صحبت‌های اخیر نومورا در مورد Versus XIII

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1281403626.jpg

نومورا امروز در مورد پروژه FF Versus XIII گفت:

" پروژه Versus با مشکلات زیادی مواجه بوده است و روش‌های قدیمی ساخت و تولید بر روی این بازی کاربردی ندارند. البته این‌ها مشکلاتی هستند که طبیعتا برای یک بازی جدید وجود دارند و ما به سختی بر روی آن‌ها کار می‌کنیم. خبر‌های زیادی برای رونمایی داریم اما چون باید طبق دستورات عمل کنیم، فعلا نمی‌توانیم چیزی بگوییم".

منظور نومورا اشاره به این سیاست اسکوار انیکس است که بازی‌ها باید به ترتیب تاریخ انتشار مورد هایپ و توجه خاص قرار بگیرند.

" و اما سوالات زیادی در مورد نقشه و محیط‌های بازی شده است. نمی‌توانیم بگوییم که این یک بازی کاملا open world است. این بازی شبیه یک بازی 2D( دوبعدی) با کیفیت HD است. البته زاویه دوربین از بالا به پایین نیست بلکه همانطور است که در عکس‌های قبلی دیده‌اید".

بازی در چه مرحله‌ای از ساخت به سر می‌برد؟

نومورا افزود:" Agito و Versus هر دو در مرحله صداگذاری به سر می‌برند. صداگذاری عنوان 3rd Birthday به زودی تمام می‌شود و بعد از آن نوبت Agito است [ و بعد نوبت Versus]."

نومورا در پایان گفت که بازی در نمایشگاه‌های اروپایی حضور نخواهد داشت پس امیدی به Gamesom نداشته باشید.

Source

• Like
Reactions: Cloud Strife
آنقدر طولش دادند. که گرافیکش داره میشه نسل قبل. حتی گیم پلی هم مطمئنا اونی نیست که ادعا میکنند. چرا؟

خوب تو اسکن ها منوهای بازی رو حذف کرده بودند!!!! که تابلو نشه. (خوده همین نامورا گفته)

پس روی versus کار نکردند. بعد یک ساله میخوان یک چیز تاپ بدن بیرون؟ عمرا. توی ffxiii حدائقل از همون تریلر اول منوی بازی بود!!:d

حالا بگیریم همین جوری میره واسه آخر 2011 . اگه تاخیر نخوره! 6 سال. شاید هم خواستن کمی بازی پولیش باشه 2012.:d

چون فقط به فکر بازی های بی خرج و تمام سود واسه DS اند:d.

اگر اون اسکن ها رو هم نشون دادن واسه این بود که بگن بازی زنده است!!

نه حمید این طوری هم نیست! من که میگم بازی همین کریسمس توی ژآپن عرضه میشه! :دی

Versus ان اکشنی که من فکر میکردم نیست اما بدون شک از مزخرفی به اسم FFXIII بهتر هست! حداقل مطمئن هستیم World Map داره و میشه با کشتی توی این ور و ان ور رفت!

آخه صدرا تورو چه به FF؟ به کوری چشم تو هم که شده Versus منفجر خواهد کرد! :دی

پ.ن: ارزو میکنم KillZone تبدیل به JRPG بشه و مثلا شما اخرش بفهمید که با هلگاست ها برادر هستید و تهش خاله بازی بشه!:دی

ای بابا ! دارن یه کاری میکنن که طرفدار هاش رو از دست بده ! حداقل یه شخصیت یا یه ایتم تو بازی معرفی کنن که طرفداران بازی حفظ بشه ! ولی ما همه جوره پاش هستیم !:دی

سلام دوستان.
دوستان مگه خوده نامورا نگفت که این بازی کاملا خطی هست؟دیگه فکر نکنم بشه اینطور اینور اونور رفت.
این FFXIII که به ما حال نداد امیدوارم SE به فکر یه ادامه واسه 12 بیوفته.:x که هزار بار بیشتر از FF FFXIII بود.

اینام فقط بلدن رو اعصاب ما را برن. این نومورا هم هر چند وقت یه بار یه چیزی میگه تا آتش زیر خاکستر رو شعله ور کنه. اسکوئر هم که روز به روز داره روکود می کنه. ولی به هر حال ما امید داریم که این از 13 بهتر باشه.

اسکوئر هم که روز به روز داره روکود می کنه.
از نظر مالی :d همین موقع درست نسبت به پارسال 11 درصد رشد داشته. حدود 370 میلیون دلار. (امارهاش موجوده:biggrin1:)
رو DS خوب بازی میسازه!!
نه حمید این طوری هم نیست! من که میگم بازی همین کریسمس توی ژآپن عرضه میشه!
اگه شد!!! من خودم میام سور میدم. تا tgs اینها بزور یه چیزایی بسازن حالا ببین. :biggrin1: بابا اینها هیچی نساختن.:biggrin1:
دقت کن یه زمانی میگفتن ما چه ها کردیم با versus و پروژه از FFXIII جلوتره. بعد نامورا اومد گفت تو TGS نیستیم و بعد وادا قاط زد یه بیانیه داد که کلا حرف زدن موقوف! نامورا هم گفت ببخشید هستیم دیگه من مصاحبه نمیکنم(اسنادش موجوده:biggrin1:).
....رسیدیم به TGS که اومدن یه محیط مثلا OPEN گذاشته بودن که ناکتیس توش ول میچرخید. و گفتن فقط یه تسته که داریم نشون شما میدیم. و این اصلا محیط بازی نیست! (اسکن هاش موجوده:biggrin1:)
به نظر من تو همون مرحله ی صداگذاری هم نیست!!:d
بله دقیقا نیست! گفته حالا بازی agito و 3dps که تموم شد versus میره واسه صداگذاری.
تنها امیدم به موسیقی بازی که شیمومورا (همون پیرزنه) بیادو و یک موسیقی در سطح آمتسو فقید بده دستمون. گفته تو وبسایتش یه کارهایی کرده
یعنی کشتی از همون اول بازی در دسترسه؟
تقریبا از وسط های بازیه دیگه. ولی اویل بازی وسایل نقلیه ای هست. رجوع کنی به FF6 یا نسخه های پایین تر دستت میاد چی میگم.
دوستان مگه خوده نامورا نگفت که این بازی کاملا خطی هست؟دیگه فکر نکنم بشه اینطور اینور اونور رفت.
من اصلا ندیدم این حرفو بزنه؟؟ برعکسه. اسناد موجودی داری؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or