صحبتهای Kitase در مورد شباهت های بین Cloud و Lightning

Black Shadow

کاربر سایت
با سلام.
یکی از بازیهای و اخبار داغ اینروزها مربوط به Final Fantasy XIII میباشد. مدتهاست که خیلی از دوستداران این بازی صحبت هایی در مورد شباهت های زیاد بین دو کارکتر Cloud از بازی Final Fantasy VII و Lightning از Final Fantasy XIII میکنند و حتی برخی Lightning را ورژن دختر Cloud مینامند! در واقع این شباهت ها واقعا هم از لحاظی زیاد هستند اما...
امروز Yoshinori Kitase در مورد این صحبت ها بیان کرد که این شباهات تنها چند شباهت بسیار سطحی وجود دارد که از نمونه ی آنها به ته چهره ی نظامی اشاره میکند!
در ادامه ایشان بیان میکنند که اگر شما واقعا با کارکتر Lightning آشنا شوید متوجه خواهید شد که داستان این کارکتر کاملا متفاوت است و باز هم میگوید برای کسب اطلاعات بیشتر باید بازی را انجام دهید!دیروز اعلام شد زمان انتشار این بازی در ژاپن 17 دسامبر خواهد بود.

ffxiii10.jpg

نشست امروز Square Enix نیز در ساعت 3.00am PST یا 11.00am BST یا 12.00pm CET خواهد بود که در آن قرار است اطلاعاتی در مورد FFXIII بدهند که یکی از آن اطلاعات دیروز فاش شد. آیا ممکن است زمان انتشار این بازی در US و اروپا هم اعلام شود؟ شاید... !
ممنون VG247

سلام ...
شباهت ها بین سری همیشه وجود داشته من همیشه با بازی کردن نسخه های مختلف حس اشنایی ظاهری و خصوصیتی اخلاقی بین شخصیت ها را داشتم و این یکی از اصول این بازی هاست.

سلام ...
شباهت ها بین سری همیشه وجود داشته من همیشه با بازی کردن نسخه های مختلف حس اشنایی ظاهری و خصوصیتی اخلاقی بین شخصیت ها را داشتم و این یکی از اصول این بازی هاست.
آره در واقع شباهت ها همیشه بوده ولی شباهت ها تا چه حد؟ من خودم به شخصه فکر میکنم شباهت ها بین Cloud و Lightning خیلی بیشتر از یه ته چهره ی نظامی و قیافه ی سرد باشه. حتی کک مک های روی صورت Lightning هم مثله واسه Cloud هستش (چه دلیل محکمی :d) البته احتمال داره آخرای داستان بفهمیم که Lightning یکی از نسل های بعدی Cloud هستش :d
درسته داستان Sera و شخصیت پردازیش با Cloud زمین تا آسون فرق داره اما بالابرن و پایین بیان Sera و کلا FFXIII شبیه Cloud و FFVII طراحی شده...
اول که ماکان جان زود خودمونی نشو... Sera کیه؟ خواهر Lightning باید بگی... قبلا در این مورد بحث کردیم!!! :d در مورد داستان بازی هم نمیشه هیچ نظری داد چون هیچ چیزش مشخص نیست... شاید محیط داستانی بازی طبق تریلرها و صحبت هایی که شده کمی سیاه جلوه کنه ولی ما تنها محیط سیاه بازی رو توی FFVII نداشتیم! طراحی کارکتر بحثش با داستان جداست. واقعا امیدوارم که داستانش خیلی پر پتانسیل باشه تا شاید بعدا یه قسمتش هم واسه PSP دادن بیرون... کی میدونه؟ :d

image.php

پ.ن: توی این عکس بالا من نمیدونم اسکوال چیکاره هستش؟ :d همه از FF VII هستن جز این مردک.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد!نوعی باور پذیر نیست البته هنوز که بازی نکردیم اما ارتباط برقرار کردن انگاری خسته باهاش!
از لحاظ قیافه که خواهر کلوده!
پ.ن:اینا چرا گیر دادن به Sera حالا تو GeOW چون درباره جنگ و کلا شوتر بود و اومده بودن آرس بنده خدا رو برعکس قبض اسم کرده بودن یه چیزی اما اصلا به این نمیاد خداییش نوک تیز واسه Versus از این خیلی اسمش بهتره!

آره در واقع شباهت ها همیشه بوده ولی شباهت ها تا چه حد؟ من خودم به شخصه فکر میکنم شباهت ها بین Cloud و Lightning خیلی بیشتر از یه ته چهره ی نظامی و قیافه ی سرد باشه. حتی کک مک های روی صورت Lightning هم مثله واسه Cloud هستش (چه دلیل محکمی :d) البته احتمال داره آخرای داستان بفهمیم که Lightning یکی از نسل های بعدی Cloud هستش :d
image.php

پ.ن: توی این عکس بالا من نمیدونم اسکوال چیکاره هستش؟ :d همه از FF VII هستن جز این مردک.

خوب گمونم خوذشون هم میدونن که بیشتر فن های FFVII عاشق این بازی هستند وشاید دارن با این شباهتها یه جوری بازار گرمی میکنن و گرنه دلیلی نداره تو تا ورژن جدید دست به همچین کارهایی بکنن
خوش ندارم به SQUALL توحین کنیا :biggrin1: کارکتر به این خوبی و قرار دادنش بین اینها هم عجیبه
کارااشون شبیه DAVID FINCHER میمونه تو مخ میره

ول که ماکان جان زود خودمونی نشو... Sera کیه؟ خواهر Lightning باید بگی... قبلا در این مورد بحث کردیم!!!

