شینجی میکامی ایده هایی نو برای سری dino crisis و god hand دارد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
lecp_timthumb.php.jpg

درود

خالق سری بازی رزیدنت اویل و اویل ویتین اعلام کرده است که ایده هایی جدید برای ساخت قسمت های جدید داینو کرایسیس و گادهند دارد. اما کاری نمیتواند بکند چون حق

ساخت این عناوین دست کپکام است

او طی مصاحبه ای در مراسم GAME LAB 2015 در اسپانیا اشاره کردند که ایده های جدید برای سری داینوکرایسیس و گاد هند دارد.

به عنوان مثال او میخواهد عناصر بازی های نقش افرینی را به گادهند بیاورد.

با این وجود حق ساخت این عناوین دست شرکت کپکام است مگر اینکه میکامی حق ساخت این عناوین را از کپکام بگیرد که تقریبا بعید است.

البته میتوان امید داشت که در اینده ای نزدیک شرکت بتسدا ساخت یک بازی دایناسور محور با کارگردانی شینجی میکامی را کلید بزند.

منبع

یادمه دوم دبستان بودم یه روز قبل امتحان ریاضیدوم دبستان نشسته بودم DINO CRISIS 2 رو کامل کردن تا اواخر بازی رفتم بعد فرداش شر جلسه نزدیک 20-30 دیقه یهو رفتم تو خیاله بازی و تریلرهای CG فک برنداازش یهو به خودم اومدم دیدم مراقبه میگه 10 دیقه دیگه بیشتر نمونده مارو میگی با التماس و تو رو خدا هر طوری بود به پای اینو اون افتادیم تا اجازه دادن بنویسم :d
یادمه بعد تموم کردن بازی یه قابلیت بهش اضاقه میشد که تو یه فضای کوچیک دایناسور انتخاب میکردی میجنگیدی
یادش بخیر CAPCOM یه زمانی عناوینش بالاترین گرافیک و داشتن

lecp_timthumb.php.jpg

درود

خالق سری بازی رزیدنت اویل و اویل ویتین اعلام کرده است که ایده هایی جدید برای ساخت قسمت های جدید داینو کرایسیس و گادهند دارد. اما کاری نمیتواند بکند چون حق

ساخت این عناوین دست کپکام است

او طی مصاحبه ای در مراسم GAME LAB 2015 در اسپانیا اشاره کردند که ایده های جدید برای سری داینوکرایسیس و گاد هند دارد.

به عنوان مثال او میخواهد عناصر بازی های نقش افرینی را به گادهند بیاورد.

با این وجود حق ساخت این عناوین دست شرکت کپکام است مگر اینکه میکامی حق ساخت این عناوین را از کپکام بگیرد که تقریبا بعید است.

البته میتوان امید داشت که در اینده ای نزدیک شرکت بتسدا ساخت یک بازی دایناسور محور با کارگردانی شینجی میکامی را کلید بزند.

منبع

با از دست دادن استاد میکامي کاپکوم گوهری را از دست داد که از هر لحاظ براش اعتبارآفرین و پول ساز بود نمونش هم بازیهایی که استاد ساخت سالها پیش هنوز که هنوزه داره ميفروشه اونها را کاپکوم پولشا به جیب میزنه:|

بهزاد میگم این عنوانهای قدیمی استاد مثل رزيدنتها که کاپکوم فرتا فرا هر ساله رو هر نسلی داره پول ميسازه ازش درصدی به استاد هم میدن یا نه !?

چه دو تا عنوانی امیدوارم خود استادمشابه بازیها راخودش بسازه پوزه کپکوما بزنه :d

- - -ویرایش - - -

این کپکام هم عجب عناوینی رو زندونی کرده

زیبا گفتي :|

- - -ویرایش - - -

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or