صحبت هاي Joshua Ortega درباره Gears of War

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

gears22b.jpg

Joshua Ortega نويسنده بازي 2 Gears of War به همراه چندي ديگر از اعضاي سازنده بازي در New York Comic Con 2009 حاضر شدند.

از وي سوال شده بود كه ايا برنامه اي براي ساخت Prequel بازي و نشان دادن E-Day روزي كه Locust ها به انسان ها حمله كردند داريد ؟ وي در جواب اين سوال اعلام كرد:" شما در 10 سال اينده نا اميد نخواهيد شد. براي بازي يك برنامه 10 ساله وجود دارد و پروسه GoW طولاني است."

همچنين وي در جواب اين سوال كه ايا برنامه اي براي عرضه DLC بخش تك نفره 2 Gears of War داريد ؟ اعلام كرد منتظر باشيد.

شاید در شماره بعد میخواهند داستان مارکوس را تمام کنند ولی این دلیل نمیشود که مبارزات علیه لوکاست ها ادامه پیدا نکند:cheesygri
به غیر از یه عناوین خاص مثل GTA که اصولا الان دیگه بازی هاش دیگه زیاد طرفدار چندانی نداره...
عامل موفقیت GTA این است که داستانهای کاملا جدا دارند و اصلا میتوان کلا برای هر کدام از نسخه ها اسم جداگانه در نظر گرفت چون واقعا هر نسخه با نسخه قبلی کلی تفاوت دارد.

اصولا بازی هرچقدر هم که محبوب باشه انقدر نمیتونه دوم داشته باشه از نظر من...به غیر از یه عناوین خاص مثل GTA که اصولا الان دیگه بازی هاش دیگه زیاد طرفدار چندانی نداره...

شوخي مي كني :biggrin1:
خب مگه Nintendo اين همه IP مثل Mario , Metriod , Zelda رو ول كرد. ؟مثلا در مورد Halo چيزي كه جالبه اين هست كه خودشون ميدونند نميتونند هميشه FPS عرضه كنند پس سعي مي كنند بازهاشون بر اساس Universe عرضه مي كنند. البته Halo از هر لحاظي هم بد باشه داستانه غني داره براي همين ميشه كشش داد. اما GoW طبعا اينطوري نيست اما باز ميشه فرضا دو تا Prequel ازش در اورد. ديگه وقتي Bioshock مي خواند 6 تا قسمت بسازند چه انتظاري از GoW داري ( BS گفتم چون منظورم اين بود كه BS توي همون شماره يك تموم شد ديگه جايي براي دنباله نداشت)

مطمئنا Gears Of War هم داستان غنی داره , البته نه مثل هیلو چون هیلو خیلی داستان بزرگی داره طوری که داستانش انگار یه سیاره جدیدی کشف شده .
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
خیلی جای کار داره این بحث .
از این لحاظ Gears Of War داستان بزرگی داره , که شخصیت های اول بازی رو خیلی بزرگ کردن و روابط عمیقی بینشون برقرار کردن که این خیلی خوبه و البته بدست اوردن همچین چیزی که شخصیتهای اول بازی رو انقدر بزرگ کنی خیلی سخته , که ماکروسافت باید به خودش افتخار کنه که همچین چیزی رو بدست اورده , چون یه شخصیت رو بزرگ نکردن چندین شخصیت رو بزرگ کردن .
طوری که خود دومنیک الان هیچی برای شخصیت اول بودن در هر بازی کم نداره . بیرد و کول هم به نحوی میتونن .

حالا اینجا چند فرضیه احتمال داره که برا داستان اتفاق بیفته با توجه به چیزهای بالا که طولانی میشه پست بعد تو یه پست دیگه میگم .

