صحبت هاي Joshua Ortega درباره Gears of War

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

gears22b.jpg

Joshua Ortega نويسنده بازي 2 Gears of War به همراه چندي ديگر از اعضاي سازنده بازي در New York Comic Con 2009 حاضر شدند.

از وي سوال شده بود كه ايا برنامه اي براي ساخت Prequel بازي و نشان دادن E-Day روزي كه Locust ها به انسان ها حمله كردند داريد ؟ وي در جواب اين سوال اعلام كرد:" شما در 10 سال اينده نا اميد نخواهيد شد. براي بازي يك برنامه 10 ساله وجود دارد و پروسه GoW طولاني است."

همچنين وي در جواب اين سوال كه ايا برنامه اي براي عرضه DLC بخش تك نفره 2 Gears of War داريد ؟ اعلام كرد منتظر باشيد.

اگر يك عنوان بعد از سه يا چهار سال فراموش بشه! همون بهتر كه بشه!! واقعا همچين بازیهایی ادامه نداشته باشن بهتره! البته من مطمئنم بازی اگر بزرگ باشه و بخاطر بهتر شدن روش وقت بيشتری بگذاری هم فروشش و هم موفقيتش بالاتر ميره! به عنوان مثال اگر بازیی مثل Metal gear solid رو كه نام برديد رو در نظر بگيريم! (اصلا من نميدونم چرا نام اين بازی رو برديد ولی...) آيا ميدونيد نسخه آخری همين بازی چند سال روش وقت صرف شد؟ خوب شدن يا بد شدن بازیم! در تخصص من نيست چون همه ميدونن بازی در چه سطحی بود! بازی به اسم و لوگوش نيست كه ميتونه موفق بشه! بايد داستان موفقی داشته باشه! و گيم پلیش رو ارتقاء بده و مشكلاتش رو حل كنه... من با اومدن چندتا Gear of war مشكلی ندارم ولی با گذاشتن شماره آخرش! به همين راحتی مشكل دارم! يعنی اگر بخوان شماره سه ای درست كنند ميتونند در اين ميان يك سری اضافات منتشر كنند ولی شماره سه بايد روش وقت و هزينه كافی گذاشته بشه تا بتونيم پيشرفتش رو حس كنيم! و بگيم اين يك Gear جديده! كه داستانشم سمبل بندی نشده! چون پرطرفداره!!!:-"
سبك اين بازی شوتره! پس لطفا با بازی چون فاينال فانتزی با اون داستان و سبك JRPG مقايسش نكنيد! اينها كاملا متفاوته! اون سبك همه پسند نيست بلكه يك عده خاص كه اكثرا هم ژاپنی هستند خوششون مياد! البته تو ايران، اروپا و آمريكا هم طرفدار خاص خودش رو داره.. ولی شوتر همه پسنده! و اگر بخواد موفق بشه! بايد "زمانی" اندازه RE 4 تا RE 5 روش گذاشته بشه! تا مثل RE5 بتونه يك شوتر:biggrin1: توپ بشه!

اگه خواستی بحث کنی بهم PM بزن اونجا قانعت میکنم.

همین جا , باید همه ببینن که حرف غیر منطقی هست , بعدا اگر خواستی PM

شما احتمالآ معنی غنی رو نمیدونی که میگی Gears of War داستان غنی داره

من نمیدونم چرا شما با دقت چیزها رو نمیخونی
حلا خوبه من گفتم ها که Gears Of War مثل داستان Halo عظمت نداره از لحاظ دیگه عظمت داره
گفتم از لحاظ اینکه شخصیتهای اول بازی رو بزرگ کرده و به هم وابستشون کرده , نه یک شخصیت بلکه چند شخصیت رو بزرگ کرده که همشون به نوعی توانایی شخصیت اول بودن در بازیها رو دارن , از این لحاظ داستان غنی داره که میتونن خیلی داستانها رو درباره اینها بنویسم که بعد میگم .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

