صحبت های آقای Miyazoe پیرامون باس ها در Dark Souls 2

A.R.A.$.H

کاربر سایت
dark-souls-2.png

آقای Takeshi Miyazoe طی مصاحبه خود در VG247 اعلام کرده اند که تیم سازنده Dark Souls 2 هنوز در حال ایجاد تعادل در این بازی هستند. همچنین بازیکن ها با باس های چالش آفرینی مقابله خواهند کرد نظیر Ornstein و Smough اما آنها الزما در ابتدای بازی ظاهر نمی شوند.
ایشان گفته اند:
همانطور که تیم در حال ایجاد تعادل برای بازی است، لحظات کلیدی و مهمی در آن وجود خواهد داشت. نه فقط داستان و نبرد سخت بلکه دشمنان و باس هایی که بازیکن را به چالش می کشند. مناطقی هستند که شما برخی باس ها را مجددا مشاهده خواهید کرد که ممکن است در وسط مرحله ظاهر شوند. مجبور نیستید یک مرحله جدید را شروع کنید، تا آخر بروید، باس را هلاک کنید و دوباره مرحله جدید. ممکن است گاهی اوقات باس ها را وسط راه مشاهده کنید. اگر به خوبی حواس خود را جمع کنید می توانید آن ها را در ابتدا نابود کنید. ما می خواهیم گیم پلی تعاملی تری را ارئه کنیم که برای اینکار در نقاط آغازین مراحل و نبرد با باس ها در آخر کمی سنت شکنی کرده ایم.
شما هم اکنون می توانید برای نسخه بتا Dark Souls 2 در PSN ثبت نام کنید.
Dark Souls 2 در سال 2014 برای PC, PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
VG247

در اصل اون غول اول یا همون Asylum Demon از هنرمندانه‌ترین و زیرکانه‌ترین صحنه‌های کارگردانی شده بازی بود که میشه گفت یک تله برای افراد تازه‌کار بود. اکثر افرادی که از دارک سولز ذهنیت یک بازی بسیار سخت رو داشتن تو همین تله میوفتادن :دی چون فکر میکردن بازی سخته و این سختی یعنی با همون Broken Sword باید باس رو بزنی :دی
بعد Asylum Demon کدوم اسکلت قوی میاد؟

یادم نیست ! یادم میاد بعد Asylum Demon از در پشتی بود فکر کنم ، از یه جایی رفتم بالای یه صخره ! بعد یه اسکلت توی یه جایی ( حالت غار مانند ) قائم شده بود ! از اون جلوتر نرفتم ! بی صاحاب یه جوری منو میزد انگار پدرکشتگی داشت باهام :d البته یه بار دیگه هم از اول بازی رو شروع کردم ، اینبار تو همون محیط ، Asylum Demon و دور زدم ، تو راه پله یه اسکلتی منو دید ! مثل زامبی ها پرید روم ! :|:d یه 6 ، 7 روزی هم اونجا گیر کرده بودم ! :d

یادم نیست ! یادم میاد بعد Asylum Demon از در پشتی بود فکر کنم ، از یه جایی رفتم بالای یه صخره ! بعد یه اسکلت توی یه جایی ( حالت غار مانند ) قائم شده بود ! از اون جلوتر نرفتم ! بی صاحاب یه جوری منو میزد انگار پدرکشتگی داشت باهام :d البته یه بار دیگه هم از اول بازی رو شروع کردم ، اینبار تو همون محیط ، Asylum Demon و دور زدم ، تو راه پله یه اسکلتی منو دید ! مثل زامبی ها پرید روم ! :|:d یه 6 ، 7 روزی هم اونجا گیر کرده بودم ! :d
اون باس چندین راه برای کشتن داره راحتترین راهش اینه که شما کاراکتر دزد که مستر کی رو داره انتخاب کنید برای gift هم fire bomb تو همون بار اولی که مواجه میشید باهاش چن تا firebomb بزنید دخلش میاد.چون شدیدا در مقابل اتیش ضعیفه.اگه تو همون بار اول بزنیدش یه سلاح خیلی خفنم میده ولی strench بالایی برای استفادش میخواد.از هیچ بازی ای به این اندازه لذت نبردم واقعا فوقا العادس بازی البته صبرو حوصله زیادی میخواد که این روزا کمتر کسی دار:)

اون باس چندین راه برای کشتن داره راحتترین راهش اینه که شما کاراکتر دزد که مستر کی رو داره انتخاب کنید برای gift هم fire bomb تو همون بار اولی که مواجه میشید باهاش چن تا firebomb بزنید دخلش میاد.چون شدیدا در مقابل اتیش ضعیفه.اگه تو همون بار اول بزنیدش یه سلاح خیلی خفنم میده ولی strench بالایی برای استفادش میخواد.از هیچ بازی ای به این اندازه لذت نبردم واقعا فوقا العادس بازی البته صبرو حوصله زیادی میخواد که این روزا کمتر کسی دار:)

به نظر من اتفاقا سلاحش خیلی هم زاغارت بود!! :d
برا اول بازی Drake Sword ( اگر درست نوشته باشم - منظورم همون دم اژدها اولیست!! :d) بهترین بود به نظرم!!

