ضعف سخت افزاری PS Vita مانعی برای انتشار Metal Gear Rising برای این کنسول

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
MG-Rising.jpg

بر اساس سخنان کارگردان هنری شرکت Kojima Production آقای Yuji Korekado دلیل عدم انتشار Metal Gear Rising: Revengeance بر روی کنسول دستی Sony یعنی PS Vita، ضعف سخت افزاری آن است.
در مصاحبه ای که Eurogamer در هفته‌ی گذشته و در جریان Gamescom با ایشان به عمل آورد، Korekado اذعان داشت: "ما به فکر ساخت نسخه‌ی Vita نیستیم و دلیل اصلی این امر آن است که Metal Gear Rising سخت افزاری قدرتمند تر از این کنسول دستی را می‌طلبد. این بازی به قدرت سخت افزاری بالایی احتیاج داشته که فقط PlayStation 3 و Xbox 360 قادر به تامین آن خواهند بود؛ بنابراین ما نمی‌توانیم این بازی را برای کنسول های دستی منتشر کنیم. ما قدرت بریدن اشیا را در بازی قرار داده ایم که به بازیکنان این امکان را می‌دهد تا آن ها تقریبا هر چیزی که در محیط بازی وحود دارد [به جز ساختمان ها] را تکه تکه کنند؛ انجام این کار احتیاج به قدرت سخت افزاری بالایی دارد که کنسول های دستی قادر به تامین این قدرت نیستند."
منبع

آخرین ویرایش:
" در اصل قرار بود که این موتور برای ساخت بازی MGR :R استفاده شود اما با توجه به مشکلاتی که پیش آمد، در عوض بازی با همان موتور گرافیکی Platinum Games ساخته خواهد شد."

ممنون از جوابی که دادی ولی تا جایی که من میدونستم و اطلاع داشتم این بازی با موتور MGS 4 قرار بود ساخته بشه .به هر حال متشکر@};-

وقتی بازی God Of War 3 با اون گرافیک و جزییات وکیفیت تکسچر ها ، روی 60 فریم اجرا میشد پس Platinum + هم میتونست تا حدودی بهتر عمل کنه .شایدم کوتاهی از کوجیما و کونامی بوده .می دونم GOW 3 انحصاریه ، موتورش بهینه شده واسه PS3 و بحثش فرق میکنه ولی در کل خواستم بگم که کار نشد نداره!!!!!(دوستان خواهشا به خاطر مثالی که زدم موضوع تاپیک منحرف نشه)

مرسی از اینکه به حرفم توجه کردی ولی فریم ریت بازی GOD3 به هیچ عنوان 60 نیست ، فریم ریتش معمولا بین 40 تا 45 متغیره ، حتی گاهی اوقات زیر 40 هم میاد و در معدود جاهایی بالای 45 میشه . من تو یه فایل ویدیویی که داشت فریم ریت بازی GOD 3 رو بررسی میکرد اینو دیدم حتی تا اونجایی که من یادم میاد سازنده های بازی هم به فریمریت 45 اشاره کرده بودن . در هر صورت سبک این دوتا بازی و تکنیکهای بکار رفته بینشون فرق میکنه .

gow یه بازیه fixed camera س از قبل معلومه دوربین تو چه جهتی حرکت میکنه همین کمک میکنه فقط یه بخشی از محیط بازی احتیاج به رندر شدن داشته باشه جهت نور پردازیای محیط بازیم از قبل مشخصه و baked هست خیلی از نورهای ریل تایمم فقط از یه جهت رندر میشن این خیلی با یه بازی full 3d که دوربین دست کاربر هست فرق میکنه. درمورد ویتام خیلی تابلوئه که بازیه mgs r به cpu خیلی احتیاج داره و cpu ویتا فکر نمیکنم توانایی پردازش این بازیو یا بازیای تو این مایه هارو داشته باشه.

ممنون از جوابی که دادی ولی تا جایی که من میدونستم و اطلاع داشتم این بازی با موتور MGS 4 قرار بود ساخته بشه .به هر حال متشکر@};-

نه اصلا! :d بعد از MGS4 اصلا موتورشون رو ول کردند.
MGS: Rising داشت با فاکس انجین ساخته می‌شد.

کلا گرافیک Rising رو فاکس انجین فوق العاده بود! :d

mgs-rising.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or