به به...نکنه جدیدا هم سایت های معروف بر اساس اسم و لوگوی بازی روش قضاوت میکنن...ایشون هم میخواست بهتون بگه که ملاک های اشتباهی رو انتخاب کردید...
به نظر من هم لوگوی گاو مقدس چیزی نبود جز:A load of sh!t

حالا اینو چی کنم دیگه , من کلی گفتم که منظورم اینه , اونه - این میاد یه چیز دیگه میگه
یکی نیست به این یه چیزی بگه , من هی میخوام با این هیچ صحبتی نکنم , نمیشه , الان چندین بار هست جدیدا که داره پستهای من رو نقل قول میکنه , همه هم شاهد هستن , انقدر هم چیزهای الکی و بی ارتباط با حرف من و تاپیک میگه باور کنید خودش هم نمیدونه داره چی میگه . اخه نیازی هم نیست که باهاش بحث کنم , مشخصه چیه
هی فقط میاد پستهای من رو نقل قول میکنه یه چیز بی ارتباط با موضوع میگه و تاپیک رو منحرف میکنه , فقط همین کارو میکنه , کاملا هم دقت کردم بهش که دارم میگم
اخه من به این چی بگم , من سرم تو کار خودمه دارم پست میدم با بقیه بحث میکنیم , این هی میاد بحث و تاپیک رو منحرف میکنه یطوری هم حرف میزنه که انگار هر چی گفت همونه

اگر امکانش هست یکی یه تذکری به این بده ,

همین جا , باید همه ببینن که حرف غیر منطقی هست , بعدا اگر خواستی PM

حرف غیر منطقیــــــــــــــــــــــــــی:-"

برادر من هر وقت حرف شما رو نقل قول میکنم اعصابم بهم میریزه تا شما قانع بشی.

شما کسی رو میخوای که این طومار نامه هاتو بخونه بعد هم نقل قولی در کار نباشه!

خوب حالا گفته gow هم مطمئنآ داستان غنی داره اخه پسر خوب من به این حرف شما چی بگم بعدش هم که نقل قول میکنی میادمیگه نه من از این نظر گفتم من از اون نظر گفتم...

برادر من هر وقت حرف شما رو نقل قول میکنم اعصابم بهم میریزه تا شما قانع بشی.

شما کسی رو میخوای که این طومار نامه هاتو بخونه بعد هم نقل قولی در کار نباشه!

خوب حالا گفته gow هم مطمئنآ داستان غنی داره اخه پسر خوب من به این حرف شما چی بگم بعدش هم که نقل قول میکنی میادمیگه نه من از این نظر گفتم من از اون نظر گفتم...

نه عزیز اشتباه نکن

من نه با نقل قول مشکل دارم نه ...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

شما اومدی این حرف رو از من نقل قول کردی
مطمئنا Gears Of War هم داستان غنی داره
در صورتی که من پشتش این حرف تو همون پست یک توضیحاتی دادم .
بعد پشتش شما اینو به من گفتی
شما احتمالآ معنی غنی رو نمیدونی که میگی Gears of War داستان غنی داره!

خوب شما یه قسمتش رو نقل قول کردی , چون من در ادامه همون حرفی که نقل قول کردی گفتم که :
مطمئنا Gears Of War هم داستان غنی داره , البته نه مثل هیلو چون هیلو خیلی داستان بزرگی داره طوری که داستانش انگار یه سیاره جدیدی کشف شده .
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
خیلی جای کار داره این بحث .
از این لحاظ Gears Of War داستان بزرگی داره , که شخصیت های اول بازی رو خیلی بزرگ کردن و روابط عمیقی بینشون برقرار کردن که این خیلی خوبه و البته بدست اوردن همچین چیزی که شخصیتهای اول بازی رو انقدر بزرگ کنی خیلی سخته , که ماکروسافت باید به خودش افتخار کنه که همچین چیزی رو بدست اورده , چون یه شخصیت رو بزرگ نکردن چندین شخصیت رو بزرگ کردن .
طوری که خود دومنیک الان هیچی برای شخصیت اول بودن در هر بازی کم نداره . بیرد و کول هم به نحوی میتونن .
حالا اینجا چند فرضیه احتمال داره که برا داستان اتفاق بیفته با توجه به چیزهای بالا
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

