ضعف زیاد Ps4 و XOne برای اجرای Oculus Rift

amirsaman2

کاربر سایت
20130820_oculus_rift.jpg

Palmer Luckey سازنده Oculus Rift ، بر این باوره که کنسول های نسل بعد برای اجرای تکنولوژی Oculus Rift بسیار ضعیف هستند.
طبق صحبتهای ایشون با TechRadar گفته که PS4 و Xone در لیست اولویت های این شرکت قرار ندارند .

این کنسول ها برای چیری که ما میخواهیم بسیار محدود هستند . ما سعی میکنیم بهترین وسیله VR رو در دنیا بسازیم و قصد داریم هرساله به ایجاد نوآوری ادامه دهیم . و هر زمان که جهش بزرگی داشتیم آن را برای عمومی شدن توسعه دهیم .

اساسا مشکل کنسول های نسل بعد اینکه آنها فقط یکبار منتشر میشوند و مشخصاتشان برای همیشه تعیین شده است . به PC هایی که در این 8 سال وجود داشته اند نگاه کنید ، پیشرفت های عظیمی در آنها وجود داشته . و حالا نگاهی به سخت افزار VR امروزی بی اندازید . من فکر میکنم این جهشی که ما آن را در 4 یا 5 سال بعد میبینیم در حال بزرگ شدن و گسترشه .
مشکل بعدی قدرت آنهاست . Ps4 و Xone نمی توانند نیاز های VR رو تامین کنند بطور مثال رندر کردن سه بعدی در ابعاد High Res همراه با فریم ریتی بیش از 60 . (منظورش ایجاد تصویر واقعا 3 بعدیه )
ما بازی هایی رو میبینیم که حقیقتا در ابعاد 720P اجرا می شوند و بسختی میتونند تصاویر رندر شده 2 بعدی رو در 60 فریم اجرا کنند .

سخته که بشه تصور کرد که آنها بتوانند تجربه کار با VR را مثل یک PC اجرا کنند ، قطعا 5 سال از زمان حال، این تجربه و این تکنولوژی روی PC فراتر از هر چیزی است که یک کنسول میتواند تامین کند .
در سیاست های کلی این شرکت ،چیزی که خیلی مشتاق هستیم اینکه چیزی های برای دیگر پلتفورم ها بسازیم که روی آنها اجرا شود اما این کنسولها در آن لیست وجود ندارند .

VG247

آخرین ویرایش:
فعلا تا اونجا که من میدونم توشیبا پاناسونیک و سونی و... دارن رو تلوزیونهایی کار میکنن که حرکات چشم رو تا چندین نفر تشخیص بده و برای هم جفت چشم تصویر اختصاصی بفرسته و یه تجربه ناب از سه بعدی بدون عینک بسازه...احتمالا تا 5 سال دیگه نوع کارامد و پیشرفته این tv ها وارد بازار بشه...البته تکلونوژی ایشون با 3D فرق داره و بیشتر واقعیت مجازیه...امدیوارم چیز خوبی دربیاد
وفقط برای جلب مشتری نباشه...
..یه خورده از این کاغذا"چرک کف دست" که اینجا یه عده فکر میکنند فقط خودشون دارن و شدن هارد کور میدیم یه هفته ای سرگمم میکنه ...

آخرین ویرایش:
OR واقعا تکنولوژی بی نظیریه منتها یه چیزی این وسط عجیبه. اول اینکه قرار نیست حالا همه بازی های با 60 فریم و رزلوشن Full HD اجرا بشند. این دستگاه فقط سه بعدی نیست ، شما رو دقیقا میبره توی بازی ، پس کار سازنده ها رو یک مقدار سخت می کنه اما باز هم به نظر توجیه جالبی نیست. دوم اینکه سونی داره روی نسل جدید VR کار می کنه که می تونه رقیب OR بشه (هرچند نسل قبلیش خیلی داغون بود). در وهله سوم سازنده های OR بارها از اشتیاقشون از عرضه روی اندورید صحبت کردند. دیگه اینو که نمیشه تکذیب کرد.
..............
جان کارمک کلا 2 ماه به عنوان مشاور اومده اینجا. پروژه OR از دو سال پیش پروژه اش کلید خورده. من به شخصه فکر می کنم OR می تونه تجربه بازی های اول شخص را به مقدار زیادی بهبود ببخشه.

هیچوقت این جنگولک بازی‌ها به هیچ جا نمیرسن !! :-"
همه این مزخرفات از ذهن جان کارمک منسوخ شده اومده بیرون . طرف دقیقا حرفای این کارمک رو زده ... حرفاش ارزشی ندارن.
ولی حرف های شوما خیلی ارزشمنده :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or