ضعف سخت افزاری PS Vita مانعی برای انتشار Metal Gear Rising برای این کنسول

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
MG-Rising.jpg

بر اساس سخنان کارگردان هنری شرکت Kojima Production آقای Yuji Korekado دلیل عدم انتشار Metal Gear Rising: Revengeance بر روی کنسول دستی Sony یعنی PS Vita، ضعف سخت افزاری آن است.
در مصاحبه ای که Eurogamer در هفته‌ی گذشته و در جریان Gamescom با ایشان به عمل آورد، Korekado اذعان داشت: "ما به فکر ساخت نسخه‌ی Vita نیستیم و دلیل اصلی این امر آن است که Metal Gear Rising سخت افزاری قدرتمند تر از این کنسول دستی را می‌طلبد. این بازی به قدرت سخت افزاری بالایی احتیاج داشته که فقط PlayStation 3 و Xbox 360 قادر به تامین آن خواهند بود؛ بنابراین ما نمی‌توانیم این بازی را برای کنسول های دستی منتشر کنیم. ما قدرت بریدن اشیا را در بازی قرار داده ایم که به بازیکنان این امکان را می‌دهد تا آن ها تقریبا هر چیزی که در محیط بازی وحود دارد [به جز ساختمان ها] را تکه تکه کنند؛ انجام این کار احتیاج به قدرت سخت افزاری بالایی دارد که کنسول های دستی قادر به تامین این قدرت نیستند."
منبع

آخرین ویرایش:
حالا اگه این بازی قرار بود روی Xbox360 به همین دلیل نیاد، از نظر عزیزان Goty می شد اما چون گفتن ویتا ضعیفه دارن چرت می گن، اونا شعورشون به ویتا نمی رسه ما مصرف کننده ها بیشتر می فهمیم

ایشون حتما یه چیزی توش دیده که می گه ضعیفه

موتورش که تغییری نکرده (یعنی برای آنچارتد 3) و قدرت گرافیک بالا رو داره و ربطی به سازنده ـش نداره.

خب 1 سال بعد از لانچ یعنی اوایل دیگه. بعدشم تو اون یه سال ناتی داگ داشت بازیو میساخت پس ربطی به شناخت و این حرفا نداره و شناختشون کم بوده.
جمله ی اول رو متوجه نشدم:-/
لانچ با 1 سال بعد فرق داره گرافیک بازی ها هر سال بهتر می شه گرافیک بازی های لانچ به هیچ وجه به خووبی بازی های سال بعدش نیست و حداقل ناتی داگ بازی رو توی 2 سال ساخته لازم به ذکر هست که ناتی داگ با سونی در حال کار بر روی کد های مخصوصی از Ps3 بودن پس تجربه ی زیادی داره سونی هم قبل از معرفی ps3 کنسول رو برای سازندها فرستاده بود همچنین قبل از معرفی psvita کنسول رو برای بند استدیو فرستاده بود بند استدیو هم چند سالی روی بازی کار کرده تا با سخت افزار دستگاه اشنایی پیدا کرده اما وقتی تیم p+ بازی برای psvita نساخته پس بهتر هست همچین حرفی رو نزنه

جمله ی اول رو متوجه نشدم:-/
لانچ با 1 سال بعد فرق داره گرافیک بازی ها هر سال بهتر می شه گرافیک بازی های لانچ به هیچ وجه به خووبی بازی های سال بعدش نیست و حداقل ناتی داگ بازی رو توی 2 سال ساخته لازم به ذکر هست که ناتی داگ با سونی در حال کار بر روی کد های مخصوصی از Ps3 بودن پس تجربه ی زیادی داره سونی هم قبل از معرفی ps3 کنسول رو برای سازندها فرستاده بود همچنین قبل از معرفی psvita کنسول رو برای بند استدیو فرستاده بود بند استدیو هم چند سالی روی بازی کار کرده تا با سخت افزار دستگاه اشنایی پیدا کرده اما وقتی تیم p+ بازی برای psvita نساخته پس بهتر هست همچین حرفی رو نزنه

وقتی نخوای قبول کنی ما تا یه ماه دیگه هم بحث کنیم به نتیجه نمیرسیم ~x(

به نظر من به هیچ وجه - به هیچ عنوان نمیشه رو مشخصصات روی کاغذ یک کنسول گیم بگی قدرتش بالاست و یا خوبه و یا بده و ...

کی فکرشو میکرد روزی روی PS2 با اون CPU به قول مردم فوق العاده ضعیف 294 مگاهرتزی گرافیک وحشتناکی مثل GOW II رو دید ؟؟

ویتا فعلا استارت کارش هست ، خیلی مونده تا قدرتش معلوم شه ...

