صحبت های آقای Miyazoe پیرامون باس ها در Dark Souls 2

A.R.A.$.H

کاربر سایت
dark-souls-2.png

آقای Takeshi Miyazoe طی مصاحبه خود در VG247 اعلام کرده اند که تیم سازنده Dark Souls 2 هنوز در حال ایجاد تعادل در این بازی هستند. همچنین بازیکن ها با باس های چالش آفرینی مقابله خواهند کرد نظیر Ornstein و Smough اما آنها الزما در ابتدای بازی ظاهر نمی شوند.
ایشان گفته اند:
همانطور که تیم در حال ایجاد تعادل برای بازی است، لحظات کلیدی و مهمی در آن وجود خواهد داشت. نه فقط داستان و نبرد سخت بلکه دشمنان و باس هایی که بازیکن را به چالش می کشند. مناطقی هستند که شما برخی باس ها را مجددا مشاهده خواهید کرد که ممکن است در وسط مرحله ظاهر شوند. مجبور نیستید یک مرحله جدید را شروع کنید، تا آخر بروید، باس را هلاک کنید و دوباره مرحله جدید. ممکن است گاهی اوقات باس ها را وسط راه مشاهده کنید. اگر به خوبی حواس خود را جمع کنید می توانید آن ها را در ابتدا نابود کنید. ما می خواهیم گیم پلی تعاملی تری را ارئه کنیم که برای اینکار در نقاط آغازین مراحل و نبرد با باس ها در آخر کمی سنت شکنی کرده ایم.
شما هم اکنون می توانید برای نسخه بتا Dark Souls 2 در PSN ثبت نام کنید.
Dark Souls 2 در سال 2014 برای PC, PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
VG247

باس ها رو تو مراحل آغازین یا وسط مرحله بکشیم؟؟!!!!پس این کجاش باسه؟؟؟آخر مرحله رو چیکار کنیم!!!
اینام خود درگیری پیدا کردن!!

پس کدوم باس از نظر تو سخت بود؟؟؟؟ :دی
کلا جریان این باس های دارک سولز خیلی عجیبه. هر کسی یه تجربه متفاوت ازشون داره. برای مثال Capra Demon رو که دو تا هم سگ داره رو من خودم با Broken Sword زدم :| اما مثلا سر Lord Gwen دقیقا 10 ساعت گیر کردم :| حالا این در حالیه که دوستم سر کاپرا دیمون کلی گیر کرده بود، اما لرد گون رو دفعه اول زده بود :دی

کلا جریان این باس های دارک سولز خیلی عجیبه. هر کسی یه تجربه متفاوت ازشون داره. برای مثال Capra Demon رو که دو تا هم سگ داره رو من خودم با Broken Sword زدم :| اما مثلا سر Lord Gwen دقیقا 10 ساعت گیر کردم :| حالا این در حالیه که دوستم سر کاپرا دیمون کلی گیر کرده بود، اما لرد گون رو دفعه اول زده بود :دی
من باس اخر DLC مشکل داشتم :d arthorias رو نمیگم.Manus اونم چون میپریدی پایین یه ضربه ای میزد:d
smough و ornstein رو بار اول زدم:d

من باس اخر DLC مشکل داشتم :d arthorias رو نمیگم.Manus اونم چون میپریدی پایین یه ضربه ای میزد:d
smough و ornstein رو بار اول زدم:d
Ornstein و Smough برای کلاس Sorcerer آسونن ولی برای کلاس Warrior یه چالش واقعین. از اون طرف Artorias جبران میکنه و جوری که بیشتر اونایی که کلاس Wizard بر میدارن جلوش باید لنگ بندازن:d
بازی هم جوری بود که خودت میباستی انتخاب کنی از کدوم طرف بری و محدود نبودی که حتما باید از این طرف بری. مثلا میشد Sif رو بعد از نجات دادنش توی DLC ملاقات کرد درحالیکه یه کات سین جدید نشون میده:d یعنی لازم نیست اول Sif رو بکشی و بعد بری توی DLC:d اصن یه وضی:d

Ornstein و Smough برای کلاس Sorcerer آسونن ولی برای کلاس Warrior یه چالش واقعین. از اون طرف Artorias جبران میکنه و جوری که بیشتر اونایی که کلاس Wizard بر میدارن جلوش باید لنگ بندازن:d
بازی هم جوری بود که خودت میباستی انتخاب کنی از کدوم طرف بری و محدود نبودی که حتما باید از این طرف بری. مثلا میشد Sif رو بعد از نجات دادنش توی DLC ملاقات کرد درحالیکه یه کات سین جدید نشون میده:d یعنی لازم نیست اول Sif رو بکشی و بعد بری توی DLC:d اصن یه وضی:d
اما من وقتی knight بودم خیلی راحت تر ornstein و smough رو زدم :دی پایرومنسر که بودم دهنم سرویس شده بود! :دی آرتوریاس بهترین باس بازی بود! با اینکه خیلی سخت بود اما مبارزه باهاش خیلی حال می داد! هر چه قدر هم که می باختی اشتیاقت بیشتر میشد :دی

اتفاقا باس‌های دارک سولز همشون یک راه‌کار ساده واسه شکست دارن، بستگی به اون پلیر داره که کی اون راهکار رو پیدا کنه :دی

اکثر کسایی با یه باس مشکل داشتن به ترتیب نرفتن مثلا خودم دفعه اول با لول خیلی پایین رفتم sif یادمه با warrior قشنگ 250 دقیقه فقط داشتم ضربه میزدم بماند چقدر مردم

اتفاقا باس‌های دارک سولز همشون یک راه‌کار ساده واسه شکست دارن، بستگی به اون پلیر داره که کی اون راهکار رو پیدا کنه :دی

راهکار و بگو ما هم بدونیم ! من که سر اون قول اول گیر کردم !:| :d یه بارم پیچوندمش از یه طرف دیگه رفتم ، یه اسکلت اومد از غوله قویتر بود :d دقیقا 36 دقیقه فکر کنم داشتم با شمشیر میزدمش تازه خونش نصف شد !! :|

راهکار و بگو ما هم بدونیم ! من که سر اون قول اول گیر کردم !:| :d یه بارم پیچوندمش از یه طرف دیگه رفتم ، یه اسکلت اومد از غوله قویتر بود :d دقیقا 36 دقیقه فکر کنم داشتم با شمشیر میزدمش تازه خونش نصف شد !! :|
در اصل اون غول اول یا همون Asylum Demon از هنرمندانه‌ترین و زیرکانه‌ترین صحنه‌های کارگردانی شده بازی بود که میشه گفت یک تله برای افراد تازه‌کار بود. اکثر افرادی که از دارک سولز ذهنیت یک بازی بسیار سخت رو داشتن تو همین تله میوفتادن :دی چون فکر میکردن بازی سخته و این سختی یعنی با همون Broken Sword باید باس رو بزنی :دی
بعد Asylum Demon کدوم اسکلت قوی میاد؟

سخترین باس که اژدها ی DLC یود:دی آخر هم بی خیالش شدم. Ornstein و Smough هم برای 2 باز اول خیلی سخت بودن ولی بار سوم که بازی رو تموم می کردم(New game + نبود) بدون مردن کشتمشون:دی
Manus هم اگه یک آیتم مخفی رو پیدا می کردی زدنش ساده می شد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or