صحبت جدید کوجیما درباره MGS: Rising

Dreadlord

کاربر سایت
کوجیما در صفحه توییتر خود نکاتی از MGS: Rising را فاش کرد.

hideo-kojima.jpg

" MGS بعدی، Rising. مخاطبان جدیدی را به وجود می آورد، MGSـی جدید که توسط نسلی جدید تولید می شود. اما از طرف دیگر، Peace Walker، توسط هیدئو کوجیما ساخته می شود، MGSـی جدید ولی کلاسیک. PW طراحی و آزمایشی نوین برای اقدامات آینده است. بنابراین خیلی سخت است بگوییم این سری با یک بازی تمام می شود..."

خیلی مبهم است:دی ولی منظورش باید این باشه که PW قسمتی از یک ایده جدید است!

اینطورکه بوش میاد یعنی PW اگه بازی موفقی باشه Saga اصلی رو باز ادامه میدن، قاعدتاً شخصیت اصلی بازم Big Boss میشه :دی want want want
این ویدیو گیم پلی PW هم تازه اومده، بازی فوق العادست...
http://www.youtube.com/watch?v=xVFvhZzcyj8

خیلی جالب بود این ویدیو...دوستان حتماً ببینند:eek:
فقط یه سوتی داشت انگاری:biggrin1: چطوری از زیر زمین طرف رو فرستاد هلیکپتر ؟؟الله اعلم:biggrin1:

این کوجی جون 3 خط صحبت کرده!(دقیقا خودش هم نفهمیده چی گفته:دی!)شما 2 صفحه تحلیلش کردی:دی قران رو تحلیل کنید - فکر کنم هر کلمه 3 جلد کتاب بشه!
نکنید این کاررو:دی

این کوجی جون 3 خط صحبت کرده!(دقیقا خودش هم نفهمیده چی گفته:دی!)شما 2 صفحه تحلیلش کردی:دی قران رو تحلیل کنید - فکر کنم هر کلمه 3 جلد کتاب بشه!
نکنید این کاررو:دی
کاملا موافقم
=============
با اینکه ارادت خاصی به این مخلوق دارم ولی تابلوئه که پیشرفت کار تو MGS Rising زیاد خوب نبوده تاجاییکه دوتا اسکرین هم بیرون ندادن و برای اینکه بازی تو بورس باشه و از یاد نره ایشون هر چند هفته لطف میکنن توییت میکنن 150 کلمه که این طرفام خبرایی هست.
درمورد PW هم چون خودم زیاد خاطره ی خوشی از MGS روی PSP ندارم زیاد دنبال خبراش نیستم ولی اینطور که میگین حتما خیلی نسبت به نسخه ی قبلی روی PSP پیشرفت داشته ولی خداوکیلی کوجیما میاد بازی ای که میتونه بقول خودش MGS5 باشه رو روی یه کنسول دستی بده بیرون؟!
درکل منظورم اینه که بنظرم در مورد این دوتا بازی بیشتر از اینکه.... راحت بگم یکمی داره هایپ میشه! خلاص!:biggrin1:
big boss (ع)
البته من بیشتر به پسر ارادت دارم ولی اینو خوب اومدی!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
یه دفعه بیاد بگه اصلا Rising الکیه دیگه ! هی هر روز میاد میگه من بیشتر رو pw دارم کار میکنم و زیاد رو Rising نظارت ندارم !
آخه بنده خدا دلش با Rising نیست :دی یکی از اولین بازیهای Stealth واقعی Metal Gear های دو بعدی بودن. توی نسل های بعد هم Metal Gear Solid این سبک رو توی کنسولها رواج داد و با هر نسخه به مرحله جدیدی رسوند. اون وقت الآن باید Raiden رو کنترل کنیم که احتمالآ یه شمشیر دستش گرفته و میپره روی سر دشمن و ... ! البته شاید توی این مدت تغییراتی توش داده باشن ولی حداقل شعار بازی که خیلی با شعار کلاسیک سری MGS متفاوته : Lightning Bolt Action به جای Tactical Espionage Action تقریبآ 180 درجه تفاوت بین این دو تا وجود داره :دی
البته هر چه از استاد رسد نیکوست !

ازه تو CVG نوشته: "کوجیما اطلاعات جدیدی از Rising فاش کرد":دی باز من یه تیتر ِمرتبط تر گذاشتم...
یادم رفته بود که کوجیما اطلاعات فاش کردن هاش اینجوریه :-"

دوست من همه متال رو به چی‌ میشناسن؟ اسنیک یا بیگ بlس
سبک بازی همیشه به مخفی‌ کاری معروف بوده تا حالا نشستی با خودت بگی‌ آخه ریدن کجاش به مخفی‌ کاری می‌خوره اونم بده اون زره که به تن کرده.
در ضمن خیلی از طرفدرا با وجود ریدن در شماره ۲ مخالف بودن. طوری که خود کوجیما هم گفت این اشتباهه من بود. متال گیری که نه اسنیک داخلش باشه نه بیگ بlس نه کوجیما. از همین الان مشخص چی‌ می‌شه.
هیچ ربطی نداره، من نمیگم MGS Rising میزنه کل همه سری MGS رو داغون میکنه ولی مسئله اینجاست که هنوز چیز خاصی از بازی رو نمایی نشده توی همون نسخه دوم هم درست که شخصیتش اسنیک نبود ولی جدا یک بازی عالی بود.

حالا تو تا صبح وایسا توضیح بده! خوب طبیعیه اولین MGSی هست که روی XBOX میاد، بایدم اینقدر براش سر و دست بشکونن! هر چند، نصف MGS4 هم ارزش نداره! در ضمن خود کوجیما اون طور که باید و شاید توی ساخت بازی شریک نیست، پس نباید انتظار یه Super Game رو داشته باشیم که بتونه با بقیه ی MGSها رقابت کنه! ;)
البته باید توجه داشت خیلی از کسایی که الان با آب و تاب دارن حرف از MGS4 میزنن تا پیش از اینکه PS3 بخرن نمیدونستن MGS چیه من نمیدونم چه زوریه هرکس خلاف حرفتون حرف میزنه بچسبونیدش به دیفال ؟

یش از اینکه PS3 بخرن نمیدونستن MGS چیه من نمیدونم
بهتره این جوری نظر ندی چون فقط کسای که از این نسل شروع به بازی کردن مثل چند نفر شاید تو سایت این جوری باشن

البته باید توجه داشت خیلی از کسایی که الان با آب و تاب دارن حرف از MGS4 میزنن تا پیش از اینکه PS3 بخرن نمیدونستن MGS چیه من نمیدونم چه زوریه هرکس خلاف حرفتون حرف میزنه بچسبونیدش به دیفال ؟
میثم نذار دهنم باز شه ها! :دی اگه اینجوریه شما که الان فن XBOX360 هستین، زمان PS2 میدونستین که یه کنسولی به نام XBOX Original هم وجود داره؟! طبیعتا نه! یا همین Halo خودمون که الان اینقدر فن پیدا کرده! 99% کسایی که الان سنگ هیلو رو به سینه میزنن، تا قبل از XBOX360 و Halo 3 اصلا از وجود چنین فرنچایزی خبر نداشتن!
در مورد خودمم راستشو میگم: من زمان PS1، MGS1 رو بازی کردم ولی چون اون زمان سنم خیلی کم بود و چیزی از بازی نمی فهمیدم، نتونستم ادامه بدم! ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or