صحبت‌های Platinum Games در مورد بازی‌های PC

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
عنوان فوق‌العاده زیبای Bayonetta اثر Platinum Games و کمپانی Sega، بالاخره بعد از 7 سال که بر روی پلتفرم‌های ایکس باکس 360 و پلی‌استیشن 3 عرضه‌شده بود، وارد سرزمین بازی‌های رایانه شخصی شد. دارندگان رایانه شخصی می‌توانند این عنوان زیبا را با پشتیبانی از رزولوشن 4K، موس و کیبورد و فریم 60 بر روی پلتفرم خود بازی کنند.

کسانی که این بازی را قبل از 25 آپریل خریداری نمایند، اجازه دسترسی به نسخه Digital Deluxe Edition بازی را خواهند داشت که این نسخه شامل پنج ساند ترک، دفترچه دیجیتالی تصاویر هنری، تصاویری از بازی و آواتار می‌باشد.

سخنگوی استودیوی Platinum Games به وب‌سایت PCGamer می‌گوید:

«بازار بازی‌های رایانه شخصی بسیار بزرگ است و ما منکر این مسئله نیستیم و ما کاملاً به آن آگاه هستیم و همیشه احساس کردیم که در این مسیر هستیم.»

«ما همیشه موضع مثبتی در مورد پورت عناوین خود بر روی پلتفرم رایانه شخصی داریم؛ اما تصمیم‌گیری در مورد اینکه بازی‌های خود را بروی کدام پلتفرم‌ها عرضه کنیم و یا تمرکز اصلی را بر روی کدام پلتفرم‌ها بگذاریم، بر عهده ناشران بازی‌ها هست و این چیزی است که نمی‌توانیم خودمان تصمیم‌گیری کنیم.»

«به‌هرحال بسیاری از ناشران ترد پارتی نباید این روزها رایانه‌های شخصی را نادیده بگیرند. من باور دارم از این به بعد بیشتر باید در بازار بازی‌های PC فعال‌تر شویم.»

در طول چند سال گذشته، کمپانی سگا چند عناوین که فقط انحصاری کنسول‌ها بود را برای رایانه‌های شخصی عرضه کرد مانند:

The Typing of the Dead

Valkyria Chronicles

عنوان Bayonetta به دست خودمان ساخته شد؛ و بازی را برای کنسول XBOX360 بهینه کرده بودیم که منجر می‌شد بازی را راحت‌تر بر روی پلتفرم‌های دیگر پورت کنیم.

پلاتینیوم در آخر گفت:

«اگر همه‌چیز دست خودمان دوست داشتیم تمام بازی‌هایمان را برای پلتفرم PC منتشر می‌کردیم ولی بازهم می‌گویم تمامی این کارها به ناشران بازی بستگی دارد و آن‌ها هستند که تصمیم‌گیری نهایی را انجام می‌دهند.»

در صورت موفقیت عنوان Bayonetta برای PC، احتمال دارد که بازی‌های مانند Vanquish و Anarchy Reigns نیز برای این پلتفرم عرضه شوند.

منبع

الان هم بایونتا و هم نیر تو تاپ چارت فروش استیم هستن که خیلی عالیه مخصوصا برای استودیوی کوچیکی مثه پلتینم که نیاز مالی زیادی داره
از اول بازیهاشون رو مولتی می کردن و مخصوصا رو pc منتشر می کردن وضعشون به مراتب بهتر میشد

.

بابا حالا ونکوییش نخواستیم این شماره دوم بایونتا رو رد کنین بیاد دیگه. من حوصله امولاتور و این حرفا رو ندارم. بدین بزنیم به بدن :D
پ.ن: ونکوییشم بازی خیلی خوبی بود. ولی بانوی 2 واجبتره :D

بابا حالا ونکوییش نخواستیم این شماره دوم بایونتا رو رد کنین بیاد دیگه. من حوصله امولاتور و این حرفا رو ندارم. بدین بزنیم به بدن :D
پ.ن: ونکوییشم بازی خیلی خوبی بود. ولی بانوی 2 واجبتره :D

نبینم دیگه از این صحبتا بکنی. وگرنه با من طرف هستی. :))مرد حسابی شاخصترین بازی پلاتینوم ونکوییش هست. یکی از غول ترین عناوین شوتر سوم شخص تاریخ. چیو واجب نیست! برا این پی سی بازها از نون شب واجب تره. پدر ژانر ترس استاد شینجی میکامی این هدیه الهی را بهمون داد. واقعا بازی معرکه ای بود
پ. ن :ژاپنی ها هر وقت گیر میکنند تو یک سبکی میکامی میاد و جمعش میکنه. ^:)^
درود به شرف نابغه ی صنعت بازی استاد شینجی میکامی:D

مثل روز برام روشنه که vanquish واسه pc میاد
سگا هم میدونه سود خوبی داره و ازش نمیگذره
به نظرم به همون اندازه که بایونتا سبک h&s رو متحول کرد و شد الگو ، هر وقت صحبت از سبک سوم شخص شوتر میشه اولین بازی که به ذهنم میرسه ونکوییش هست.

Vanquish بازی خوش ساختی بود، اما اینکه شما میگی تاثیرش مثل بایونتا تو سبک خودش بود، آیا واقعا اینطور بوده؟
ونکوئیش بازی خوبی بود، حتی اگه مولتی خوبی میداشت، بیشتر به چشم میومد و اینقدر زود فراموش نمی شد.
اما اینکه سبک شوتر سوم شخص متحول شده باشه توسط این بازی، من که نه، هیچ کس نمیتونه همچین فکری بکنه.
یعنی شوتر های بعد از ونکوئیش وامدار این بازی بودن؟ از نوآوریهائی که اون ایجاد کرد(اگه ایجاد کرده باشه) استفاده کردن؟

بعضی وقتها با تعاریف بیش از حد و قلو شده از چیزی، برعکس سطح اون رو بیشتر پائین میاریم.

