شکست بزرگ سامسونگ در مقابل اپل در دادگاه ( پرداخت بیش از یک میلیارد دلار به Apple)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نقل قول مستقیم کاربر Amir T از سایت
mobile.ir

خیلی مهم!!! - شکست اپل در مقابل سامسونگ در ژاپن -
من نه دلم خنک شده نه طرفدار دو اتشه یکی از این دو برندم، ولی این کامنت رو برای دوستانی میگذارم که سرسختانه معتقد بودن قانون در همه جا قانونه، قانون آمریکا و غیر آمریکا نمیشناسه و اپل از حق قانونی اش دفاع کرده و سامسونگ بحق باید جریمه میشده.. لینک زیر رو ببینید :
Apple loses its patent lawsuit against Samsung in Japan - GSMArena.com news
همونطور که مشاهده میکنید همون ادعای به ظاهر قانونی اپل که در آمریکا برنده شد، در دادگاه ژاپن امروز رد که میشه هیچی، حالا آقای تیم کوک و شرکت اپل موظف شدن 1.3 میلیون دلار به سامسونگ غرامت پرداخت کنن (قیافه تیم کوک دیدنیه حتما لینک رو ببینید).
میخوام بهتون دوباره ثابت کنم که در دنیای سرمایه داری، سرمایه مسیر قانون رو تعیین میکنه که نمونه اش رو عینا دارید میبینید. مدارک و ادعا ها همونه، ولی ادعا پوچ و بی اساس و غیر قانونی خوانده میشه.

mobile.ir

من نه دلم خنک شده نه طرفدار دو اتشه یکی از این دو برندم، ولی این کامنت رو برای دوستانی میگذارم که سرسختانه معتقد بودن قانون در همه جا قانونه، قانون آمریکا و غیر آمریکا نمیشناسه و اپل از حق قانونی اش دفاع کرده و سامسونگ بحق باید جریمه میشده.. لینک زیر رو ببینید :
همونطور که مشاهده میکنید همون ادعای به ظاهر قانونی اپل که در آمریکا برنده شد، در دادگاه ژاپن امروز رد که میشه هیچی، حالا آقای تیم کوک و شرکت اپل موظف شدن 1.3 میلیون دلار به سامسونگ غرامت پرداخت کنن (قیافه تیم کوک دیدنیه حتما لینک رو ببینید).
میخوام بهتون دوباره ثابت کنم که در دنیای سرمایه داری، سرمایه مسیر قانون رو تعیین میکنه که نمونه اش رو عینا دارید میبینید. مدارک و ادعا ها همونه، ولی ادعا پوچ و بی اساس و غیر قانونی خوانده میشه.
من كلا رياضيم خوب نيست ولي فكر كنم كه اين 1 ميليون دلار در مقابل اون 1 ميليارد دلار مثل پشه اي در جنگل آمازون ميمونه !!!

عدم موفقیت اپل در ژاپن و اینکه سامسونگ موفق شد قضیه رو بپیچونه !!
حقیقت ماجرا و اینکه سامسونگ از روی طراحی های اپل کپی کرده و کلی هم سود از این بابت به جیب زده تغییری نمیده

mobile.ir

حالا این دادگاهی که شما میگید اصلا صلاحیت بررسی این موضوع رو داشته!
نمایندگان اپل هم در اون دادگاه حضور داشتن یا یه دادگاه یه طرفه بوده و بس......!
از طرفی باید ببینید حکم این دادگاه قابلیت اجرایی شدن داره یا فقط در حد یه محکومیت ساده باقی می مونه......!

mobile.ir

این دادگاه شکایت اپل از سامسونگ در مورد نحوه انتقال ویدئو و موزیک از سرورها به تلفنهای اسمارت فون بوده که دادگاه شکایت رو وارد ندونسته و احتمالا بقیه شکایتهای اپل در ژاپن در دادگاه دیگه ای مطرح و پیگیری میشه که شک دارم به جایی نرسه چون کپی کاری سامسونگ فقط به یکی دو مورد ختم نمیشه.
کلا ضرر 1.3 میلیونی رو نمیشه با جریمه یک میلیارد و خورده ای و بن شدن چند مدل گوشی تو یکی از بزرگترین بازارهای دنیا و سقوط ارزش 7.5 میلیارد دلاری مقایسه کرد.

