ضرر دهی مجموعه ی سونی بعد از 14 سال

Mamad Ripper

کاربر سایت
اخیراً شرکت سونی اعلام کرد که این شرکت بعد از 14 سال یک سال کامل را با ضرر پشت سر خواهد گذاشت.
مقامات شرکت پیش بینی کردند که تا پایان سال مالی این زیان 150 میلیارد ین یا تقریباً 1.7 میلیارد دلار(خالص)و 260 میلیارد ین یا 2.9 میلیارد دلار(عملیاتی)خواهد بود.
تقریباً 30 میلیارد ین از زیان عملیاتی متعلق به بخش بازی های کامپوتری،15 میلیارد ین به دلیل افزایش قیمت ین و 15 میلیارد ین به دلیل فروش پایین تر از پیش بینی ها است.
طی اعلام شرکت بخش های مختلف از جمله بازی های کامپیوتری و کارخانه های تولید LCD TV شاهد تغییرات و بازسازی خواهند بود.
این شرکت قصد دارد با تدابیر جدید از جمله اخراج 16 هزار نفر از کارکنان و تعطیل کردن بعضی از کارخانه ها سالیانه حدود 250 میلیارد ین صرفه جویی کند.Naoki Fujiwara یکی از مدیران شرکت اظهار کرد که انها قصد دارند با نگاهی جدی هزینه های تولید را در قسمت های مختلف کم کنند.
هرچند فروش LCD TV های سونی نسبت به سال پیش افزایش نشان داده ولی هنوز بدون سود دهی باقی مانده است.سایت GI گزارش کرد که عرضه ی PSP برای سال جدید 15 میلیون دستگاه(یک میلیون کمتر از برنامه ی 16 میلیونی شرکت)خواهد بود و عرضه ی PS2 از 9 میلیون به 8 میلیون تنزل پیدا خواهد کرد در حالی که عرضه ی PS3 بدون تغییر باقی خواهد ماند.
شایان ذکر است شرکت سونی دومین غول لوازم الکترونیکی دنیا(سامسونگ بزرگترین شرکت تولید کننده ی لوازم الکترونیکی دنیا میباشد) آخرین بار در سال 1995 وبه مبلغ 293.4 میلیارد ین اعلام ضرر کرده بود.

sony_logo_1.jpg

دوستان بازم زحمت کشیدن مطلب گذاشتن ولی از خدشونم به مقاله اصلی یه چیزایی اضافه کردن !!!
آقا تو لینک منبع کجا نوشته سامسونگ بزرگترین شرکت لوازم الکتریکی دنیاست!!؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان بازم زحمت کشیدن مطلب گذاشتن ولی از خدشونم به مقاله اصلی یه چیزایی اضافه کردن !!!
الکترونیکی منظورت بود؟!
یعنی چیزی که تو لینک اصلی نیست واقعیت نداره؟:laughing:

Samsung Electronics, the world's largest electronics company

الکترونیکی منظورت بود؟!
اولا که الکتریک یا الکترونیک هیچ فرقی نداره چون الکترونیک از زیر شاخه های صنایع الکتریک به حساب میاد و به هر چیزی که با برق کار کنه میگن وسیله الکتریکی.
یعنی چیزی که تو لینک اصلی نیست واقعیت نداره؟:laughing:
چیزی که تو لینک منبع نیست و شما از خودت اضافه کردی صحت نداره چون اولا منبعش قابل اعتماد نیست واسه اینکه تو ویکی پدیا منم میتونم برم بنویسم ایران خودرو بزرگترین ماشین ساز دنیاس یا صا ایران بزرگترین سازنده لوازم برقی دنیاس :laughing: تازه توی همون لینک ویکی پدیا منبع اون نوشته که یه سایت کره ای هست قفل شده میتونی بری تو رفرنس پایین صفخه روش کلیک کنی ببینی که کلا اون مطلب رو هم از توش حذف کردن.:laughing: که شما به خودت زحمت ندادی بری ببینی!!!!
واسه اطلاع دوستان که وقتی مطلب جعلی شمارو میخونن دچار اشتباه نشنم میگم که بزرگترین کمپانیه (world's largest ) سازنده لوازم الکترونیکی تو دنیا کمپانیه Matsushita Electric Industrial Co ژاپن با 305,828 کارمند هست که برندهای پاناسونیک , ناسیونال , تکنیکس , جی وی سی , سانیو , ... از زیر مجموعه هاش هستن موسس این کمپانی یعنی کنوسوکه ماتسوشیتا هم یه بار از طرف مجله تایم به عنوان مرد سال انتخاب شد و الان اندیشه های مدیریتیشو تو چندتا آکادمی معتبر دنیا تدریس میکنن.
کتاب "نه برای لقمه ای نان" هم که به فارسی ترجمه شده از نوشته های ایشونه.

