صحبت هاي Kojima در مورد فيلم Metal Gear Solid

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

metal-gear-solid.jpg

چند هفته پيش Hideo Kojima مصاحبه اي با Collider.com داشته است كه در ان مصاحبه اطلاعاتي در مورد فيلم Metal Gear Solid داده است.

وي گفته است كه مراحل ساخت به فيلم به كندي در حال پيشرفت هست. همچنين درباره نقشش در فيلم گفته است كه كارگردان اين پروژه نخواهد بود اما از همه كم و كيف ان باخبر است ( وي در نقش executive producer خواهد بود). وي همچنين در اخر اعلام كرد كه در حال فكر است كه يك قسمت جديد از بازي Metal Gear را همزمان با فيلم ان عرضه كند.

سازنده و تهيه كننده فيلم بر عهده بخش فيلم سازي ( Sony ( Columbia Pictures خواهد بود. همچنين شايعه شده است كه David Hayter فيلنامه اين اثر را مي نويسد. ( وي قبل از اين فيلنامه فيلم هايي همچون X-MEN , Watchmen را نوشته است) . همچنين هنوز معلوم نيست ايا Kurt Wimmer ( كارگردان Equilibrium ) كارگردان اين فيلم هست يا خير ؟

سلام.
ممنونم بابت خبر. یادمه پارسال یا پیارسال بود که صحبت هایی در مورد ساخت فیلم این بازی در میان اومد. دیگه کم کم داشتم فکر میکردم که قضیه کنسل شده. من فکر میکردم قرار هستش که یکی از قسمتهای بازی رو تبدیل به فیلم کنن ولی انگار فیلم یه داستان جدا از بازی رو در بر میگیره. یعنی ممکنه یه بازی همراه فیلم بدن بیرون؟ اینجوری خیلی خوب میشه. بازم ممنونم از خبر.

بله فیلم نامه نویسش من هستم:)
همین الان داستان کل فیلم رو می دونم ولی به هیچ کدومتون نمی گم:biggrin1:
ای واااااای نمیری پسر 2 ساعته دارم میخندم. :laughing:

راستی معلوم نشده کی میخواد جای اسنیک بازی کنه ؟ یا اصلا داستان ربطی به اسنیک نداره ؟

ای واااااای نمیری پسر 2 ساعته دارم میخندم. :laughing:

راستی معلوم نشده کی میخواد جای اسنیک بازی کنه ؟ یا اصلا داستان ربطی به اسنیک نداره ؟
كلا به جز تهيه كننده فيلم كه Michael De Luca ( تهيه كننده Ghost Rider , 21 ) بقيه عوامل فقط به صورت شايعه هستند. اما شايعه جدي شده بود كه Christian Bale بازيگر نقش Snake هست.

من هم ماندم که کی میخواد نقش Snake رو ایفا کنه؟!

اخه من هر چی فکر میکنم اصلا بازیگری به ذهنم نمیاد که بخواد اون نقش رو بازی کنه!(یه جور فن اسنیک شدم که نمیتونم قبول کنم که کسی جز خود اسنیک(از نظر شکل و شمایل)بیاد نقش اسنیک رو بازی کنه!)

بابت خبر هم ممنون کسری.

من هم ماندم که کی میخواد نقش Snake رو ایفا کنه؟!

اخه من هر چی فکر میکنم اصلا بازیگری به ذهنم نمیاد که بخواد اون نقش رو بازی کنه!(یه جور فن اسنیک شدم که نمیتونم قبول کنم که کسی جز خود اسنیک(از نظر شکل و شمایل)بیاد نقش اسنیک رو بازی کنه!)

بابت خبر هم ممنون کسری.
به من گفتن بیا نقش snake رو بازی کن ولی رد کردم کی حوسله داره:laughing:
وای mgs5 چی شود به به

شايعه جدي شده بود كه Christian Bale بازيگر نقش Snake هست.
یعنی چی؟ یعنی اینکه این قراره نقش اصلی فیلم و جای اسنیک رو بازی کنه؟ خداییش من هیچ شباهتی نمیبینم. نظر شما چیه؟
Christian-Bale1.jpg

یعنی چی؟ یعنی اینکه این قراره نقش اصلی فیلم و جای اسنیک رو بازی کنه؟ خداییش من هیچ شباهتی نمیبینم. نظر شما چیه؟
Christian-Bale1.jpg
البته همون طور که کسری هم گفت هنوز رسمآ تایید نشده(شایعه)که Christian bale در نقش اسنیک.

ولی شبیه اسنیک تو بازیگرای معروف پیدا نمیشه:)

ولی شبیه اسنیک تو بازیگرای معروف پیدا نمیشه:)
یعنی چی؟ چطور شبیه کریتوس پیدا میشه ولی شبیه اسنیک پیدا نمیشه؟ چند وقت پیش سایتها بخاطر فیلم God Of War که در حال ساخت هستش داشتن خودشون رو میکشتن تا ببینن کدوم بازیگر قرار هست نقش کریتوس رو بازی کنه و اون وقت هیچکس شبیه اسنیک نیستش؟ واقعا در حق این اسنیک بدبخت همیشه ظلم میشه.

حالا کی گفته mgs5 همه ذوق کردید...اگه متال 5 باشه کی دیگه فیلمو میبینه:biggrin1:
من میگم یه نسخه در راستای فیلم و برای pc ps3 360و... برای افزایش فروش فیلم یا بر عکس...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or