:))=)):))
79041684641625152138.jpg

این دادگاه شکایت اپل از سامسونگ در مورد نحوه انتقال ویدئو و موزیک از سرورها به تلفنهای اسمارت فون بوده که دادگاه شکایت رو وارد ندونسته و احتمالا بقیه شکایتهای اپل در ژاپن در دادگاه دیگه ای مطرح و پیگیری میشه که شک دارم به جایی نرسه چون کپی کاری سامسونگ فقط به یکی دو مورد ختم نمیشه.
کلا ضرر 1.3 میلیونی رو نمیشه با جریمه یک میلیارد و خورده ای و بن شدن چند مدل گوشی تو یکی از بزرگترین بازارهای دنیا و سقوط ارزش 7.5 میلیارد دلاری مقایسه کرد.
سقوط 7.5 میلیادر دلاری نبوده 7.5 درصدی بوده که میشه 12 میلیارد دلار...
من خودم نه اپل دارم نه فن اپلم گوشیه خودم الان سامسونگه ولی همیشه برام جای تعجب داشت که چه جوری سامسونگ تا قبل اومدن آی فون گوشیاش آنتن داشتن و از وسط باز میشدن ولی یه دفعه تا اپل اومد 180 درجه به سمت طراحی ظاهری و باطنی اپل تغییر شکل دادن از اون طرفم تا قبل از اومدن تبلتهای اپل , سامسونگ کلا نمیدونست تبلت چه شکلی باید باشه ولی بلافاصله بعد از اومدن آی پد سامسونگم تبلت ساز شد لامصب تنفسم نمیده همون موقع که یه جنسی از اپل میاد تو بازار فکر کنم از یک ربع بعدش اینا میزنن تو کار تقلید اونم نه تقلید توام با نوآوری و حفظ اصالت جنس خودشون یه تقلید واقعا تابلو که حال آدم بد میشه!

سقوط 7.5 میلیادر دلاری نبوده 7.5 درصدی بوده که میشه 12 میلیارد دلار...
من خودم نه اپل دارم نه فن اپلم گوشیه خودم الان سامسونگه ولی همیشه برام جای تعجب داشت که چه جوری سامسونگ تا قبل اومدن آی فون گوشیاش آنتن داشتن و از وسط باز میشدن ولی یه دفعه تا اپل اومد 180 درجه به سمت طراحی ظاهری و باطنی اپل تغییر شکل دادن از اون طرفم تا قبل از اومدن تبلتهای اپل , سامسونگ کلا نمیدونست تبلت چه شکلی باید باشه ولی بلافاصله بعد از اومدن آی پد سامسونگم تبلت ساز شد لامصب تنفسم نمیده همون موقع که یه جنسی از اپل میاد تو بازار فکر کنم از یک ربع بعدش اینا میزنن تو کار تقلید اونم نه تقلید توام با نوآوری و حفظ اصالت جنس خودشون یه تقلید واقعا تابلو که حال آدم بد میشه!
منم دقیقا همین نظر رو دارم:d
یه سری محصولات سامسونگ مثل گلگسی نوت اصالت دارن ولی بقیه 95% کپی از اپل هستن.
باز حداقل سونی یا htc وقتی گوشی آندرویید میزنن قیافش فرق میکنه ولی سامسونگ لامصب رفته همونو کپی کرده:d
کلا کپی تو ذاتشونه کاریشم نمیشه کرد.وقتی 90% ماشینای ساخت کره مپی از محصولات غربی هست از موبایلشونم نمیشه انتظار دیگه ای داشت

سامسونگ بیچاره دیگه اینطوری که شما میگید هم نیست! درسته کپی برداری میکنه اما نه واسه همه ی دیوایس هاش! مثلا همین Super Amuled یک تکنولوژی انحصاری که فقط سامسونگ داره! اپل صدسال دیگه هم نمیتونه چنین کیفیتی رو بیرون بده! من که این حرف رو میزنم نه از سامسونگ خوشم میاد و نه از اپل!

پول رو یکی دیگه برده دعوا و ....ش رو یکی دیگه میکنه ! :|

خیلی خوشحال شدم . اصولا کره ایی ها از چندین سال پیش وقتی دیدن به هیچ وجه نمیتونن مثل ژاپنی ها و بقیه باشن تو تکنولوژی , رویه کپی برداری رو پیش گرفتن . یعنی گفتن زحمت و هزینه ساخت تکنولوژی جدید باشه به عهده ژاپنی ها آمریکایی ها و ساخت محصولات مشابه با قیمت پایین تر با ما . ملت هم که واسه چند دلار ارزون تر آدم میکشن . کارشون هم گرفت . اپل و 4 تا شرکت ژاپنی کلی خرج سر ساخت و استفاده تکنولوژی های جدید میکنن در نتیجه معمولا قیمت تمام شده واسه محصولاتشون بالا میره . سامسونگ و ال جی و اینا هم میان کپی برداری میکنن با قیمت پایین تر محصول مشابه رو میدن بیرون و از فروشش کلی سود میکنن .
نمیگم هیچ تکنولوژیه جدیدی یا محصول جدیدی از خودشون ندارن ولی درصد خیلی خیلی بالایی از کارا و محصولاتشون کپی برداریه . یعنی همونطور که گفتم کلا سیاست شرکتشونه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or