آخرین ویرایش:
Vanquish بازی خوش ساختی بود، اما اینکه شما میگی تاثیرش مثل بایونتا تو سبک خودش بود، آیا واقعا اینطور بوده؟
ونکوئیش بازی خوبی بود، حتی اگه مولتی خوبی میداشت، بیشتر به چشم میومد و اینقدر زود فراموش نمی شد.
اما اینکه سبک شوتر سوم شخص متحول شده باشه توسط این بازی، من که نه، هیچ کس نمیتونه همچین فکری بکنه.
یعنی شوتر های بعد از ونکوئیش وامدار این بازی بودن؟ از نوآوریهائی که اون ایجاد کرد(اگه ایجاد کرده باشه) استفاده کردن؟

بعضی وقتها با تعاریف بیش از حد و قلو شده از چیزی، برعکس سطح اون رو بیشتر پائین میاریم.

چه با تحول چه بدون تحول ونکوییش یکی از شاهکارهای سبک شوتر سوم شخص است.

فراموش شد?! شما اگه چند تا مقاله بخونی عدم ساخت قسمت دوم و پورت قسمت اول برای پی سی و نسل هشتم. را یک جنایت میدونن!

بایونتا تو سبکی عرضه شد که ژاپنی ها امثال کامیا و ایتاگاکی توش استادن اما ونکوییش تو سبکی امد که ژاپنی ها به هیچ وجه موفق نبودن و اصلا تمایل چندانی به ساخت بازی تو این سبک نشون نمیدن. بهتر بگم توانایی چندانی ندارن.

اما میکامی با هنرمندی تمام یک شاهکار میتونم بگم جاودان ساخت.

من مطمعنم پلاتینوم شماره دو را با یک بودجه بیشتر بسازه از یک هم شاهکارتر میشه.

این ونکوییش دست یک ناشر قوی بود الان شماره سه یا چهارشم در راه بود

@ALBERT W3SKER
اینهائی که گفتی همش درست، اما این چه ربطی به متحول کردن سبک شوتر سوم شخص داره؟!
بازی حتما که نباید بهش نسبت "متحول کننده" داد تا دیگران تایید کنن که بازی خوبیه.
ونکوئیش بازی خیلی خوبیه، همین.قرار نبود سبکی رو متحول کنه و نکرد.

آخرین ویرایش:
چه با تحول چه بدون تحول ونکوییش یکی از شاهکارهای سبک شوتر سوم شخص است.

فراموش شد?! شما اگه چند تا مقاله بخونی عدم ساخت قسمت دوم و پورت قسمت اول برای پی سی و نسل هشتم. را یک جنایت میدونن!

بایونتا تو سبکی عرضه شد که ژاپنی ها امثال کامیا و ایتاگاکی توش استادن اما ونکوییش تو سبکی امد که ژاپنی ها به هیچ وجه موفق نبودن و اصلا تمایل چندانی به ساخت بازی تو این سبک نشون نمیدن. بهتر بگم توانایی چندانی ندارن.

اما میکامی با هنرمندی تمام یک شاهکار میتونم بگم جاودان ساخت.

من مطمعنم پلاتینوم شماره دو را با یک بودجه بیشتر بسازه از یک هم شاهکارتر میشه.

این ونکوییش دست یک ناشر قوی بود الان شماره سه یا چهارشم در راه بود
شما خودتم داری از ژاپن صحبت میکنی پس به این نتیجه میرسیم ونکوییش یک تحول برای ژاپنیا و شوتر ژاپنی بود نه یک تحول درتمام شوتر ها و نه یک شاهکار در بین شوتر ها (حالا شاهکار بودن یا نبودنش نظر خودته) ناراحت نشیا ولی اگه این بازی ساخت میکامی نبود مطمئنم حرفی از تحول و شاخص ترین بازی پلاتینیوم نمیزدی:D

• Like
Reactions: P!nk Panter
یعنی میخوای بگی که منظورت اینه که سگا ناشر ضعیفیه؟ :o :D

اره.همین سگا باعث شکست شنمو شد! هر چند انتخاب کنسول هم نقش به سزایی در شکست تجاری شنمو داشت.این همه بازی اشغال ادامه دار شدند اما ونکوییش باید یک گوشه خاک بخوره

اره.همین سگا باعث شکست شنمو شد! هر چند انتخاب کنسول هم نقش به سزایی در شکست تجاری شنمو داشت.این همه بازی اشغال ادامه دار شدند اما ونکوییش باید یک گوشه خاک بخوره

چه ربطی به ناشر داره؟کلا تا الان 8-9 تا بازی که PG ساخته هیچکدوم پرفروش نبودن.کلا استدیو Clover زمانی که زیرمجموعه Capcom هم بود بازی هاش فروش خوبی نداشتن.

فکر کنم پرفروش ترین بازی های PG همون Bayonetta و MGR باشن که حول حوش 2 میلیون فروختن.سگا هم اتفاقا بزرگترین لطف را در حق PG کرد و اگه PG الان یک استدیو شناخته شده است به لطف سگاست.همون اول کاری یک قرارداد ساخت 5 بازی باهاشون بستن و کمک کردن استدیو بالا بیاد.درحالی که تقریبا هر پنج تا پروژه شکست مالی بود برای سگا.

PG تا الان با Sega,Nintendo,Activision,Square,Microsoft همکاری کرده که تقریبا تمام بازی هاش به لحاظ مالی ضعیف عمل کردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or