صفحه سفید xbox و ارور کد

دوستان بعد از این که من کارایی که گفته بودید انجام دادم سیستم به محیط داشبورد میره ولی نمی تونه بازی های کپی رو اجرا کنهولی بازیه اصلی اجرا می کنه*عزیزان *راهنمایی کنین

آخرین ویرایش:
دوستان بعد از این که من کارایی که گفته بودید انجام دادم سیستم به محیط داشبورد میره ولی نمی تونه بازی های کپی رو اجرا کنهولی بازیه اصلی اجرا می کنه*عزیزان *راهنمایی کنین

شما DVD KEY رو داری ؟؟؟ اگر داری برو به این لینک یا بده بیرون برات درستش کنند .
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=46751&p=1600323#post1600323

اگرم نداری یه کم خرجت میره بالا . اما احتمالا تعمیرگاه بتونه درستش کنه . امیدوارم که داشته باشی

---------- نوشته در 04:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:41 AM ارسال شده بود ----------

دادش منم با این ارور مواجه شدم کنسولم اسلیمه با اپدیت بالایی جواب نداد ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
3151351FB8000401C0000022

درایوت 0225 ؟؟؟

اگر درایو کنسول تا الآن تعویض نشده ربطی به درایو نداره و از روی کد میشه تعمیرش کرد!
1. شماره کد رو بنویسید.
2. کنسول شما Phat هست یا Slim ؟ (بعضی از اسلیمها به دلیل تعویض بورد درایوشون با بورد فت به این مشکل بر میخورند)

3151 351f b600 0402 c000 016b
این کده به هم ریخته ، 3151 اولشه !
2. آرکیده !

آخرین ویرایش:
کسی میدونه؟

ببین
اول درایوت رو با فیرمور اورجینال آپدیت کن
آپدیت آخر داشبورد که 599 هست رو بگیر
بریز رو فلش
اگه دستگاهت هارد داره جدا کن
بزن آپدیت شه
آپدیت که تموم شد
فیرمور درایو دستگاهت رو به آخرین LT آپدیت کن

ببین
اول درایوت رو با فیرمور اورجینال آپدیت کن
آپدیت آخر داشبورد که 599 هست رو بگیر
بریز رو فلش
اگه دستگاهت هارد داره جدا کن
بزن آپدیت شه
آپدیت که تموم شد
فیرمور درایو دستگاهت رو به آخرین LT آپدیت کن
من خودم PS3 دارم ، از مسائل Xbox هیچ سر رشته ای ندارم ، واسه همین اصلا نفهمیدم چی گفتین ، اما اگر امکانش هست کامل تر توضیح بدین که این کارارو چطور بکنم ممنون میشم ، چون پیش تعمیر کار بردم گفت 100 تومان خرجشه!

دوستان سلام من هم بعد از گذاشتن بازی dead island همین مشکل برام پیش اومد ولی هر کاری که اینجا گفتین رو انجام دادم نشد که نشد اصلا اجازه خوندن آپدیتها رو نمیده مدل دستگاه من آرکیده درایورش هم lit on کد ارورش هم اینه:3151- 335a-b800-0f00-c000-0059لطفا کمک کنید مرسی

آخرین ویرایش:
تمامی دوستان عزیز و جناب Yan_4Sat
درایو دستگاه شما دارای یک رابط سخت افزاری و نرم افزاری به نام Firmware هستش
این فیرمور روی چیپست درایو به عنوان نرم افزار نوشته میشه
وقتی دستگاه از کارخونه بیرون میاد فیرمور اورجینال هست و فقط قادر به خواندن دیسک های اورجینال
هکر ها این فیرمور رو دستکاری می کنن و با نوشن فیرمور دستی ( custom Firmware ) این رو جایگزین نسخه اورجینالش می کنند .
اسم این فیرمور نوشته شده LT هستش که برای درایو هایمختلف تعبیه شده و ورژن های مختلفی داره .
و آخرینش در حال حاضر برای دستگاه های اسلیم 1.92 و برای قدیمی ها 1.91 هستش .
با ریختن این LT درایو قادر به خواندن دیسک های کپی هستش
حالا این کار ها ( نوشتن فیرمور جدید و پاک کردن قبلی توسط افراد با تجربه ) به هک کردن و یا آپدیت فیرمور درایو شهرت داره .
شماهایی که دستگاهتون اینجوری شده و تو آپدیت مونده
این آپدیت رو از اینجا بگیرید
حالا با توجه به آموزش های سایت ( که اگه مبتدی هستید پیشنهاد نمیشه ) و یا مراجعه به دوستان با انصاف
اقدام به آپدیت فیرمور درایو به اورجینال کنید . ( درایو رو با فیرمور اصلی که از اول روی درایو بوده )
بعدا محتویات فایل RAR که دانلود کرده بودید رو داخل یه فلش بریزید و به دستگاه وصل کنید .
دستگاه شروع به آپدیت می کنه و مراحل رو به اتمام می رسونه .
وقتی تموم شده
برای اجرای بازی های کپی همونطور که گفتم باید فیرمور LT رو روی درایو بریزید .
کلیه این کار ها در بدترین حالت 20 تومان هزینه داره .
و اصلا هم کار سختی نیست .
در مورد اون کد هایی که شما داده بودید با این روش 100% درست میشه .
موفق باشید . >:d<

با تشکر از B3DA عزیز

اینم یه راهه دیگه با زبون ساده تر برای حل کردن مشکلاتتون توی آپدیت :

خوب دقت کنید :

ابتدا داشبورد جدید رو از اینجا دانلود کنید .
بعد از دانلود فایل فشرده رو Extract کنید تا با یه فایلی به این نام برسید : SystemUpdate$.
فایل SystemUpdate$ رو روی USB خود کپی کنید .
usb رو به ایکس باکس روشن وصل کرده و صبر کنید تا usb چراغ بزند بعد کنسول را ریستارت کنید ( با دکمه power دستگاه ) .
بعد از ریست کردن کنسول شروع به خواندن آپدیت میکند و شما باید گزینه Yes رو بزنید .