خوب وقتی تو خود همون پست من توضیحاتم رو دادم , گفتم به چه دلیل گفتم غنی هست .
دیگه نیازی به نقل قول شما نیست
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

تاپیک منحرف نشه

همه موفق باشید

آخرین ویرایش:
البته تاپیک که منحرف شده!:biggrin1:
شما احتمالآ معنی غنی رو نمیدونی که میگی Gears of War داستان غنی داره
البته اینو بگم که این بازی یک بک گراند داستانی بسیار بسیار عالی و پتانسیل بسیار بالایی داره که تا ندتها به راحتی بشه روش مانور داد!داستان بازی رو فقط توی لوکاست کشی نبینید!;)
------------
من دیگه بیشتر از این وارد بحث نمیشم چون اونایی که تصمیم گرفتن در مورد این بازی توی اپیک نظرات منو نمیشنون!:biggrin1:

البته اینو بگم که این بازی یک بک گراند داستانی بسیار بسیار عالی و پتانسیل بسیار بالایی داره که تا ندتها به راحتی بشه روش مانور داد!داستان بازی رو فقط توی لوکاست کشی نبینید!

درسته
من هم همینو می گم همینطوری ساده نبینیدش
حتما که نباید مثل Halo که انگار یه سیاره , باشه
این به یه شکل دیگس .
چون ظاهرا لوکاستها عقل دارن و شاید به یه شکلی یکی از انسانها رو مامور کنن , حالا مثلا ( بیرد ) به انسانها خیانت کنند .
همین قضیه ماریا زن دومنیک رو اوردن مطرح کردن همینطور ساده ازش نگذرید .
این داستان پتانسل این رو داره که حتی اتفاقات داستان به 50 سال بعد از حال برسه .
با قاطعیت میگم واقعا خیلی پتانسیلش بالاست , حداقل برا من که اینطوره چون من یک حدسهایی تو ذهنم اومده که میتونن در داستان بازی اتفاق بیفنته میخوام بگم بعد خودتون قضاوت کنید .

انقدر فقط ظاهر داستان رو نبینید .
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

منتظرم تاپیک به موضوع اصلی برگرده تا بگم .

حالا اینو چی کنم دیگه , من کلی گفتم که منظورم اینه , اونه - این میاد یه چیز دیگه میگه
یکی نیست به این یه چیزی بگه , من هی میخوام با این هیچ صحبتی نکنم , نمیشه , الان چندین بار هست جدیدا که داره پستهای من رو نقل قول میکنه , همه هم شاهد هستن , انقدر هم چیزهای الکی و بی ارتباط با حرف من و تاپیک میگه باور کنید خودش هم نمیدونه داره چی میگه . اخه نیازی هم نیست که باهاش بحث کنم , مشخصه چیه
هی فقط میاد پستهای من رو نقل قول میکنه یه چیز بی ارتباط با موضوع میگه و تاپیک رو منحرف میکنه , فقط همین کارو میکنه , کاملا هم دقت کردم بهش که دارم میگم
اخه من به این چی بگم , من سرم تو کار خودمه دارم پست میدم با بقیه بحث میکنیم , این هی میاد بحث و تاپیک رو منحرف میکنه یطوری هم حرف میزنه که انگار هر چی گفت همونه

اگر امکانش هست یکی یه تذکری به این بده ,
فکر نکنم لازم به تکرار باشه حرفی که گفتم... #90
شما که خیلی به منحرف نبودن تاپیک علاقه داری خوشحال میشم توی پروفایلم جوابت رو بشنوم...من هم دارم بحث خودمو میکنم...

