صحبت هاي Kojima در مورد فيلم Metal Gear Solid

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

metal-gear-solid.jpg

چند هفته پيش Hideo Kojima مصاحبه اي با Collider.com داشته است كه در ان مصاحبه اطلاعاتي در مورد فيلم Metal Gear Solid داده است.

وي گفته است كه مراحل ساخت به فيلم به كندي در حال پيشرفت هست. همچنين درباره نقشش در فيلم گفته است كه كارگردان اين پروژه نخواهد بود اما از همه كم و كيف ان باخبر است ( وي در نقش executive producer خواهد بود). وي همچنين در اخر اعلام كرد كه در حال فكر است كه يك قسمت جديد از بازي Metal Gear را همزمان با فيلم ان عرضه كند.

سازنده و تهيه كننده فيلم بر عهده بخش فيلم سازي ( Sony ( Columbia Pictures خواهد بود. همچنين شايعه شده است كه David Hayter فيلنامه اين اثر را مي نويسد. ( وي قبل از اين فيلنامه فيلم هايي همچون X-MEN , Watchmen را نوشته است) . همچنين هنوز معلوم نيست ايا Kurt Wimmer ( كارگردان Equilibrium ) كارگردان اين فيلم هست يا خير ؟

Bale واقعا شخصيت فوق العاده اي هست تمام فيلم هايي كه بازي كرده رو به نظرم روح بخشيده ولي به نظر شخصي خودم چه با گريم چه بي گريم چندان به نقش اسنيك نمياد.

ولي تام كروز خيلي بيشتر بهش ميخوره :

MV5BMTI4MzUyMTI1N15BMl5BanBnXkFtZTcwOTg3NTYyMQ@@._V1._SX100_SY140_.jpg

البته چيزي هم كه اشكان گفت جالب بود.

راحت بگم بهت همش سر كاري. مگه مثلا توي POP بازيگر مورد دلخواه مردم خواستند ؟ ببخشيد اينو ميگم اما همين هايي كه مياند توي نظر سنجي هنوز الف و ب نمي دونند. مثال گفتم POP . اينجا تهيه كننده ميگه اگه من دارم اينهمه هزينه ميذارم كاگردان بزرگ اوردم بايد به بازيگر بزرگ رو هم بيارم نتيجه ميشه اوردن Jake Gyllenhaal كه يكي از بهترين بازيگر هاي حال حاضر جهان هست. و ايشون يك دوره بدن سازي خيلي سخت رو هم رفتند و موهاشونم براي اين نقش بلند كردند و قيافه رو بسيار شبيه Prince كردند.
ولي من كه هرچي ميكنم اين شخصيت رو به عنوان شاهزاده بپذيرم نميتونم.

كلا jake بيشتر به نقش هايي مثل همون فيلم زودياك ميخوره.

-----------------------------------------

ولي كلا چون همه خيلي جالب نظر ميدن! منم بگم كه اگر جاي Solid Snake از گلزار استفاده كنند خيلي خوب ميشه :-" فقط بايد يك كم گريمش كنند.

پ.ن : 2.360 !!!! :-"

به نظر من جورج کلونی برای این نقش خوب باشه
8.jpg

یه سبیل هم بزاره حله
بد نيستا
ولي كلا چون همه خيلي جالب نظر ميدن! منم بگم كه اگر جاي Solid Snake از گلزار استفاده كنند خيلي خوب ميشه :-" فقط بايد يك كم گريمش كنند
:biggrin1:

دوست عزيز شما مياي با قسمت اول فيلم قسمت پنجم بازي عرضه كني ؟؟ اگ بازي بياد يه حالت Remake داره مثل TS كه بر روي GC اومد.

آخه مگه نميخاد يه قسمت از بازی رو عرضه کنه ؟ بازی جديد عرضه ميکنه ديگه ، پس چی عرضه ميکنه ؟
عنوان هم که MGS هست ، نميدونم ، نميدونم
مرسی از جوابت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or