^^^ واضحه قضیه ،این که Vita نمی تونه این گرافیک رو پردازش کنه یعنی : گرافیک بازی ما خیلی بالاست .
منتهی به زبان هایپیش :دی !
این قضیه خیلی تکنیکیه و مربوط به گرافیک بازی نمیشه:|الان میگم جریانش چیه تا دوستانی که حرف کاگردان هنری MGR براشون عجیبه مطلب رو درک کنن
________________________________________________________________________________
فرض کنید قراره یه مدل هندونه Slice بشه ( دو تیکه بشه )
وقتی که این عمل انجام میشه بعد از 2 تیکه شدن هندونه ما 2 تا جسم جدید دارم ( هر تیکه هندونه )
هر تیکه هندونه باید بعد از Slice شدن روشون بافت ( texture) بصورت صحیح قرار بگیره ( که اصطلاحا میگن UV بشه)
و بعد چون هر تیکه یه جسم جدید محسوب میشن باید به هر کدوم از اونا فیریک جدید Add بشه.

من خیلی خلاصه گفتم ، کلی کار باید محاسبه بشه تا عمل Slice به باگ نخوره و همه چی زیبا به نظر بیاد اونم فقط در چند صدم ثانیه و فقط برای یک Slice .
این مثالی که براتون زدم فقط تقسیم کردن یه هندونه به 2 تیکس ، حالا فرض کنید این کار تو بازی اونم تو حالت Real Time باید به تعداد زیاد انجام بشه . مثلا شما یه ماشین رو تو بازی میخاید به 30 قسمت تقسیم کنید . ببینید چه بار پردازشی سنگینی رو Cpu سوار میشه !!!!!!! /:)
من در مورد قدرت PsVita نظری نمیدم فقط خواستم بگم حرف این بابا مبنی بر سنگین بودن پردازش Slice ها درسته .;)

انقدرم با هم الکی بحث نکنید :d

این قضیه خیلی تکنیکیه و مربوط به گرافیک بازی نمیشه:|الان میگم جریانش چیه تا دوستانی که حرف کاگردان هنری MGR براشون عجیبه مطلب رو درک کنن
________________________________________________________________________________
فرض کنید قراره یه مدل هندونه Slice بشه ( دو تیکه بشه )
وقتی که این عمل انجام میشه بعد از 2 تیکه شدن هندونه ما 2 تا جسم جدید دارم ( هر تیکه هندونه )
هر تیکه هندونه باید بعد از Slice شدن روشون بافت ( texture) بصورت صحیح قرار بگیره ( که اصطلاحا میگن UV بشه)
و بعد چون هر تیکه یه جسم جدید محسوب میشن باید به هر کدوم از اونا فیریک جدید Add بشه.

من خیلی خلاصه گفتم ، کلی کار باید محاسبه بشه تا عمل Slice به باگ نخوره و همه چی زیبا به نظر بیاد اونم فقط در چند صدم ثانیه و فقط برای یک Slice .
این مثالی که براتون زدم فقط تقسیم کردن یه هندونه به 2 تیکس ، حالا فرض کنید این کار تو بازی اونم تو حالت Real Time باید به تعداد زیاد انجام بشه . مثلا شما یه ماشین رو تو بازی میخاید به 30 قسمت تقسیم کنید . ببینید چه بار پردازشی سنگینی رو Cpu سوار میشه !!!!!!! /:)
من در مورد قدرت PsVita نظری نمیدم فقط خواستم بگم حرف این بابا مبنی بر سنگین بودن پردازش Slice ها درسته .;)

انقدرم با هم الکی بحث نکنید :d

نکنه حوس هندونه کردی مثالت با هندونست:d
توی فروت نینجا هم می شد هندوانه رو نصف کرد=))(شوخی کردم)

نکنه حوس هندونه کردی مثالت با هندونست:d
توی فروت نینجا هم می شد هندوانه رو نصف کرد=))(شوخی کردم)
:dنکته خوبی بود
توی نینجا فروت هندونه ها از قبل Slice شدن و تو دخل تصرفی توی نوع Slice کردن اونا نداری .تو با کشیدن انگشتت رو صفحه فقط حال انتخاب شده ی Slice رو اجرا میکنی ، مثل اینکه دو تا هندونه از قبل نصف و تو بازی به هم چسبیده باشن و بعد از حرکت دست تو از هم جدا میشن
به همین سادگی و خوش مزگی;;)