آخرین ویرایش:
من كاری به نام و كنسول بازی ندارم ولی اينو ميدونم اگر يك سری بازی ها پشت سر هم ساخته بشه از بين خواهد رفت اگر اين بازی بخواد موفق بشه از اين به بعد بايد حداقل هر 3 سال يا حتی بيشتر شماره بعديش رو بده بيرون! چون بايد داستان بازی طوری نباشه كه فكر كنيم سر هم بنديه! و بعد طرفداران اون بازیم ديگه از فرط كمبود اون عنوان بخوان هر چه سريعتر بازی رو بگيرند... در غير اين صورت اگر بخوايد اين بازی هر يك سال و نيم يا هر دو سال يك بازی بده بيرون موفقيتی براش نميشه پيش بينی كرد. ((نظر شخصيم بود))

من نمیدونم چرا خیلی ها میگن یه بازی توپ نباید ادامه داشته باشه:confused:!!!!!!!!!!شما یه نگاه به MG FF بندازید که این فاینال....الان عدد بازی نجومی هست و چه اشکالی داره که GOW ادامه داشته باشه اخه الان تعدادش به نصف موهای سر هیتمن هم نمیرسه:cheesygri.MS باید و داره بازی های اختصاصی رو واسه خودش زیاد میکنه تا کم نیاره.

من نمیدونم چرا خیلی ها میگن یه بازی توپ نباید ادامه داشته باشه:confused:!!!!!!!!!!شما یه نگاه به MG FF بندازید که این فاینال....الان عدد بازی نجومی هست و چه اشکالی داره که GOW ادامه داشته باشه اخه الان تعدادش به نصف موهای سر هیتمن هم نمیرسه:cheesygri.MS باید و داره بازی های اختصاصی رو واسه خودش زیاد میکنه تا کم نیاره.
طبق گفته ی دوستان باید 4 سالی یه قسمت از بازی بیاد تا پر طرفدار باقی بمونه....:)
مشکل اینجاست که ممکنه 3 یا 4(یا بیشتر:eek:) بعد، اصلاً ملت فراموش کنن که یه همچین عنوانی هم هست:laughing:
MS هم نامردی نمی کنه تا میتونه پشت سر هم Halo و Gears میده...
خدا 7 جدشو بیامرزه...

یک چیز
هیچ مشکلی نداره که ماکروسافت چند نسخه از بازی پر طرفدار Gears Of War بسازه بازیهای زیادی هستند که الان مدت زیادی هست داره نسخه ازشون ساخته میشه و بازیهای زیادی هست که تعداد نسخه عرضه شده ازشون زیاد هست
مثل
Metal Gear Solid , Resident Evil . Final Fantasy و ...
فقط نباید طوری باشه که ابهت این بازی از دست بده , یعنی زود به زود نسخه ازش بده بیرون , همون 2 یا 3 سال خوبه
یهنی یه نسخه 2 سال یه نسخه 3 سال
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

و مطمئنا هیچ وقت ماکروسافت Gears Of War رو بخاطر طرفدارهای زیاد , اسم قشنگش , لوگوی زیبا , ابهت خیلی بالا , درست کردن شخصیتهای ماندگار در بازی و ... ازش نمیگذره

HAZE هم اسم قشنگی داشت و هم لوگوی زیبایی :دی چه ملاکهای قشنگی هستند :دی

نه ببینید Gears Of War همه چی خود سبک و گیم پلی و ... خوب بوده و بازی بزرگی شده حالا در کنار اینها میشه اسم زیباش و لوگوی قشنگش هم یه امتیاز حساب کرد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

البته اسم Haze بد نبود ولی در مقابل Gears Of War پایینتره و لوگوی انچنانی نداشت , ولی :
بازی Haze خود بازیش خوب نبود حالا همه چیزهای دیگش میخواد خوب باشه ولی بخاطر اینکه بازیش بد بود بقیه چیزهاش حساب نشد .