نه دیگه شما دیگه الان قضیت فرق میکنه! میدونی که منظورم چی هست؟:biggrin1:

در مورد داستان بازی هم نمیشه هیچ نظری داد چون هیچ چیزش مشخص نیست... شاید محیط داستانی بازی طبق تریلرها و صحبت هایی که شده کمی سیاه جلوه کنه ولی ما تنها محیط سیاه بازی رو توی FFVII نداشتیم!

درسته از داستان FFXIII هنوز هیچی مشخص نیست اما متد های اصلی بازی یکسان هستن. مثلا توی هر جفتشون خبری از جادوگر و .. اینا نیست و داستان حول یک کمپانی فاسد میچرخه. شخصیت های هر دو بازی مشابه هم هستن، مثلا گروه معروف Turks از FFVII با ظاهری جدید توی FFXIII حظور دارن. مثل Jill همون باتومی دستش هست که Reno داشت! یا Yaag دقیقا شبیه Silver Hair Men ها و مخصوصا Loze طراحی شده!

موسیقی و نحوه شروع شدن بازی دقیقا شبیه شروع شدن AC هستش. یا پلتفرمی که توی دمو FFXIII بود و سرا توش با ان ماشینه میجنگید دقیقا شبیه ان سکویی هست که اول FFVII واسه نابود کردن ان راکتوره توش میری و وارد آسانسور میشی!

حتی دوبلور ها هم یکسان هستن!:biggrin1:

واقعا امیدوارم که داستانش خیلی پر پتانسیل باشه تا شاید بعدا یه قسمتش هم واسه PSP دادن بیرون... کی میدونه؟

خوب ساختن دیگه!! Agito!! این سه بازی یعنی Versus و Agito و XIIIاز لحاظ داستانی به هم مربوطن و همدیگرو کامل میکنن، پس Agito همون نسخه PSP بازی اصلی یعنی FFXIII هستش!

نوک تیز واسه Versus

میلاد یک باره دیگه بیای ناکتیس رو نوک تیز تلفظ کنی میام OmniSlash رو با Ultima Sword روت اجرا میکنم!:biggrin1:

سلام دوستان.
از نظر من شباهت van تو ffxii بیشتر از lighting به کلود بود.اینا اصلا شبیه نیستن.
یا اصلا ناکتیس نسخه تغییر شکل داده کلود هست.آره موهاشون عین همه فقط رنگشون فرق میکنه.تیپ لباسشون هم مثل همه.کلا se دیگه خلاقیتی برای طراحی کرکتر نداره.
یه دفعه دیدی bad man بازی versus شده پسرخاله ناتنی سفیروث.:biggrin1:

توی این عکس بالا من نمیدونم اسکوال چیکاره هستش؟ :biggrin1: همه از FF VII هستن جز این مردک.
ابتدا بی احترامیتو نسبت به Squall میبخشم وگرنه طبق روال این چندروز باید با ولیت میمودی داخل تاپیک انتقادات :biggrin1:

این عکس هم برای زمانی بود که همشون را دور هم چیده بودم و میتونی این عکس دسته جمعی را به Kingdom Hearts نسبت بدی! اما الان اینجوری چیدمشون:

001uhu.jpg

این هم که فعلا تک هست!

002ouo.jpg

حالا که داریم از موضوع خارج میشیم بگم به شدت منتظرم فیگورهای Final Fantasy XIIIعرضه بشه تا بگیرم کسی میدونه تاریخی مشخص کردن براش؟

من هیچ فکر بدی نسبت به Squall ندارم فقط یکم از نظر من کارکترش بی ذوق هستش... همش هم بخاطر اون صحنه ی رقصش میگم :d اما وجدانن توی KH به این نتیجه رسیدم که Squall بسی قابل تحمل تر از Cloud هست... (قابل توجه ماکان :d)
این فیگور های FF واسه شما هست؟ چند خریدید؟ دقیقا قیمتشون رو نمیدونم... ! اگه بگید شاید منم کلکسیون FF رو جمع کنم :d
حالا که داریم از موضوع خارج میشیم بگم به شدت منتظرم فیگورهای Final Fantasy XIIIعرضه بشه تا بگیرم کسی میدونه تاریخی مشخص کردن براش؟
والا ما هنوز داریم سر زمان انتشار خود بازی چونه میزنیم... فکر کنم فیگورها بعد از انتشار خود بازی عرضه بشن... البته من از این موضوع مطمئن نیستم ولی منطقی به نظر میرسه.
ابتدا بی احترامیتو نسبت به Squall میبخشم وگرنه طبق روال این چندروز باید با ولیت میمودی داخل تاپیک انتقادات :biggrin1:
هوم؟ در مورد این قسمتی که گفتی انتقادات و پیشنهادات دقیقا متوجه نشدم! من فقط توی بازیرایانه زیاد انتقاد میکنم ولی اینجا اصلا نبودم که بخوام انتقاد کنم... داستان چیه؟

این فیگور های FF واسه شما هست؟ چند خریدید؟ دقیقا قیمتشون رو نمیدونم... ! اگه بگید شاید منم کلکسیون FF رو جمع کنم

باید خیلی خر پول باشی تا کلکسیون اکشن فیگورهای FF رو جمع کنی چون من اکشن فیگور کلود و موتورش تو AC رو 300 خریدم!! (کلا چند میلیون پوا اکشن فیگور دادم تا حالا!!)

والا ما هنوز داریم سر زمان انتشار خود بازی چونه میزنیم... فکر کنم فیگورها بعد از انتشار خود بازی عرضه بشن... البته من از این موضوع مطمئن نیستم ولی منطقی به نظر میرسه.

اکشن فیگور خود Sera امده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or