صحبت هاي Kojima در مورد فيلم Metal Gear Solid

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

metal-gear-solid.jpg

چند هفته پيش Hideo Kojima مصاحبه اي با Collider.com داشته است كه در ان مصاحبه اطلاعاتي در مورد فيلم Metal Gear Solid داده است.

وي گفته است كه مراحل ساخت به فيلم به كندي در حال پيشرفت هست. همچنين درباره نقشش در فيلم گفته است كه كارگردان اين پروژه نخواهد بود اما از همه كم و كيف ان باخبر است ( وي در نقش executive producer خواهد بود). وي همچنين در اخر اعلام كرد كه در حال فكر است كه يك قسمت جديد از بازي Metal Gear را همزمان با فيلم ان عرضه كند.

سازنده و تهيه كننده فيلم بر عهده بخش فيلم سازي ( Sony ( Columbia Pictures خواهد بود. همچنين شايعه شده است كه David Hayter فيلنامه اين اثر را مي نويسد. ( وي قبل از اين فيلنامه فيلم هايي همچون X-MEN , Watchmen را نوشته است) . همچنين هنوز معلوم نيست ايا Kurt Wimmer ( كارگردان Equilibrium ) كارگردان اين فيلم هست يا خير ؟

یعنی چی؟ چطور شبیه کریتوس پیدا میشه ولی شبیه اسنیک پیدا نمیشه؟ چند وقت پیش سایتها بخاطر فیلم God Of War که در حال ساخت هستش داشتن خودشون رو میکشتن تا ببینن کدوم بازیگر قرار هست نقش کریتوس رو بازی کنه و اون وقت هیچکس شبیه اسنیک نیستش؟ واقعا در حق این اسنیک بدبخت همیشه ظلم میشه.

فقط و فقط برداشتهای غلط!

منظور من این بود که کلآ قیافه ی اسنیک انقدر پر ابحت که کمتر قیافه ای میتونه اون ابحت رو داشته باشه.(حالا کریتوس رو وسط میکشه)!

دیگه ادامه نده واقعآ ببین سر چی دارم بحث میکنم!(با خودم بودم)

البته همون طور که کسری هم گفت هنوز رسمآ تایید نشده(شایعه)که Christian bale در نقش اسنیک.

ولی شبیه اسنیک تو بازیگرای معروف پیدا نمیشه:)
شوخی می کنی؟؟!!!پس Sean Bean چغندره؟؟!!:cheesygri
با یکم گریم درست میشه.........نقش پیریش هم tommy lee joneshttp://images.google.com/images?um=...um=0&ct=result&cd=1&q=Tommy+lee+jones&spell=1 میتونه بازی کنه...:-"

خودِ دیوید هایتر به نظر من شبیه ترین هست.

davidhayter.jpg
david.jpg

دوستان عزيران !! وقتي شما يك كتاب , بازي , كميك رو به فيلم تبديل مي كني اول ميبيني فيلم سطح بالا مي خواي بدي يا فيلم متوسط بعد بازگير انتخاب مي كني مثلا نمياند نقش اسنيك بدند دسته يه بازگير سياه پوست اما ديگه اين فرقي نداره نقش اسنيك كريستين بيل بازي كنه يبا وال كيلمر يا هر كس ديگه مهم سطح بازي فرد و انتظار كارگردان از اونه. خواهشا شما بريد ببنيد مثلا بروش وين چه شباهتي خاصي به مايكل كيتون يا كريسيتن بيل داره ؟

پس این همه نظر سنجی و ... که برای انتخاب بازیگر برای نقش فلان شخصیت از نظر ظاهری هست چیه ؟ من نمدونم، شاید حرفت درست باشه ولی از دید یک تماشاگر عام و طرفدار شخصیت سنیک، دوست دارم یک بازیگری نقشش رو بازی کنه که شبیهش هست. ( اصلاً هم دوست ندارم Bale نقشش رو بازی کنه چون چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ هیکل و ... شباهتی به سنیک نداره )

آخرین ویرایش:
با یکم گریم درست میشه.........نقش پیریش هم tommy lee jones میتونه بازی کنه...:-"
...؟؟؟ نظرت چیه نقش ریدن رو هم بردپیت بازی کنه؟ واقعا این روزا حرفای عجیبی میشنوم;):confused:

خب گويا خيلي از دوستان نمي تونند خبر درست بخونند با توجه به اينكه تمام اعضاي BC انسان هاي باشعوري هستند فقط متاسفانه خبر درست نمي خونند بنده يك توضيح ميدم براتون.

