شگفتی Namco Bandai از امضا 63 هزار نفری ، Dark Souls در یک قدمی PC

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Dark-Souls-PC-Petition.jpg

همانطور که مطلع هستید 4 روز پیش PC بازان برای اثبات اینکه خواهان امدن بازی زیبای Dark Souls بر روی این پلتفرم هستند ، به سایت Start a Petition for free at Online Petition Bureau رفتن و با امضایی که بیش از 63 هزار نفر در ان شرکت کردند علاقه خود را از این بازی ابراز و از شرکت Namco Bandai خواستار ساخت این بازی برای PC شدن .
این امار خیره کننده باعث شد تا مسئولین شرکت Namco Bandai به خود بیانند و در این رابطه سخنانی را بیان کنند . مدیر فروم سایت نامکو و یکی از کارکنان این شرکت با نام کاربری shoupinou در این فروم حضور پیدا کرد و در اولین حرفش از این مسئله ابراز شگفتی نمود و از کسانی که در این بیانیه شرکت کرده اند تشکر نمود . وی در ادامه نیز اذعان کرد :

" صادقانه بگویم به هیچ وجه انتظار این حمایت گسترده را از سوی شما نداشتم و این تاجایی رسید که یکی از روئسای من در این مورد با من به گفتگو پرداخت و این در تمام دنیا مثل بمب صدا کرد . باید بگویم اگر میخواستید توجه Namco Bandai را به این مورد جلب کنید ، باید بگویم این کار را به خوبی انجام دادید . اینده در دستان شما است و من امیدوارم همینطور به حمایت خود ادامه بدهید . "

هم اکنون بیش از 63 هزار نفر در این ارا شرکت کرده اند . این بازی شاید راهی باشد تا دیگر شرکتهای بازی سازی بیشتر و راغبتر شوند تا بازیهای خود را برای pc نیز مد نظر قرار بدهند .

کسانی که هنوز شرکت نکرده اند به لینک زیر بروند .

Dark Souls for PC

namcobandai

آخرین ویرایش:
خب من هم امضا کردم رفت:d تو یکی از تریلرهای بازی قبل عرضه نسخه 360 ، یک لحظه یه گرگه خیلی بزرگ نشون میده که با دهنش یه شمشیرو گرفته!:-o خیلی با این سکانسش حال کردم! ببینیم روزی میرسه که با این گرگه دست و پنجه نرم کنم . . . من که امیدوارم>:d

بازیش زیاد سخت نیست اگه با برنامه بری جلو خیلی هم اسون میشه.
اون گرگه که خیلی رو عصاب بود به نظر من جز باسهای سخت بازی بود.

شرط میبندم نصفشون کنسولیَن که بازی سرویسشون کرده میخوان رو پی سی چیت خورش کنن با خیال راحت تا تهش برن
وجدانا هم ترینر خور این یدونه بازی بَد ملسه:d

بازی سختی هست اما وقتی لذت گستردی و جذابییت و ریزکاری های مکانیکش رو بچشین می فهمین چه شاهکاری هست... جالبه که هنوز کسی نتونسته بفهمه جریان Pendant توی بازی چی هست و استفاده ی اصلیش چیه!
سختی واقعی بازی هم NG+6 هست اگه نه دور اول بازی زیاد هم سخت نبود (نظر شخصیم در مقایسه با Demon Souls)

اون گرگه که خیلی رو عصاب بود به نظر من جز باسهای سخت بازی بود.
اون که آسون بود فقط کافی بود Eagle Shield داشته باشی و 3 بار بلاک کنی ضربه چهارم بری زیر شکمش!
Four Kings سخت بود واسه من!!!

آمار داره هی بیشتر میشه. رسید به 65000 تا.>:d<

البته خیلی راحت می تونند بفهمن که مثلا کیا دنیال ارجینال و کیا دنبال کپی بازی هستند !
از کجا می فهمن، اونها که از خونه من و شما خبر ندارن؟
فقط یه راه داره که مثلا بعد از نصب بازی باید به سرورهای نامکو برای رجیستر کردن بازی وصل شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or