Eh$s$aN
کاربر سایت
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
شاید بن شده باشی . هاردتو دربیار یه بار بدون هارد ایکس باکسو روشن کن ببین چی میشه ؟؟؟
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
دوستان بعد از این که من کارایی که گفته بودید انجام دادم سیستم به محیط داشبورد میره ولی نمی تونه بازی های کپی رو اجرا کنهولی بازیه اصلی اجرا می کنه*عزیزان *راهنمایی کنین
دادش منم با این ارور مواجه شدم کنسولم اسلیمه با اپدیت بالایی جواب نداد ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
3151351FB8000401C0000022
اگر درایو کنسول تا الآن تعویض نشده ربطی به درایو نداره و از روی کد میشه تعمیرش کرد!
1. شماره کد رو بنویسید.
2. کنسول شما Phat هست یا Slim ؟ (بعضی از اسلیمها به دلیل تعویض بورد درایوشون با بورد فت به این مشکل بر میخورند)
کسی میدونه؟
من خودم PS3 دارم ، از مسائل Xbox هیچ سر رشته ای ندارم ، واسه همین اصلا نفهمیدم چی گفتین ، اما اگر امکانش هست کامل تر توضیح بدین که این کارارو چطور بکنم ممنون میشم ، چون پیش تعمیر کار بردم گفت 100 تومان خرجشه!ببین
اول درایوت رو با فیرمور اورجینال آپدیت کن
آپدیت آخر داشبورد که 599 هست رو بگیر
بریز رو فلش
اگه دستگاهت هارد داره جدا کن
بزن آپدیت شه
آپدیت که تموم شد
فیرمور درایو دستگاهت رو به آخرین LT آپدیت کن
ایندفعه من سوال دارم :d
یکی یه دستگاه Phat با درایو لایت آن سری 8 آورده بود، که با بازی میخواسته آپدیت کنه و این مشکل صفحه سفید رو داره و کدش هم xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0013 هستش.
هرکاری که بگید کردم، فایل SystemUpdate_13599_USB.zip رو داونلود و دایرکتوری systemupdate$ رو روی یه usb کپی کردم، فلش رو که میزنم چشمک میزنه و اون صفحه آپدیت میادش و دوباره پیغام خطا رو نشون میده. دستگاه رو هم که خاموش و روشن میکنم دوباره همین حالت پیش میاد، یعنی اول آپدیت میاد و دوباره پیغام خطا. با همون usb دیروز یه دستگاه دیگه رو آپدیت کردم و قشنگ کار کرد.
بعدش فایل SystemUpdate_13599_CD.zip رو داونلود کردم و روی سی دی رایت کردم. ایندفعه باز هم همون داستان پیش اومد، با این تفاوت که اینبار کد آخر پیغام خطا 0059 هستش.
درایو رو به 1.91، ارژینال و حتی ix1.61 فلش کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و همش همون داستان بالا اتفاق میفته. دیگه چکار میشه کرد؟