Konosuke_Matsushita_on_TIME_Magazine%2C_February_23%2C_1962.jpg

توی سایتهای خبری و اقتصادی معروف دنیا مثل Cnet , ZDnet و رویترز و بی بی سی و HOOVERS و business week , ... معمولا از این کمپانی به عنوان :
"the world's largest maker of consumer electronics" یاد میکنن.
TOKYO--Matsushita Electric Industrial Co, the world's largest maker of consumer electronics, said it will sell home appliances on the Internet, becoming the second major electronics maker in Japan to do so
http://www.zdnetasia.com/news/hardware/0,39042972,13027495,00.htm

خبر گزاری رویترز:
Matsushita, the world's largest consumer electronics maker
http://www.reuters.com/article/technologyNews/idUSN0740737820080107

وبسایت کمپانیه اپل:
Apple Computer, Inc. today announced that the world's largest consumer electronics company, Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. and its subsidiary, Matsushita Electronics Corporation,
http://www.apple.com/ca/press/1998/12/matsushita.html

وبسایت Answers:
Matsushita had regained the leading spot as the world's biggest consumer electronics company
http://www.answers.com/topic/kunio-nakamura

آخرین ویرایش:
هیچ به بحث تاپیک ربطی نداره ولی کاش به تاریخ لینک هایی که گذاشتی یه نگاهی مینداختی...
جالب اینکه سایتو قفل کردن ولی مطلبو درست نکردن؟!! قفل کردن یا نکردن سایت ربطی به فیک بودن مطلب نداره...
ماتسوشیتا دوره ای داشت همون سال های 1998 و2000 که لینکشو دادی!!! ولی الآن مدتهاست که توی لوازم الکترونیکی سونی وسامسونگ با هم سر مقام اول رقابت میکنن...
بعدم ویکیپدیا مثل همین سایت بازی سنتر یه سری افراد داره به اسم صاحب و مدیر که موضوعات فیک و اشتباهو از توش پاک میکنن...

واسه اطلاع دوستان که وقتی مطلب جعلی شمارو میخونن دچار اشتباه نشنم میگم که بزرگترین کمپانیه (world's largest ) سازنده لوازم الکترونیکی تو دنیا کمپانیه Matsushita Electric Industrial Co ژاپن با 305,828 کارمند هست که برندهای پاناسونیک , ناسیونال , تکنیکس , جی وی سی , سانیو , ... از زیر مجموعه هاش هستن موسس این کمپانی یعنی کنوسوکه ماتسوشیتا هم یه بار از طرف مجله تایم به عنوان مرد سال انتخاب شد و الان اندیشه های مدیریتیشو تو چندتا آکادمی معتبر دنیا تدریس میکنن.
کتاب "نه برای لقمه ای نان" هم که به فارسی ترجمه شده از نوشته های ایشونه.

البته ماتسوشیتا همه برندهارو باهم ادغام کرده و الان کمپانی تحت برند واحد Panasonic Corporation فعالیت می کنن. البته برندهای ادغام شده Panasonic, National, Technics و Quasar بودن. درضمن سانیو و پاناسونیک تفاهم نامه تجاری امضا کردن و هنوز کاملا مرج نشدن.

000000001391.jpg

عکس از ITObserver.ir
عکاس خودم.

