صفحه سفید xbox و ارور کد

من دیروز بازی the secret of monkey island رو گرفتم و بعد از اپدیت ارور داد که شمارش این هست

status code : 3151 - 335A - B800 - 0F00 - C000 - 0034

البته الان دارم اپدیت 12625 را دانلود میکنم البته من xbox arcade را 8 ماه پیش خریدم و نمیدونم lt چند روش نصبه ولی از همون 9 ماه پیش هیچ lt روش نریختم حالا میخواستم بدونم ایا مشکل من با این اپدیت حل میشه یا نه ؟ و اگر نه چجوری باید حلش کنم

با تشکر

در صورتی که 3151 در اول کد ارور بود
باید
آپدیت 13599
و در صورتی که در چهار رقم دوم بود
آپدیت 12625 رو استفاده کنید

قبل از انجام آپدیت
پیشنهاد می کنم فیرمور درایو رو به اورجینال بر گردونید

>:d

در صورتی که 3151 در اول کد ارور بود
باید
آپدیت 13599
و در صورتی که در چهار رقم دوم بود
آپدیت 12625 رو استفاده کنید

قبل از انجام آپدیت
پیشنهاد می کنم فیرمور درایو رو به اورجینال بر گردونید

>:d

تشکر از پاسخت

بعدش میخواستم بدونم منظور از بازگشت به فیرم ور اورجینال اینه که برم تو سایت xbox در قسمت support و اپدیت جدیدشو بریزم یا اینکه باید کار دیگه ای کنم ؟

نه
منظور اقا علیرضا این بود که شما فریمور ارجینال رو روی درایوت رایت کنی بعد ابدیت کنی
چون بیشتر وقتا اگه فریمورت اوریج نباشه ابدیت نمیکنه

بالاخره درست شد. :)

اول اینکه با USB درست نشد و خود بازی Dead Island رو باید داونلود میکردم و آخرش آپدیت اون رو گرفت. چراش رو نمیدونم. هرچند که همونطوری که قبلا گفتم، یه دستگاه دیگه رو با اون USB آپدیت کرده بودم.

بعدش هم اینکه یه درایو سری 7 و حتی یه دونه Benq فلش کردم ولی نتیجه همون بود، تا اینکه NAND دستگاه رو استخراج کردم و توی اون دیدم قبلا روی دستگاه یک لایت آن سری 9 بوده که با 8 اسپوف کرده بودن. بعدش که یه دونه سری 9 رو با DVD Key اون دستگاه فلش کردم، آپدیت رو از بازی گرفت و حالا خیلی قشنگ کار میکنه.

از همه دوستانم که کمک کردن و محبت داشتن ممنونم.

بالاخره درست شد. :)

اول اینکه با USB درست نشد و خود بازی Dead Island رو باید داونلود میکردم و آخرش آپدیت اون رو گرفت. چراش رو نمیدونم. هرچند که همونطوری که قبلا گفتم، یه دستگاه دیگه رو با اون USB آپدیت کرده بودم.

بعدش هم اینکه یه درایو سری 7 و حتی یه دونه Benq فلش کردم ولی نتیجه همون بود، تا اینکه NAND دستگاه رو استخراج کردم و توی اون دیدم قبلا روی دستگاه یک لایت آن سری 9 بوده که با 8 اسپوف کرده بودن. بعدش که یه دونه سری 9 رو با DVD Key اون دستگاه فلش کردم، آپدیت رو از بازی گرفت و حالا خیلی قشنگ کار میکنه.

از همه دوستانم که کمک کردن و محبت داشتن ممنونم.
از همون اول گفتم spoof نشده باشه
چون هیچ راهی بجوز برگشت به حالت اول نداره

خدا رو شکر که مشکل حل شد.

البته جای سوال من اینجا نیست اما میشه در مورد استجراج nand توضیح بدین که DVDkey رو چه زمانی و با چه برنامه میشه دریافت کرد؟
مشکلی برای کشیدن nand ندارم.

سلام
بازی فیفا 12 رو که خواستم اجرا کنم اپدیت می خواست اپدیت بازیو که زدم تا نصف اپدیت کرد بعد ارور زیرو داد حالا باید چیکار کنم؟???:((

error code : 3151-351F-B800-0F00-C000-0034

سلام
بازی فیفا 12 رو که خواستم اجرا کنم اپدیت می خواست اپدیت بازیو که زدم تا نصف اپدیت کرد بعد ارور زیرو داد حالا باید چیکار کنم؟???:((

error code : 3151-351F-B800-0F00-C000-0034

آپدیت 13599 رو دانلود کن و روی یک فلش بریز و به کنسول وصل کن و بعد از اون کنسول رو روشن کن...

حدال امکان کد مورد نظر رو بنویس تا بهنتر راهنمایی کنم .