و به قول شما اسم و لوگوی خوب Haze ولی به نظر من متوسط شاید سازنده ها رو تحریک کنه قسمت دوم از این بازی رو بسازه

یک چیز
و مطمئنا هیچ وقت ماکروسافت Gears Of War رو بخاطر طرفدارهای زیاد , اسم قشنگش , لوگوی زیبا , ابهت خیلی بالا , درست کردن شخصیتهای ماندگار در بازی و ... ازش نمیگذره

HAZE هم اسم قشنگی داشت و هم لوگوی زیبایی :دی چه ملاکهای قشنگی هستند :دی
Vampire Rain هم اسم قشنگی هست ! عکس رو جلدش هم خیلی خوبه آدم فکر میکنه با یه
بازی با ابهت روبرو هستی ولی وقتی یه ذره بازیش کنی ... :sick: :laughing: کلا همونطور که دوست عزیزمون
هم گفتن اسم و لوگو و ... نمیتونه ملاک های یه بازی عالی باشه ...

Vampire Rain هم اسم قشنگی هست ! عکس رو جلدش هم خیلی خوبه آدم فکر میکنه با یه
بازی با ابهت روبرو هستی ولی وقتی یه ذره بازیش کنی ... :sick: :laughing: کلا همونطور که دوست عزیزمون
هم گفتن اسم و لوگو و ... نمیتونه ملاک های یه بازی عالی باشه ...

باز داره برداشت بد میشه
من که نگفتم اسم و لوگو ملاک یک بازی عالی هست .

گفتم وقتی بازی Gears Of War خوب شده از لحاظ سبک و گیم پلی و ... و بازی بزرگی شده میشه اسم قشنگ و لوگوی زیبا رو یک امتیاز محسوب کرده , که واقعا هم همینطور هست .
الان ببینید چقدر اواتر و عکس و ... با لوگوی Gears Of War ساختن چون قشنگ هست و جای کار داره .
الان این هم اضافه میکنم که یک اسم خوب و قشنگ و رند در بزرگ شدن بازی خیلی میتونه تاثیر داشته باشه
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

البته هرکسی دوست داره نظرش رو راجب اسم بازی و لوگو بگه ولی خطاب به کسی نباشه

شوخي مي كني :biggrin1:
خب مگه Nintendo اين همه IP مثل Mario , Metriod , Zelda رو ول كرد. ؟مثلا در مورد Halo چيزي كه جالبه اين هست كه خودشون ميدونند نميتونند هميشه FPS عرضه كنند پس سعي مي كنند بازهاشون بر اساس Universe عرضه مي كنند. البته Halo از هر لحاظي هم بد باشه داستانه غني داره براي همين ميشه كشش داد. اما GoW طبعا اينطوري نيست اما باز ميشه فرضا دو تا Prequel ازش در اورد. ديگه وقتي Bioshock مي خواند 6 تا قسمت بسازند چه انتظاري از GoW داري ( BS گفتم چون منظورم اين بود كه BS توي همون شماره يك تموم شد ديگه جايي براي دنباله نداشت)
آره خوب هالو داستانی خیلی گستردست...به هر حال من هنوزم نمیتونم باور کنم که بابابزرگ مهربون :دی بتونه شیش تا داستان از تو قسمت ها تحطانی وجودش بریزه بیرون :دی مگه فیلم هندیه :دی
البته اسم Haze بد نبود ولی در مقابل Gears Of War پایینتره و لوگوی انچنانی نداشت , ولی :
بازی Haze خود بازیش خوب نبود حالا همه چیزهای دیگش میخواد خوب باشه ولی بخاطر اینکه بازیش بد بود بقیه چیزهاش حساب نشد .

و به قول شما اسم و لوگوی خوب Haze ولی به نظر من متوسط شاید سازنده ها رو تحریک کنه قسمت دوم از این بازی رو بسازه
به به...نکنه جدیدا هم سایت های معروف بر اساس اسم و لوگوی بازی روش قضاوت میکنن...ایشون هم میخواست بهتون بگه که ملاک های اشتباهی رو انتخاب کردید...
به نظر من هم لوگوی گاو مقدس چیزی نبود جز:A load of sh!t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or