ضبط کلیپ‌ بازی‌ها در Xbox one با کیفیت 720 و 30 فریم خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-angle-photo_1280.0_cinema_720.0.jpg

درود.

شرکت ماکروسافت چندی پیش اذعان کرده بود کنسول Xbox one قادر خواهد بود 5 دقیقه از بازی را برای گیمرها ضبط نماید. امروز نیز در همین زمینه اطلاعات جدیدی منتشر شد که آن را آقای Marc Whitten در مصاحبه‌ای که با IGN داشت بیان کرد و گفت Game DVR در این کنسول (ضبط دیجیتال ویدئو) می‌تواند بازی‌ها را با نزخ 30 فریم و با کیفیت 720p برای مشترکین ضبط نماید.
وی در ادامه بیان کرد کلیپ‌ها شما در cloud ذخیره می‌‍شود و شما می‌توانید آن‌ها را در بخش راهنمای دستگاه شاهد باشید. در ادامه باید گفت شما قادر حواهید بود هر چه را که ضبط نموده‌اید با دیگران به اشتراک بگذارید و اگر خواستید آن‌ها را ویرایش و آپلود نمایید. Microsoft همچنین عنوان نمود بازی Forza Motorsport 5 به صورت 1080 و با 60 فریم اجرا خواهد شد.

فقط خدا کنه میخواد آپلود کنه تو بکگروند اینکارو بکنه نه اینکه ما رو حیران کنه :دی
اگه 720ش مثل یوتوب باشه 5دقیقه بیشتر از 150 مگ نمیشه,البته به فرمتش هم بستگی داره,نگفتن با چه فرمتی ذخیره میکنه؟

دوستان عکس هم میشه گرفت یا فقط فیلم؟

با اینکه رزولوشن توی کیفیت تصویر نقش داره اما در آخر این مقدار Bit rate و Format profile و Format settings, ReFrames و Format settings, GOP که کیفیت نهایی رو مشخص میکنه. ممکنه یک ویدئـــــــوی ضبط شده با رزولوشن 360*640 یا 432*768 با بیت ریت حدود 4000 ، چندین برابر یک ویدئــــو دیگر که با با رزولوشن 720*1280 با بیت ریت 1200 ضبط شده، کیفیت داشته باشه یا حداقل مساوی باشه - مطمئنا کمتر نمیتونه باشه...;)

انتظار داشتم حداقل 6 دقیقه رو ظبط کنه !
یعنی 5:30 ثانیه هم نمیتونه ظبط کنه ؟ ! :|

شما چه قانعی...:d
30 ثانیه بیشتر کارتونو راه میندازه واقعا؟:d

من تو یه خبر دیده بودم که قابلیت کم حجم کردن ـه ویدیو ـه ضبط شده وجود داره تو PS4 . امیدوارم X1 هم داشته باشه چون واسه ما ایرانیا تقریبا نزدیک به غیر ممکنه 720p با حجم معمولی :دی

من تو یه خبر دیده بودم که قابلیت کم حجم کردن ـه ویدیو ـه ضبط شده وجود داره تو PS4 . امیدوارم X1 هم داشته باشه چون واسه ما ایرانیا تقریبا نزدیک به غیر ممکنه 720p با حجم معمولی :دی
توی همین 360 همچین قابلیتی هست ، مثلا ویدئو های Spartan obs هیلو

منظور امیرحسین سایز ویدیو بود نه کیفیت عکس اگه اشتباه نکنم :دی

به نظرم منظورش بد برداشت کردی .:d اتفاقا من منظور درست گرفتم داره میگه به نظر با توجه به این عکس 720p هم نیست من ارجاع دادم به ویدیو اصلی و گفتم این عکس کیفیت خوبی نداره که بخوای تشخیص بدی کیفیت کپچر بالا هست یا نه .

البته بالا هم نباشه مهم نیست بهتر ما بهتر میتونیم آپلودش کنیم .:d مگه شما کیفیت کپچر از سایز ویدیو تشخیص میدی ؟ بابا ملت کیفیت ویدیو از رزولیشن تشخیص میدن .:d الان Y T بری میزاری 1080 سایز بزرگ و کوچیک میشه .:d نه دیگه فقط کیفیت بالا میره .:d

واسه PS4 طبق این عکس فکر نمیکنم به 720p برسه چه برسه به 1080p و 4K :biggrin1:

720p , 30fps اصلاً بد نیست که کاسه کوزه ها تو سر مایکرو شکسته بشه !