حلا خوبه من گفتم ها که Gears Of War مثل داستان Halo عظمت نداره از لحاظ دیگه عظمت داره
گفتم از لحاظ اینکه شخصیتهای اول بازی رو بزرگ کرده و به هم وابستشون کرده , نه یک شخصیت بلکه چند شخصیت رو بزرگ کرده که همشون به نوعی توانایی شخصیت اول بودن در بازیها رو دارن , از این لحاظ داستان غنی داره که میتونن خیلی داستانها رو درباره اینها بنویسم که بعد میگم .
احسنت بر این تحلیل، بنابراین سریال یوسف نبی غنی‌ترین داستان تاریخ رو داره چون یه عالمه شخصیت داره که میشه هرکدوم شخصیت اصلی باشنٰ، یوسف نبی 2: ماجرای مالک، یوسف نبی 3: مفر‌تیتی طلاق می‌گیرد.
انقدر از یک بازی الکی دفاع نکنیدٰ بازی که Most S U C K I N G Plot of all time رو داراست :دی

خبر خوبی بود،واقعاً حیفه که این بازی به همین زودی فراموش بشه،به نظرم باید رو داستانش خیلی کار بشه چون یکی از دلایل موفقیت بازیهای بزرگ،داستان خوبشونه.

هیچ شکی نیست که با صرف زمان بیشتر داشتان Gears 2 از این بهتر میشد ولی اینکه یه بازی تو پروسه ی زمانی طولانی تر ساخته بشه دلیل بر تصمیم درست سازنده هاش نیست،مثلاً Too Human هم خدا سال ساختش طول کشید،آخرش چی شد؟! یا RE5(باور کنید بازی مورد علاقه ی منه) حدود 4 سال در حال ساخت بود،میتونید به فروم های بازی سر بزنین...هنوز آدم هایی هشتند که لقب RE4/5 رو به بازی میدن!! چون نوآوریش کم بود.
به هر حال چه من ناراحت باشم و چه خوشحال تا 10 سال دیگه Gears هست و به احتمال قوی بازم موفقیت های چشمگیر تجاری برای سازندگانش رقم میزنه...

فکر نکنم لازم به تکرار باشه حرفی که گفتم... #90
شما که خیلی به منحرف نبودن تاپیک علاقه داری خوشحال میشم توی پروفایلم جوابت رو بشنوم...من هم دارم بحث خودمو میکنم...

اخرین چیزها رو بهت میگم , اگر مشکلی نداشته باشی متوجه میشی .

من با نقل قول مشکلی ندارم و هر عزیزی که دوست داشت پست من رو نقل قول کنه
ولی لطفا دیگه شما پستهای من رو بنا به دلایلی که گفتم نقل قول نکن

راجب اون که گفتی من هم دارم بحث خودم رو میکنم باید بگم که از کی تا حالا نقل قول کردن بی منطق پست کسی , پستی که یک احتمال بود که گفته شد اسم و لوگوی بازی Gears Of War قشنگه و یک امتیاز برای این بازی حساب میشه , اخه کی هست که اینو قبول نداشته باشه . یک بحث جدید و تازه حساب میشه .

اصلا من هر چیزی میگم و مینویسم اشتباست خوب شما هم طبق گفته خودت هرچی میگی درست پس لطفا اشتباهات من رو نگیر چون من ابروم میره تو این سایت و دیگه روم نمیشه پست بدم . چون من هر پستی میدم الکی و اشتباست . پس لطف کن اشتباهات من رو نگیر بزار پوشیده بمونن .

دیگه لطف کن این بحث رو تو این تاپیک ادامه نده و بزار تاپیک راه موضوع خودش که در مورد Gears of War هست رو ادامه بده .
اگرم جوابی داشتی که بهم بگی تو یک پیغام خصوصی یا بازدید کننده بگو و برو زندگیت رو بکن
چون من اصلا علاقه ای به ادامه بحث با شما ندارم .

چیزی هم که بهت نگفتم بدت بیاد پس دیگه لطف کن شما تنها پستهای من رو نقل قول نکن .

همه موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or