صحبت‌های کیتاسه در مورد FFXIII

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
final-fantasy-13-xiii-logo.jpg

یوشینوری کیتاسه، تهیه کننده بازی FFXIII در دیدار خود با CVG به مطالبی اشاره کرده است که کمی نگران کننده به نظر می‌رسد. او گفته است که FFXIII یک بازی Jrpg نیست!

او می‌گوید که امروزه بازی‌های نقش آفرینی به دو دسته غربی و ژاپنی دسته‌بندی می‌شوند ولی این بازی در هیچکدام از این دو سبک جای نمی‌گیرد و چیزی بین آن دو خواهد بود.

بهرحال مدت زیادی است که طرفداران فاینال فانتزی نتوانسته‌اند یک Jrpg ناب را تجربه کنند و امیدواریم که FFXIII حداقل نسبت به FF 12 به سبک اصیل خود نزدیک‌تر باشد.

در پایان قابل ذکر است که کیتاسه در مورد عرضه دموی FFXIII در بازار‌های غربی گفت:" انتشار این دمو برای بازار‌های غربی و فقط در انحصار PS3، امری ناعادلانه است و این دمو برای X360 نیز عرضه خواهد شد."

Source

اوه چه خبره اینجا؟
چرا جو گرفتتون .
بابا چیزی نشده یه سری استاندارد ها از بازی حذف شدن و تغییر کردن و گرنه پایه و اساس همونه.به طور مثال سیستم SKILL POINT جای MP رو گرفته.
یادمه موقع شماره 12 هم به خاطر عوض شدن سبک مبارزه انقدر شلوغ بازی در میاوردین

ولی خدا وکیلی بیاییم امار بگیریم ببینیم چند درصد با FXII حال کردن تا به نسبت FF های دیگه که تورن بیس بودن زیبایی FF به همین سبک متفاوت بود وگرنه که میریم CPRG بازی میکنیم روی PC مسئله این نیست که MP رو برداشتن چی گزاشتن همین SUMMON های بازی کلی زیبایی میداد به بازی حالا معلوم نیست هستن یا نیست من SHIVA میخوام :biggrin1:

تا جایی که من میدونم این شیوا تبدیل به وسیله نقلیه هم میشه.
حالا طرفدارای FF XIIIغصه نخورن صبر کنید تا بازی بیاد و بعدا نظرات مثبت یا منفی خودتونو بگید...

اونایی که نابود شده رو بگو چیه شلوغش میکنید
من نمیدونم که شما از FFXII خوشتون اومد یا از FFهای قدیمی مثل FFX ولی اینطور که از نوع برخوردتون میفهمم اینه که از گزینه اول بیشتر خوشتون اومده که در این حالت حتما شماره 13 بیشتر از این جای طرفداری داره...همه خوب میدونیم که اسکوار با سبک Turn Base منحصر بفردی که داشت به شهرت و اعتبار رسید و هنوزم که هنوزه اکثر طرفدارای FF این بازیرو اونجوری که قبل از شماره 12 بود می پسندن...که منم جزو همون دستم:biggrin1:

گفتنیست دو تا شیوا امده :-"جالبه فکر کنم قشنگ باشه:love:
دوتا شیوا چهجوریاست؟ حتما یکیشون محجبس :biggrin1:

اگه تو تریلرشم دیده باشین یه جایی پسره یعنی Snow رو یه موتور نشسته که اگه اشتبا نکنم همین شیواست:biggrin1: حالا اگه جای این شیوا یه خر میذاشتن که خر سواری کنیم بیشتر میچسبید:biggrin1:

سلام دوستان.
من خودم از FFXII خیلی خوشم اومد کاری به گیم پلیش ندارم ولی اتمسفر بازی آدمو جذب می کرد.
اصلا با FFX حال نکردم FF های دیگرو بازی کردم ولی FFX زیاد بهم نچسبید.
ببینیم FFXIII چه چیزی برامون میاره.
تو دمو های که من دیدم اکشن بازی بالا رفته درسته؟
اگه اینطوری باشه se داره خودشو به غرب نزدیکتر میکنه.
این یه ریسکه یا se پیروز میشه یا شکست میخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or