======================================
در مورد صحبت های Miyazoe ، مگر اصلا دارک سولز مرحله داره؟! :d

سخترین باس که اژدها ی DLC یود:دی آخر هم بی خیالش شدم. Ornstein و Smough هم برای 2 باز اول خیلی سخت بودن ولی بار سوم که بازی رو تموم می کردم(New game + نبود) بدون مردن کشتمشون:دی
Manus هم اگه یک آیتم مخفی رو پیدا می کردی زدنش ساده می شد:دی
آی گفتی. . . . فک کنم اسمش Kalamet بود

بیشرف خیلیییی قوی بود

میشد کشتش اما سخت ترین باس برا قطع کردن دم بود که من شاید 30-40 بار رفتم تا بتونم دمش رو قطع کنم اما بعدش یه شمشیر خفن و خیلی خوشگل بهم داد

من سر Artorias هم خیلی اذیت شدم و مجبور شدم آنلاین کمک بگیرم اما نمیدونستم وقتی دو نفری میری که بزنیش اونم جونش دو برابر میشه :d آخرش 4 نفری تونستیم بزنیمش :))

اما سر Kalamet نمیتونستم کمک بگیرم چون احمقا بدون اینکه دمش رو بزارن قطع کنم میخواستن بکشنش

Manus همون مشکیه که یه چیزای مشکی هم ازش میومد؟ من اونو بدون اینکه باهاش بجنگم کشتمش :d

آی گفتی. . . . فک کنم اسمش Kalamet بود

بیشرف خیلیییی قوی بود

میشد کشتش اما سخت ترین باس برا قطع کردن دم بود که من شاید 30-40 بار رفتم تا بتونم دمش رو قطع کنم اما بعدش یه شمشیر خفن و خیلی خوشگل بهم داد

من سر Artorias هم خیلی اذیت شدم و مجبور شدم آنلاین کمک بگیرم اما نمیدونستم وقتی دو نفری میری که بزنیش اونم جونش دو برابر میشه :d آخرش 4 نفری تونستیم بزنیمش :))

اما سر Kalamet نمیتونستم کمک بگیرم چون احمقا بدون اینکه دمش رو بزارن قطع کنم میخواستن بکشنش

Manus همون مشکیه که یه چیزای مشکی هم ازش میومد؟ من اونو بدون اینکه باهاش بجنگم کشتمش :d
من همه باس هارو انلاين زدم :)) البته به جز اولين باس:d
Manus اون بود كه از پرتگاه توي Abyss ميپريدي پايين . بديش اين بود همون اول ميتونست بزندت وگرنه اسون بود:d
بهترين ايتم بازي توي مبارزه با باس ها قارچه بود Health regen زياد ميكرد نميمردي.

سه تا از سخت ترین باس های بازی برای من
Ornstein و Smough و 4Kings بودن چون من روی PC بازی میکردم و سیستم قفل کردن روی تارگت مدام بین باس های چندتایی سوییچ میکرد . Arthorias خوب راحت بود ، فقط باید نزدیکش میموندی چون ضربات راه دورش خیلی قوی بود . Kalameet هم نباید در محدوده ی دمش ، پنجه هاش ، دهنش و آتشش باشید ، باقیش دیگه راحته​
:d
. برای Manus دائما باید در حال دفاع کردن ازش دور شید و صبر کنید تا هرچی دلش میخواد دیوونه بازی در بیاره ، بعد از اینکه خسته شد و ایستاد میتونید دو تا ضربه بهش بزنید. و اما سخت ترین باس بازی : Lord Gwen ، کار خاصی نمیخواد بکنید فقط یه Green Blossom بزن به تن و برو داخل ، بیشتر حملات فیزیکیش را میتونید دفع کنید​
:d
لقب کوفتی ترین باس بازی تقدیم میگردد به Nito که اونطوری که من داخل سینماتیک اول بازی دیدمش فکر میکردم نهایتا یه باس دو متری تنهاس :d نه یه جونور 7 متری با یه عالمه اسکلت ریز و درشت که هر 2 دقیقه یکبار دوباره زنده میشن :d
کسی از بچه ها هست که به من بگه چطور باید Curse Weapon و Holy Weapon درست کنم ؟ و روح باس هایی را که کشتم کجا میتونم تبدیل به سلاح کنم ؟

holy weapen و curse weapen رو خودمم نمیدونم چون فکر کنم هیچ وقت خودمم درستشون نکردم خیلی وقته که دیگه بازیش نکردم ولی برای ساخت سلاح از روح باس ها باید یه سلاح یا سپر معمولی ( منظور از معمولی سلاحیه که برای اپگریدش از titanite shard و large titanite shard استفاده کنی فقط ) رو تا +10 اپگرید کنی و بعدش بری پیش اهنگر غول anorlondo تا با استفاده از سلاح تا +10 اپگرید شدت و روح باس سلاحی که میخوای رو برات بسازه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or