چه باندلی ميده بيرون سونی ، PS3 + فيلم MGS + بازی MGS5 ، واای MGS5
دوست عزيز شما مياي با قسمت اول فيلم قسمت پنجم بازي عرضه كني ؟؟ اگ بازي بياد يه حالت Remake داره مثل TS كه بر روي GC اومد.

یعنی چی؟ یعنی اینکه این قراره نقش اصلی فیلم و جای اسنیک رو بازی کنه؟ خداییش من هیچ شباهتی نمیبینم. نظر شما چیه؟
یعنی چی؟ چطور شبیه کریتوس پیدا میشه ولی شبیه اسنیک پیدا نمیشه؟ چند وقت پیش سایتها بخاطر فیلم God Of War که در حال ساخت هستش داشتن خودشون رو میکشتن تا ببینن کدوم بازیگر قرار هست نقش کریتوس رو بازی کنه و اون وقت هیچکس شبیه اسنیک نیستش؟ واقعا در حق این اسنیک بدبخت همیشه ظلم میشه.
با یکم گریم درست میشه.........نقش پیریش هم tommy lee jones میتونه بازی کنه...:-"
دوستان عزيران !! وقتي شما يك كتاب , بازي , كميك رو به فيلم تبديل مي كني اول ميبيني فيلم سطح بالا مي خواي بدي يا فيلم متوسط بعد بازيگر انتخاب مي كني مثلا نمي رند نقش اسنيك بدند دسته يه بازيگر سياه پوست اما ديگه اين فرقي نداره نقش اسنيك كريستين بيل بازي كنه يبا وال كيلمر يا هر كس ديگه مهم سطح بازي فرد و انتظار كارگردان از اونه. خواهشا شما بريد ببنيد مثلا بروس وين چه شباهتي خاصي به مايكل كيتون يا كريسيتن بيل داره ؟

آخرین ویرایش:
پس این همه نظر سنجی و ... که برای انتخاب بازیگر برای نقش فلان شخصیت از نظر ظاهری هست چیه ؟ من نمدونم، شاید حرفت درست باشه ولی از دید یک تماشاگر عام و طرفدار شخصیت سنیک، دوست دارم یک بازیگری نقشش رو بازی کنه که شبیهش هست. ( اصلاً هم دوست ندارم Bale نقشش رو بازی کنه چون چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ هیکل و ... شباهتی به سنیک نداره )
راحت بگم بهت همش سر كاري. مگه مثلا توي POP بازيگر مورد دلخواه مردم خواستند ؟ ببخشيد اينو ميگم اما همين هايي كه مياند توي نظر سنجي هنوز الف و ب نمي دونند. مثال گفتم POP . اينجا تهيه كننده ميگه اگه من دارم اينهمه هزينه ميذارم كاگردان بزرگ اوردم بايد به بازيگر بزرگ رو هم بيارم نتيجه ميشه اوردن Jake Gyllenhaal كه يكي از بهترين بازيگر هاي حال حاضر جهان هست. و ايشون يك دوره بدن سازي خيلي سخت رو هم رفتند و موهاشونم براي اين نقش بلند كردند و قيافه رو بسيار شبيه Prince كردند.

اين عكس Jake Gyllenhaal
jake_gyllenhaal_01.jpg

اينم عكس ايشون توي فيلم POP

princeofpersiajake.jpg

در مورد Bale اگه واقعا اون بشه بازيگر نقش Snake طرفداري اسنيك بايد كلاهشونم بندازند هوا چون شماره يك حال حاضر هاليوود داره توي اون فيلم بازي مي كنه ! بعد اينو شايد ندوني كه بيل به خاطر نقش بتمن توي يك سال 60 كيلو چاق شد !! براي همينه كه هر كسي مياد فيلم بسازه يه دو دو تا چهار تا مي كنه. يه فيلمي مثل POP كم كم 90 ميليون هزينه فيلم كرده. اين خيلي رقم زياده تازه هزينه بازار يابي و ديگر عوامل كه من اطلاعي ازش ندارم. بازم ميگم مهم بازي فرد هست و اينكه هيچ ربطي به قيافه نداره.

