صحبت‌های اخیر نومورا در مورد Versus XIII

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1281403626.jpg

نومورا امروز در مورد پروژه FF Versus XIII گفت:

" پروژه Versus با مشکلات زیادی مواجه بوده است و روش‌های قدیمی ساخت و تولید بر روی این بازی کاربردی ندارند. البته این‌ها مشکلاتی هستند که طبیعتا برای یک بازی جدید وجود دارند و ما به سختی بر روی آن‌ها کار می‌کنیم. خبر‌های زیادی برای رونمایی داریم اما چون باید طبق دستورات عمل کنیم، فعلا نمی‌توانیم چیزی بگوییم".

منظور نومورا اشاره به این سیاست اسکوار انیکس است که بازی‌ها باید به ترتیب تاریخ انتشار مورد هایپ و توجه خاص قرار بگیرند.

" و اما سوالات زیادی در مورد نقشه و محیط‌های بازی شده است. نمی‌توانیم بگوییم که این یک بازی کاملا open world است. این بازی شبیه یک بازی 2D( دوبعدی) با کیفیت HD است. البته زاویه دوربین از بالا به پایین نیست بلکه همانطور است که در عکس‌های قبلی دیده‌اید".

بازی در چه مرحله‌ای از ساخت به سر می‌برد؟

نومورا افزود:" Agito و Versus هر دو در مرحله صداگذاری به سر می‌برند. صداگذاری عنوان 3rd Birthday به زودی تمام می‌شود و بعد از آن نوبت Agito است [ و بعد نوبت Versus]."

نومورا در پایان گفت که بازی در نمایشگاه‌های اروپایی حضور نخواهد داشت پس امیدی به Gamesom نداشته باشید.

Source

• Like
Reactions: Cloud Strife
فکر کنم که تو مایه های Crisis Core باشه از اسکن های مجله که معلوم بود خیلی توپه:x
بالاخره هرچی باشه فایناله دیگه نمیشه ازش گذشت مخصوصا که انحصار PS3 هم هست فعلا!

این بازی شبیه یک بازی 2D( دوبعدی) با کیفیت HD است. البته زاویه دوربین از بالا به پایین نیست بلکه همانطور است که در عکس‌های قبلی دیده‌اید
من اینو تا حالا نشنیده بودم. فکر کنم منظورش یه چیزی تو مایه های سری Valkyrie Profile باشه. طراحی محیط سه بعدیه ولی در واقع شما فقط چپ و راست حرکت میکنی. یعنی زاویه دوربین دست خود بازیباز نیست. اینطوری

من اینو تا حالا نشنیده بودم. فکر کنم منظورش یه چیزی تو مایه های سری Valkyrie Profile باشه. طراحی محیط سه بعدیه ولی در واقع شما فقط چپ و راست حرکت میکنی. یعنی زاویه دوربین دست خود بازیباز نیست. اینطوری
زرشک اگر بخواهد اینطوری باشه میخواهم نباشه.من از این سری والکایری اصلا خوشم نمیاد.
البته من که چشم آب نمیخوره اینطوری بشه.خوده نومورا گفته بود گیم پلیش شباهتی به kingdom hearts داره.

دقیقا منم همین رو فکر میکنم چون اصلا اولش قرار نبود اینجوری باشه، قرار بود مثلا خود Noctis توی نقشه کوچیک باشه که خوشبختانه خودشون فهمیدن اگه این کارو بکنن بازیشون رو میکوبیم تو صورتشون این مدلیش کردن!

الان هم چون نمیخوان و نمیتونن بازی رو توی WM به صورت 3D بسازن این مدلیش کردن! در هر صورت به نظر من که نبودش بدتر از بودنش به این فرم هست! یعنی کلا Versus به نظر میرسه هرچی باشه از FFXIII بهتر باشه!

سینا تو چرا یهو جوگیر میشی؟:دی

هنوز که اتفاقی نیفتاده! الان 99درصد JRPG های HD این نسل اصلا World Map ندارن اما versus داره! هیچ کدومشون وسیله نقلیه ندارن که Versus هم ماشین و هم کشتی هوایی داره! حالا چه مدلی هست و دو بعدی بودنش اصلا مهم نیست چون بودنش از نبودنش به مراتب بهترتر (:دی) هست!

گیم پلیش هم که تو مایه های Kingdom Heart میشه که یعنی فوقالعاده!

خوب عزیزانم منظورش شبیه هر بازی دو بعدی نبوده!

شبیه یک FF 2D:d .والا تو FF های قدیم هم چپ و راست نمیکردیم! کلا دیگه Side-scrolling کردیتش.

چه تعابیری میکنید از این جمله آدم تپش قلب میگیره:d:
Feels Like 2D Final Fantasy In HD

گیم پلیش هم که تو مایه های Kingdom Heart میشه که یعنی فوقالعاده!
درسته.
40 نفر اصلی گروه همون KH هستن.

هم ماشین و هم کشتی هوایی داره!
ماکان منو حرص نده. ما بوقش رو هم ندیدم.:d

امشب میرم ادامه ی دانلود Vagrant Story از PSN ! :)
شما هم بجای این بازیهای آبکی برید بهترین JRPG تاریخ بازی کنید :d خداییش SE خجالت نمیکشه XIII رو به اسم FF عرضه کرده؟ (من تازه دارم بازیش میکنم)
از این بازیهای جدید هم فقط منتظر بازی جدید استودیو Tales نامکو هستم. فکر کنم اسمش Graces بود. ROF هم بهترین بازی tri ace تو این نسله. حتما بازیش کنید. اگه نکردید البته!

آخر ما نفهمیدیم چی شد.این حرفای این یارو توریاما چرت بود پس؟گفته بود گیم پلی بازی خطیه.
مطمئن باشید امکان نداره کاملا خطی باشه...
ضمنا خطی باشه بهتره چون اگه نباشه مجبوریم دو سه بار بازی رو تموم کنیم که تا اونموقع پیر شدیم:d

هنوز که اتفاقی نیفتاده! الان 99درصد JRPG های HD این نسل اصلا World Map ندارن اما versus داره!
یعنی الان ورسوس JRPG ـه؟ ما که شنیده بودیم اکشنه. واسه همین دل بستیم بهش. اگه بخواد JRPG باشه که...

سبکش یه چیز تو مایه های Kingdom Hearts خواهد بود، البته با المان های Action بیشتر. یعنی اساسا المان های بازی های RPG رو داره اما مکانیزم مبارزاتش شبیه بازی های اکشن هست.

به ان صورت که فکر کنی اصلا JRPG نیست، یعنی خبری از منو و کامند به ان فرم نیست اما یک اکشن خالص هم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or