دقیقا 240 هم باشه عالیه یا 360 مگه میخوایم چیکار کنیم نمیخوایم که ویدیو تبلیغاتی بسازیم میخوایم فوقش طریقه رد کردن یک مرحله در ودیو نشون بدی .

آخرین ویرایش:
این کارارو نکن مایکروسافت.ما برنمیگردیم:d

این شما هستی که رفتی، ما نرفتیم که بخوایم برگردیم همین جا هستیم:d :-" ما از سال 2001 با مایکروسافت و ایکس باکس هاش بودیم و خواهیم بود :bighug:

هیچ وقت رفیق نیمه راه نبودیم و نخواهیم بود :x

از اون ور با سونی و پلی استیشن هاش هم هستیم مگه اشکالی داره؟ :d

دقیقا 240 هم باشه عالیه یا 360 مگه میخوایم چیکار کنیم نمیخوایم که ویدیو تبلیغاتی بسازیم میخوایم فوقش طریقه رد کردن یک مرحله در ودیو نشون بدی .
نهایت کاری که بخوایم بکنیم یه Kill یا Epic fail مشتی بزاریم یا جا و مکان چهارتا ایتم مخفی یا Easter Egg ـی چیزی رو نشون بدیم. 480 یا 360 هم باشه کافیه.

به نظرم منظورش بد برداشت کردی .:d اتفاقا من منظور درست گرفتم داره میگه به نظر با توجه به این عکس 720p هم نیست من ارجاع دادم به ویدیو اصلی و گفتم این عکس کیفیت خوبی نداره که بخوای تشخیص بدی کیفیت کپچر بالا هست یا نه .

البته بالا هم نباشه مهم نیست بهتر ما بهتر میتونیم آپلودش کنیم .:d مگه شما کیفیت کپچر از سایز ویدیو تشخیص میدی ؟ بابا ملت کیفیت ویدیو از رزولیشن تشخیص میدن .:d الان Y T بری میزاری 1080 سایز بزرگ و کوچیک میشه .:d نه دیگه فقط کیفیت بالا میره .:d

اتفاقاً منظور من همونی بود که کیا گفت :دی کیفیت کپچر رو نگفتم ، ابعاد خود ویدیو منظورم بود. درضمن تو YoootoooB شما وقتی یه ویدیو با کیفیت 360p رو بزرگ میکنی ، پیکسل ها رو بیش از اندازه بزرگ کردی و این باعث افت کیفیت میشه و برعکسش هم اگه تصویر خیلی کیفیتش بالا باشه ( پیکسل هاش زیاد باشه ) اگه خیلی کوچکش کنی میبینی که غاطی پاطی میشه تصویر :دی الزاماً همیشه 1080p یا 720p بهتر نیستن. به عنوان مثال تو همون تصویری که من گذاشتم مشخصه که ابعاد تصویر 720p نیست و خب میتونه کیفیتش با توجه به ابعاد نمایش فوق العاده باشه.

سلام
من که خیلی دلم میخواست همیشه روی ps3 بتونم تموم بازی Gow را ضبط کنم و آخر بازی بشینم یه بار هم تماشا کنم اینجوری امکانپذیر میشه تقریبا

نهایت کاری که بخوایم بکنیم یه Kill یا Epic fail مشتی بزاریم یا جا و مکان چهارتا ایتم مخفی یا Easter Egg ـی چیزی رو نشون بدیم. 480 یا 360 هم باشه کافیه.

کیفیت 360 و 460 آشغالی بیش نیست همین نسل الان این تریلر بازی ها رو با این کیفیت از یوتیوب میگیریم حالمون بهم میخوره چه برسه نسل بعد

کیفیت 360 و 460 آشغالی بیش نیست همین نسل الان این تریلر بازی ها رو با این کیفیت از یوتیوب میگیریم حالمون بهم میخوره چه برسه نسل بعد

اگه بیت ریت تصویر بالا باشه کیفیت 360 و 460 خیلی هم خوبه . الان تمام کارای صدا و سیما داره 720 در 576 پخش میشه . خیلی هم تفاوت داره با اون چیزی که از یوتیوب میگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or