میدونم کلی گفتی ولی نفهمیدم چرا پست منو نقل قول کردی....
منظورت اینه که سطح فیلم MGS متوسطه و نمیان نقش فیلم به tommy lee بدن؟؟؟!!
چرا فکر میکنی سطح فیلم MGS پایین؟؟!!The Dark knight فیلم اکشن که از روی کمیک ساختن ولی الان تو لیست سایت IMDB رتبه 5 داره........در ضمن گفتم Tommy lee با قیافه پیر و جدی که داره میتونه نقش Old snake بازی کنه که تو این فیلم صد در صد جونی های اسنیک هست.......
واي !! من از اين سايت براي هميشه ميرم اگه من يك جمله نوشته باشم سطح فيلم MG پايينه. نكته بعدي ببخشيد اما شما اگه يكم اخبار سينمايي مي خونديد متوجه مي شديد الان كريستين بيل خيلي معروف تر و مشهور از تامي لي جونز شده.
پ.ن: اقايون خواهش مي كنم پست درست بخونيد بعد جواب بديد.

آخرین ویرایش:
دوستان عزيران !! وقتي شما يك كتاب , بازي , كميك رو به فيلم تبديل مي كني اول ميبيني فيلم سطح بالا مي خواي بدي يا فيلم متوسط بعد بازيگر انتخاب مي كني مثلا نمي رند نقش اسنيك بدند دسته يه بازيگر سياه پوست اما ديگه اين فرقي نداره نقش اسنيك كريستين بيل بازي كنه يبا وال كيلمر يا هر كس ديگه مهم سطح بازي فرد و انتظار كارگردان از اونه. خواهشا شما بريد ببنيد مثلا بروس وين چه شباهتي خاصي به مايكل كيتون يا كريسيتن بيل داره ؟
میدونم کلی گفتی ولی نفهمیدم چرا پست منو نقل قول کردی....
منظورت اینه که سطح فیلم MGS متوسطه و نمیان نقش فیلم به tommy lee بدن؟؟؟!!
چرا فکر میکنی سطح فیلم MGS پایین؟؟!!The Dark knight فیلم اکشن که از روی کمیک ساختن ولی الان تو لیست سایت IMDB رتبه 5 داره........در ضمن گفتم Tommy lee با قیافه پیر و جدی که داره میتونه نقش Old snake بازی کنه که تو این فیلم صد در صد جونی های اسنیک هست.......

آخرین ویرایش:
سينمايي مي خونديد متوجه مي شديد الان كريستين بيل خيلي معروف تر و مشهور از تامي لي جونز شده.
من که خبر سینمایی نمی خونم میدونم معروفیت به سطح و قدرت بازی یک بازیگر ربط نداره اگر من هم بازیگر ریز نقش تو فیلم های هالیودی باشم ببخشید ولی شلوارم جلو مردم بکشم پایین تا یک مدتی مثل بازی کریستین ببل تو فیلم بتمن معروف میشم
این بحث دیگه ادامه نمیدم.

به نظر منم بل بهترین گزینه هستش! قیافه زیاد مهم نیست چون با یکم یا خیلی بیشتر از یکم گریم میشه حلش کرد ولی بازی درست و حسابی رو نه. بل هم انقدر بازیگر توانایی هست که بتونه نقش اسنیک رو فوقالعاده بازی کنه!!

سلام دوستان درباره‌ی Hugh Jackman برای شخصیت Snake شایعه‌هایی شنیدم. این هم بگم كه كریستین بل در حال حاظر فیلم Terminator Salvation رو بازی میكنه و برای ترمیناتور بعدی هم قرارداد بسته. بله منظورم پنجمین فیلم ترمیناتوره و بعید می دونم كه در فیلم متال گیر بازی كنه.

درضمن عكس‌ها رو ببینید و خودتون قضاوت كنید:

snakemock.jpg
80363_snake_jackman.jpg

1171023435.jpg

hugh%20jackman%20is%20snake.jpg

hugh-snake.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or