صحبت‌های کیتاسه در مورد FFXIII

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
final-fantasy-13-xiii-logo.jpg

یوشینوری کیتاسه، تهیه کننده بازی FFXIII در دیدار خود با CVG به مطالبی اشاره کرده است که کمی نگران کننده به نظر می‌رسد. او گفته است که FFXIII یک بازی Jrpg نیست!

او می‌گوید که امروزه بازی‌های نقش آفرینی به دو دسته غربی و ژاپنی دسته‌بندی می‌شوند ولی این بازی در هیچکدام از این دو سبک جای نمی‌گیرد و چیزی بین آن دو خواهد بود.

بهرحال مدت زیادی است که طرفداران فاینال فانتزی نتوانسته‌اند یک Jrpg ناب را تجربه کنند و امیدواریم که FFXIII حداقل نسبت به FF 12 به سبک اصیل خود نزدیک‌تر باشد.

در پایان قابل ذکر است که کیتاسه در مورد عرضه دموی FFXIII در بازار‌های غربی گفت:" انتشار این دمو برای بازار‌های غربی و فقط در انحصار PS3، امری ناعادلانه است و این دمو برای X360 نیز عرضه خواهد شد."

Source

در پایان قابل ذکر است که کیتاسه در مورد عرضه دموی FFXIII در بازار‌های غربی گفت:" انتشار این دمو برای بازار‌های غربی و فقط در انحصار PS3، امری ناعادلانه است و این دمو برای X360 نیز عرضه خواهد شد."
خوشحال شدیم!!:love::love:
ممنون بابت خبر مهدی حجون(دمت جیز)

او گفته است که FFXIII یک بازی Jrpg نیست!
نكنه FPS هست ؟
من تازه فهميدم JRPG چه سبك دراماتيكي هست.

FF XIII اگر JRPG نباشه نيستش ديگه.
فقط میشه گفت بدبخت شدیم!!!
اول که زدن آسونش کردن، حالا هم.....
خودت رو ناراحت نكن ماكان جان ، ديگه اون زمان كه براي JRPG باز ها فرت فرت بازي JRPG ناب ميومد گذشت الان عصر تازه كار هايي مثل خودم هست.:biggrin1:
ديروز يك نگاه به بازي هاي PS2 مينداختم ديدم بهترين بازي هاش همين JRPG بودن كه همه ازش تعريف مي كنند.

ماکان امیدتو از دست نده به امید اینکه خبر چیز بزودی برسه :biggrin1: چیز دیگه چیز :biggrin1:

یه سوال اگه JRPG نیست پس سبکش چی هست :confused:

یه سوال اگه JRPG نیست پس سبکش چی هست :confused:
JRPG که هست اما شاید با تغییرات گوناگون از استانداردهای این سبک دور شده باشه.اما همیشه به فاینال اعتقاد داشته باشید

ببین دوستان از بدبختی بیشتر اینم قیافه من که خیلی عصبانیم!!!!!!:ranting::ranting::ranting:
واقعا که داره هر سال بدتر از سالهای دیگر میشه شیطونه میگه بشینم پای هم فینال 7 که خیلی باهاش خاطره دارم و بیارم روی حال والا:smoke1::frown:

واقعا برای SE متاسفم که اصل و نسب بازی هاشو برده زیر سوال :ranting:

من برم بشینم دوباره FF X بازی کنم بهتره به نظرم :love:

آخرین ویرایش:
واقعا برای شرکتی به بزرگیه اسکوارانیکس یه ننگه که بر خلاف میل اکثر طرفداراش بیاد و یه بازی غیر اصیل بسازه...من موندم اینا که دارن یه بازی کاملا اکشن و درجه یک مثل FFVSXIII میسازن چرا دیگه دارن بعد 5 سال انتظار تلخ که همه طرفداران رو زجر داده بازی اصلی که باید یه بازی اصیل بود رو دوباره به تباهی میکشونن...به نظره منم بهتره بریم همون بازیهای اصیل قدیمی رو بازی کنیم تا بیایم یه بازی بی احساس دیگه رو بازی کنیم...

مسخرشو در اوردن دیگه...البته یه قسمتیش مربوط میشه به قضیه E3 سال قبل:-"
خودتون استنباط کنید...تو دلتون...اینجا بگیم هوا خنک میشه...گرفتین که چی میگم؟!
:(

ای ساگاکوچی کجاییییییییی ببینی enix رو مثل 1986 دارن نابود میکنن بیا مرد بیا ببین با سبک

بازیت چه کردن بریم همون اتاری بزنیم بهتره دیگه :ban::banned::cursing::hurted:,وقتی last remnant این شکلی باشه واااااااای به حال FFXIII

اوه چه خبره اینجا؟
چرا جو گرفتتون .
بابا چیزی نشده یه سری استاندارد ها از بازی حذف شدن و تغییر کردن و گرنه پایه و اساس همونه.به طور مثال سیستم SKILL POINT جای MP رو گرفته.
یادمه موقع شماره 12 هم به خاطر عوض شدن سبک مبارزه انقدر شلوغ بازی در میاوردین

اوه چه خبره اینجا؟
چرا جو گرفتتون .
بابا چیزی نشده یه سری استاندارد ها از بازی حذف شدن و تغییر کردن و گرنه پایه و اساس همونه.به طور مثال سیستم SKILL POINT جای MP رو گرفته.
یادمه موقع شماره 12 هم به خاطر عوض شدن سبک مبارزه انقدر شلوغ بازی در میاوردین
یه سری که نمیشه گفت بهتره بگیم یه گونی از استانداردها نابود شدن:biggrin1: مشکل اصلی منم با سبک بازیه که مطمئنم بهترین دلیل موفقیتش تا بدینجا بوده...همینم بود که شماره 12 اونطور که باید به دل اکثر طرفدارا نچسبید.

ه سری که نمیشه گفت بهتره بگیم یه گونی از استانداردها نابود شدن:biggrin1: مشکل اصلی منم با سبک بازیه که مطمئنم بهترین دلیل موفقیتش تا بدینجا بوده...همینم بود که شماره 12 اونطور که باید به دل اکثر طرفدارا نچسبید.
اونایی که نابود شده رو بگو چیه شلوغش میکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or