صدای شدید فن کارت گرافیک

..............

کاربر سایت
سلام من کارت گرافیکم فنش جدیدا صدای خیلی زیادی میده و اعصابم رو خورد کرده . چطوری میتونم کاری کنم که صدا نده ؟ آخه درش هم کاملا بسته و نمیشه به فنش دسترسی پیدا کرد !!!!!

سلام من کارت گرافیکم فنش جدیدا صدای خیلی زیادی میده و اعصابم رو خورد کرده . چطوری میتونم کاری کنم که صدا نده ؟ آخه درش هم کاملا بسته و نمیشه به فنش دسترسی پیدا کرد !!!!!
کارت گرافیکت چیه عزیز کامل بنویس !!!؟

نه اصلا . صداش بیشتر مثل این میمونه که شل شده !؟ یعنی وقتی با انگشت یکم بهش فشار میارم صداش درست میشه اما باز دستم رو بر میدارم صدا میده
احتمال میدم که فن داخل قاب (case) گرافیکت شل شده ! فن ها معمولا بعد از مدتی کار کردن شل میشن (اگه تحت فشار میزاریش درست میشه احتمال 90% از همون قاب هست ) زیاد نگران نشو چیزی نیست :). اگه بلد نیستی بازش کنی یا چِکش کنی ببر سخت افزاری ها یا نمایندگیش). یک آچار کشی میکنن درست میشه ;).

1چیز دیگه هم هست اگه زیاد از حد سفتش کنی ممکنه فن گرافیکت درست کار نکنه یا گیر کنه که در این صورت به ضرر گرافیکته در هر صورت مواظب باش چون گرافیکه عالیه.

احیانا دیدی با این کارا درست نمیشه یه کولر بگیر براش .
VF3000_b_04.jpg
این Zalman به 5850 و 5870 میخوره.خفنه نه؟:-o:d

• Like
Reactions: ..............
ممنون . همین الان بی خوابی به سرم زد نشتم کارت گرافیک رو باز کردم و همه پیچ هاشو هم باز کردم اما آخر سر بازم قابش جدا نشد . نمیدونم به کجا گیر داره ولی حدود 2 ساعت باهاش ور رفتم که ببینم به کجاش گیر داره اما چیزی دستگیرم نشد .

مشکلش اینه که فن به کاور کارت برخورد میکنه و باعث ایجاد صدا میشه

مشکل من هم دقیقا همینه
وقتی صدا میده با مشت میکوبم به گرافیک درست میشه

کار از این حرفها گذشته . فضایی که فن داخلش قرار داره خیلی کوچیکه و از اون طرف هم که نگاه میکنم چسبیده به کف و از این طرف هم تا برعکس میکنم میخوره به دیواره های بیرونی و صدا میده!

این قضیه خیلی رو عصابه
به خاطر همین مجبورم در کیس رو باز بزارم تا هر وقت صدا داد فنش رو دست کاری کنم
نمیشه روغن یا یه چیز بزنیم به فن شاید صداش قطع شد :(

غیر از اینا که گفتن دو احتمال دیگه هم هست یکی اینکه فنش خاک و اشغال گرفته باشه که در این صورت باید بازش کنی و تمیزش کنی
احتمال دوم اینه که موقع کارهای سنگین مثل بازی کارت داغ میکنه و دور فنش میره بالا و به صدا در میاد که باید دو کار انجام بدید یا نزارین دماش بره بالا و هر دفعه استراحتش بدید
کاره بعدی اینه که یه سیستم تهویه ی کیس را قوی کنید که داخل خنک بمونه
اینا برا دوستانی که مشکل مشایهی دارن گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or