بله... کاملا از موضوع بحث شما فیض بردیم... آقا من نگون بخت هستم... به جون این احمقایی که وبلاگ میزنن اگه الان من این خبر رو گذاشته بودم نمیدونم چطور میشد که مورد قضب خداوند قرار میگرفتم و بعد از گذشت اندگی یهو میدیدیم که از زمین و زمان صنف حمایت از PS3 و گروهکهای فداییان Sony میریختن توی تاپیک و برای سر من جایزه در نظر میگرفتن. واقعا جالبه...
در مورد اینکه سونی ضرر کرده که خب الان دوران رکود اقتصادی هستش و بخشی از ضرر سونی بخاطر همینه و نه تنها سونی بلکه بخشی از ضرر تمامی کنسول ها بخاطر همین هست. اما من به سونی اعتماد دارم و میدونم که حتما به زودی با استراتژی جدیدش این بحران رو پشت سر میذاره.
آقای عزیز این چه سوالی هستش که میپرسی؟ یعنی واقعا شما نمیدونی که بزرگترین شرکت سازنده ی لوازم الکتریکی کدوم شرکته؟ واقعا خسته نباشی... نگاه کن شرکت اسنوا از همه بهتره:laughing: تازه عزیزم اگه شما در مورد تولید برق هم بخواید دقت کنید به نظر من کمپانی هیولاها از همه در این امر مهم فعال تر هستن:laughing:(شوخی کردم نیاین باز با کامنتای کوبنده من رو مورد رحمت قرار بدید):cheesygri

بله... کاملا از موضوع بحث شما فیض بردیم... آقا من نگون بخت هستم... به جون این احمقایی که وبلاگ میزنن اگه الان من این خبر رو گذاشته بودم نمیدونم چطور میشد که مورد قضب خداوند قرار میگرفتم و بعد از گذشت اندگی یهو میدیدیم که از زمین و زمان صنف حمایت از PS3 و گروهکهای فداییان Sony میریختن توی تاپیک و برای سر من جایزه در نظر میگرفتن. واقعا جالبه...
در مورد اینکه سونی ضرر کرده که خب الان دوران رکود اقتصادی هستش و بخشی از ضرر سونی بخاطر همینه و نه تنها سونی بلکه بخشی از ضرر تمامی کنسول ها بخاطر همین هست. اما من به سونی اعتماد دارم و میدونم که حتما به زودی با استراتژی جدیدش این بحران رو پشت سر میذاره.

آقای عزیز این چه سوالی هستش که میپرسی؟ یعنی واقعا شما نمیدونی که بزرگترین شرکت سازنده ی لوازم الکتریکی کدوم شرکته؟ واقعا خسته نباشی... نگاه کن شرکت اسنوا از همه بهتره:laughing: تازه عزیزم اگه شما در مورد تولید برق هم بخواید دقت کنید به نظر من کمپانی هیولاها از همه در این امر مهم فعال تر هستن:laughing:(شوخی کردم نیاین باز با کامنتای کوبنده من رو مورد رحمت قرار بدید):cheesygri

دوست عزیز شما لازم نیست انقدر خودت رو miserable جلوه بدی. لازم هم نیست که پشت بندش پست تحریک آمیز با این شوخی های بی نمک بفرمایید. هرکس مجاز به اندازه دانسته های خودش در مورد چیزی که گفته میشه نظر بده و احتیاجی هم نیست که به هم در طول این مسیر بد و بیراه بگین (کلی گفتم).

پس دست شما درد نکنه که خبر میگذارید اما اگر بازم ازین نمونه پست ها بدید مجبور میشم جریمتون کنم.

روی صحبتم با همه اس نه فقط با ایشون.

بزرگ ترین سازنده لوازم الکترونیکی توی دنیا سال هاست که ماتسوشیتاست که البته همونطور که سیاوش گفت اسمش شده پاناسونیک و تحت یک برند کار میکنه. سامسونگ از هر دوی این شرکت ها (پاناسونیک و سونی) به مراتب بزرگ تره اما نه در بازار لوازم الکترونیکی.