:dنکته خوبی بود
توی نینجا فروت هندونه ها از قبل Slice شدن و تو دخل تصرفی توی نوع Slice کردن اونا نداری .تو با کشیدن انگشتت رو صفحه فقط حال انتخاب شده ی Slice رو اجرا میکنی ، مثل اینکه دو تا هندونه از قبل نصف و تو بازی به هم چسبیده باشن و بعد از حرکت دست تو از هم جدا میشن
به همین سادگی و خوش مزگی;;)

ولی اگر برای cpu این کنسول های خیلی سنگین بود بازی رو 30 فریم اجرا می شد نه روی 60 فریم

ولی اگر برای cpu این کنسول های خیلی سنگین بود بازی رو 30 فریم اجرا می شد نه روی 60 فریم
اینم در نظر بگیر که گرافیک بازی MGR نسبت به اون دموی های اولیه (که قرار بود تو خود kojima Pro ساخته بشه ) خیلی اوفت کرده .
البته هنوزم قشنگه و زیباست ولی اون دموهای اولیه کجا این بازی کجا !:|
اونا برای اینکه بتونن فریم ریت بازی رو حفظ کنن جزئیات محیط رو پایین اوردن . من به غیر از کاراکتر بازی چیزه آنچنانی تو گرافیکش ندیدم :|

اینم در نظر بگیر که گرافیک بازی MGR نسبت به اون دموی های اولیه (که قرار بود تو خود kojima Pro ساخته بشه ) خیلی اوفت کرده .
البته هنوزم قشنگه و زیباست ولی اون دموهای اولیه کجا این بازی کجا !:|
اونا برای اینکه بتونن فریم ریت بازی رو حفظ کنن جزئیات محیط رو پایین اوردن . من به غیر از کاراکتر بازی چیزه آنچنانی تو گرافیکش ندیدم :|

بازی اول موتورش فاکس انجین بود حالا شده موتور p+:|

بازی اول موتورش فاکس انجین بود حالا شده موتور p+:|

موتور بازی در ابتدا هم FOX Engine نبود .چون کوجیما فاکس انجین رو خیلی بعد از معرفی RISING ،تایید کرد.در ابتدا قرار بود بازی با موتور MGS 4 ساخته بشه(که انصافا عظمت نسخه ارتقا یافته این موتور تو بازی Castlevania LOS خیره کننده بود) ولی بعد از سپردن بازی به Platinum + موتور عوض شد .همین باعث شد خیلی ها تفاوت فاحش اولین تریلر بازی با تریلرای این چند وقت اخیر نتونن درک کنن.انصافا هم کیفیت اولین تریلر بی نظیر بود !!!!! به هر حال علت نیومدن این بازی رو PS Vita به قول دوستمون سامان میتونه فیزیک بازی باشه که باید به صورت Real Time رندر بشه و برای هر Slice تکسچر جدیدی به وجود بیاد ...

حرف شما متین .نمیخوام بحث رو عوض کنم و پست اسپم بدم ولی این بهانه چندان هم قابل قبول نیست .به خصوص واسه بازی که کوجیما پشتش واستاده.وقتی بازی God Of War 3 با اون گرافیک و جزییات وکیفیت تکسچر ها ، روی 60 فریم اجرا میشد پس Platinum + هم میتونست تا حدودی بهتر عمل کنه .شایدم کوتاهی از کوجیما و کونامی بوده .می دونم GOW 3 انحصاریه ، موتورش بهینه شده واسه PS3 و بحثش فرق میکنه ولی در کل خواستم بگم که کار نشد نداره!!!!!(دوستان خواهشا به خاطر مثالی که زدم موضوع تاپیک منحرف نشه)

آخرین ویرایش:
موتور بازی در ابتدا هم FOX Engine نبود .چون کوجیما فاکس انجین رو خیلی بعد از معرفی RISING ،تایید کرد.در ابتدا قرار بود بازی با موتور MGS 4 ساخته بشه(که انصافا عظمت نسخه ارتقا یافته این موتور تو بازی Castlevania LOS خیره کننده بود) ولی بعد از سپردن بازی به Platinum + موتور عوض شد .همین باعث شد خیلی ها تفاوت فاحش اولین تریلر بازی با تریلرای این چند وقت اخیر نتونن درک کنن.انصافا هم کیفیت اولین تریلر بی نظیر بود !!!!! به هر حال علت نیومدن این بازی رو PS Vita به قول دوستمون سامان میتونه فیزیک بازی باشه که باید به صورت Real Time رندر بشه و برای هر Slice تکسچر جدیدی به وجود بیاد ...
http://forum.bazicenter.com/thread65238/
" در اصل قرار بود که این موتور برای ساخت بازی MGR :R استفاده شود اما با توجه به مشکلاتی که پیش آمد، در عوض بازی با همان موتور گرافیکی Platinum Games ساخته خواهد شد."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or