اگه این حالت پیش بیاد که صفحه سفید وسط یه کد 24
رقمی باشه میشه با این روش حلش کرد
--------------------------
اماده سازی فلش :
آپدیت قبلی رو پاک کن و آپدیت جدید و کامل رو دانلود کن ( فقط واسه اینکه مطمئن بشی آپدیت کامله )
آپدیت بعد از باز کردن ( Unzip ) داخل فلش بریز اطمینان حاصل کن که کامل کپی شده
-------------------
آماده کردن دستگاه :
xbox رو خاموش کن
هارد دستگاه رو وصل کن دیسک رو از دستگاه در بیار و فلش رو به دستگاه بزن
------------------------
1- دکمه sync رو نگه دار

2- دستگاه رو روشن کن
تا زمانی که آپدیت شروع به کار نکرده دستت رو از روی sync برای ندار
--------------------
در این حالت ایکس باکس دوبار رو آپدیت قبلی آپدیت می کنه
انشالله درست میشه
منم همه این مراحل رو رفتم اما نشد.
دستگاهم elite هست. اینم کد خطا:
3151-335a-b800-0f00-c000-0013

---------- نوشته در 06:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:27 AM ارسال شده بود ----------

منم بازی bodycount رو گذاشتم سیستمم اینجوری شد
کد ارور هم اینه
xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0013
لطفا کمکم کنید
منم همین مشکل رو دارم.اپدیت رو میریزم رو فلش سی دی دی وی دی اما بازم همون ارور 24 رقمی.گیج شدم.

---------- نوشته در 06:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:27 AM ارسال شده بود ----------

منم همین مشکل رو دارم.اپدیت رو میریزم رو فلش سی دی دی وی دی اما بازم همون ارور 24 رقمی.گیج شدم.
بهترین کار اینه که با یه مودم adslدستگاه رو مستقیم وصل کنید به اینترنت خودش به راحتی اپدیت میشه منم یه سری هر کاری کردم نتونستم از usbاپدیت کنم ....ولی معمولا بازیهای جدید خودشون این اپدیت رو دارن وبراحتی دستگاه اپدیت میشه مگه اینکه اتفاقی برای فایلها رو دیسک افتاده باشه....

دوستان برای رفع خطای C000-0013 باید از همان DVD که باهاش آپدیت میکردید استفاده کنید یا اینکه اسم بازی رو بگید که لینک آپدیت رو بذارم واستون...

من کنسول رو اول به 13146 آپدیت کردم و بعدش LT2 رو ریختم وبعدش با فلش خواستم آپدیت 13599 رو نصب کنم که ارور زیر رو داد:((

335A-351F-B600-0401-C000-0001
بازی گرز رو که میزارم و دکمه sync رو نگه میدارم وقتی تصویر میاد میخواد که پر بشه باز همین ارور بالا رو میده
کنسولم اسلیم هست

آخرین ویرایش:
نمیشه قربون هر دستگاهی با یک راهی درست میشه یکیش با دی وی دی یکیش با usb ویکیش هم با کپی خور کردن دوباره ...

دوست عزیز این فرضیه شما کاملا اشتباه هست و شما هر نوع Brick رو در صورت شناسایی از طریق کد خطا میتونید بوسیله فلش Unbrick کنید...

---------- نوشته در 08:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 AM ارسال شده بود ----------

من کنسول رو اول به 13146 آپدیت کردم و بعدش LT2 رو ریختم وبعدش با فلش خواستم آپدیت 13599 رو نصب کنم که ارور زیر رو داد:((

335A-351F-B600-0401-C000-0001
بازی گرز رو که میزارم و دکمه sync رو نگه میدارم وقتی تصویر میاد میخواد که پر بشه باز همین ارور بالا رو میده
کنسولم اسلیم هست

شما سعی کن آپدیت 13146 و 13599 رو دانلود کن و پس از اکسترکت کردن پوشه systemupdate$ رو در روت اصلی فلش بریز و به ترتیب ابتدا آپدیت 13146 رو و پس از اون آپدیت 13599 رو تست کن....

دوست عزیز این فرضیه شما کاملا اشتباه هست و شما هر نوع Brick رو در صورت شناسایی از طریق کد خطا میتونید بوسیله فلش Unbrick کنید...

---------- نوشته در 08:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 AM ارسال شده بود ----------

شما سعی کن آپدیت 13146 و 13599 رو دانلود کن و پس از اکسترکت کردن پوشه systemupdate$ رو در روت اصلی فلش بریز و به ترتیب ابتدا آپدیت 13146 رو و پس از اون آپدیت 13599 رو تست کن....
هر دوتاشو تست کردم یه کم جلو میخواد بره اما فورا همون ارور بالا رو میده دیشب بردمش لباف میگه باید یک روز اونجا بمونه تا بتونن مشکلش رو برطرف کنن نتونستم بهشون اعتماد کنم:((
به نظرتون باید منتظر آپدیت جدید باشم که آپدیت کنم یا باید حتما ببرمش بیرون.از دیروز تا حالا فکرمو خیلی مشغول کرده این کنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or