نکته مهم : ( در صورت عدم شناسایی USB Flash توسط کنسول، فلش خود را حتماً به FAT32 فرمت کنید و همچنین در پنجره ی Format قسمت اسم فلش "Volume label" را خالی بگذارید و بعد از Format مجدداً آپدیت را کپی و مرحله ی نصب داشبورد را تست کنید.
اگر فرمت فلش FAT32 میباشد ولی کنسول آنرا شناسایی نمی کند کافیست اسم USB Flash را تغییر دهید و یا پاک کنید، در نهایت مجدداً USB Flash را به کنسول وصل کنید و مرحله ی نصب داشبورد را تست کنید.)

بعد از آپدیت دستگاه شما دیگر قادر به خواندن بازیهای کپی نخواهد بود و شما باید آپدیت LT+1.91 برای کنسول های فت(الایت و آرکید ) و یا آپدیت LT+1.92 برای اسلیم ها رو روی درایو دستگاه بریزین . ( اگر مبتدی هستین پیشنهاد میکنم که کنسول رو به تعمیر گاه داده و با خرج کردن 10 تا 25 هزار تومن از بازی های جدید لذت ببرین ) اما اگر اهل ریسک هستین و دست به آچار ازاین آموزش برای کنسول های فت استفاده کنید ( آموزش اسلیم رو من ندارم و بهتره بدین بیرون براتون آپدیت کنند ) و کنسول خود را آپدیت کنید .

اوووووف دستم !!! :d

سوالی بود ببرسین .

ایندفعه من سوال دارم :d

یکی یه دستگاه Phat با درایو لایت آن سری 8 آورده بود، که با بازی میخواسته آپدیت کنه و این مشکل صفحه سفید رو داره و کدش هم xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0013 هستش.

هرکاری که بگید کردم، فایل SystemUpdate_13599_USB.zip رو داونلود و دایرکتوری systemupdate$ رو روی یه usb کپی کردم، فلش رو که میزنم چشمک میزنه و اون صفحه آپدیت میادش و دوباره پیغام خطا رو نشون میده. دستگاه رو هم که خاموش و روشن میکنم دوباره همین حالت پیش میاد، یعنی اول آپدیت میاد و دوباره پیغام خطا. با همون usb دیروز یه دستگاه دیگه رو آپدیت کردم و قشنگ کار کرد.

بعدش فایل SystemUpdate_13599_CD.zip رو داونلود کردم و روی سی دی رایت کردم. ایندفعه باز هم همون داستان پیش اومد، با این تفاوت که اینبار کد آخر پیغام خطا 0059 هستش.

درایو رو به 1.91، ارژینال و حتی ix1.61 فلش کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و همش همون داستان بالا اتفاق میفته. دیگه چکار میشه کرد؟

ایندفعه من سوال دارم :d

یکی یه دستگاه Phat با درایو لایت آن سری 8 آورده بود، که با بازی میخواسته آپدیت کنه و این مشکل صفحه سفید رو داره و کدش هم xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0013 هستش.

هرکاری که بگید کردم، فایل SystemUpdate_13599_USB.zip رو داونلود و دایرکتوری systemupdate$ رو روی یه usb کپی کردم، فلش رو که میزنم چشمک میزنه و اون صفحه آپدیت میادش و دوباره پیغام خطا رو نشون میده. دستگاه رو هم که خاموش و روشن میکنم دوباره همین حالت پیش میاد، یعنی اول آپدیت میاد و دوباره پیغام خطا. با همون usb دیروز یه دستگاه دیگه رو آپدیت کردم و قشنگ کار کرد.

بعدش فایل SystemUpdate_13599_CD.zip رو داونلود کردم و روی سی دی رایت کردم. ایندفعه باز هم همون داستان پیش اومد، با این تفاوت که اینبار کد آخر پیغام خطا 0059 هستش.

درایو رو به 1.91، ارژینال و حتی ix1.61 فلش کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و همش همون داستان بالا اتفاق میفته. دیگه چکار میشه کرد؟

سلام دوست عزیزم
ابتدا مطمون شوید که درایو تعویض نشده باشد. منظورم spoof نشده باشد با یک درایو دیگر.
اگر تعویضی باشد باید حتما به مدل قبلیش برگرده بنکیو یا لایتون.

اگر تعویضی نبود ممکن هست با بازی که شامل ورژن 2.0.13146.0 بوده آپدیت شده باشه.
برای همین دنبالش رو نمی توان با 13599 ادامه داد

ورژن 2.0.13146.0 رو روی USB بزنید کلید sync رو هم نگهدارید

البته شما استاد ما هستین اگر مشکلی باز بود در خدمتم من از این عتیقه ها زیاد به پستم میخوره

• Like
Reactions: hoom
خیلی ممنون از جوابت.

دومی رو همون دیروز امتحان کردم و نشد.

الان بهش زنگ میزنم و درمورد Spoof میپرسم، احتمالا از همین باشه، چون (تا جایی که اطلاعاتم قد میداده) کاری نبوده که من انجام نداده باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or