دوست عزیز شما لازم نیست انقدر خودت رو miserable جلوه بدی. لازم هم نیست که پشت بندش پست تحریک آمیز با این شوخی های بی نمک بفرمایید. هرکس مجاز به اندازه دانسته های خودش در مورد چیزی که گفته میشه نظر بده و احتیاجی هم نیست که به هم در طول این مسیر بد و بیراه بگین (کلی گفتم).

پس دست شما درد نکنه که خبر میگذارید اما اگر بازم ازین نمونه پست ها بدید مجبور میشم جریمتون کنم.

روی صحبتم با همه اس نه فقط با ایشون.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
چشم... سعی میکنم ولی قول نمیدم;)

بزرگ ترین سازنده لوازم الکترونیکی توی دنیا سال هاست که ماتسوشیتاست که البته همونطور که سیاوش گفت اسمش شده پاناسونیک و تحت یک برند کار میکنه. سامسونگ از هر دوی این شرکت ها (پاناسونیک و سونی) به مراتب بزرگ تره اما نه در بازار لوازم الکترونیکی.
آقا دمت گرم بالاخره یکی پیدا شد دو کلمه حرف حساب بدونه.ماتسوشیتا تو بازار لوازم الکتریکی بزرگترین کمپانی هستش. بعضی از دوستان به این مطلبم توجه نمیکنن که بزرگترین با بهترین و پر سود ترین و ... فرق داره ولی کلا اون دوستی که خبر رو تو این تاپیک گزاشته بود از خودشون به خبر یه مطلب غلط اضافه کرده بود که من فقط خواستم همونو اصلاح کنن که خب ایشون ظاهرا زیر بار نمیرن.بالاخره فن بازی تو همه چیز هست دیگه فقط به بازی ختم نمیشه.
سامسونگ گروپ کمپانیه چند کارس که از ماشین سازی تا کشتیرانی فعالیت میکنه یکی از بخشاش همین سامسونگ الکترونیک هست.که البته موفق ترین و بزرگترین بخششم هست ولی بزرگترین کمپانیه لوازم الکتریکی نیست اینارو آمار رسمی که خود کمپانیا منتشر میکنن و مورد تائید جاهای معتبر قرار میگیره میگن.

جالب اینکه سایتو قفل کردن ولی مطلبو درست نکردن؟!! قفل کردن یا نکردن سایت ربطی به فیک بودن مطلب نداره...
اون مطلبم تو ویکی پدیا دیگه درست کردن نمیخواد چون من خودم رفتم درستش کردم.
http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Group
ماتسوشیتا دوره ای داشت همون سال های 1998 و2000 که لینکشو دادی
لینکی که از خبر گزاری رویترز گذاشتم ماله ساله 2008 هست تازه این لینکهارو من همینجوری راندوم انتخاب کردم.
بچه ها ببخشید off-topic شد.

آخرین ویرایش:
اقا کل مطلب اینه که سونی بعد از 14 سال ضرر داده و حالا می خواد یکاری کنه دیگه ضرر نده یا کمتر بده .
می خواد تغیراتی در شرکت ایجاد کنه , می خواد تعدادی از کارمنداش رو اخراج کنه .
البته بخشیش هم بخاطر رکود اقتصای کل دنیاست که اکثر شرکتها همین مشکل رو دارن , حالا یکی بیشتر یکی کمتر .
و راجب بزرگترین شرکت الکتریک یا الکترونیک .
اینا سه تا اولن بترتیب نیست .
Samsung
Sony
Panasonic ( ماتسوشیتا سابق )
فکر کنم این کل مطلب بود .

این بحران مالی بدجور گریبان شرکت ها را گرفته و تازه بدتر هم میشه.
تویوتا هم بعد از 70 سال ضرر داد :-ss
شرکت های سازنده اتومبیل پیش بینی میشد که خیلی لطمه ببینن با این وضعیت بد اقتصادی. به نظر من بد تر از ضرر کردن تویوتا بعد از 71 سال، اولین ضرر دادن سامسونگ الکترونیکس توی یه سه ماهه در تاریخ این شرکت هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or