شکایت اپل از شرکت سامسونگ

• Thread starter Thread starter vector
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب میرسیم به بحث شیرین اپل و سامسونگ. :d
ببینید دوستان تو خوب بودن سامسونگ شکی نیست ، اگه ۲ تا شرکت مثل این شرکت های کره ای نبودند الان خدا میدونه قیمت محصولات دیزاین آمریکا چجوری بود ! اما باز به یه چیزه دیگه هم نباید شک کرد. خداوکیلی سامسونگ ایده نداره و ایده های موفق رو به بهترین شکل کپی میکنه ، انقدر خوب این کار رو میکنه که بعضی مواقع حتی نمیشه بهش گفت کپی ! بهتره بگیم ایده ها رو تکامل میبخشه. اما ایده های چه شرکتی ؟ خیلی سادست ، اسطوره طراحی و ایده های نوین یعنی شرکت اپل.
در رابطه با مبارزه گوگل با اپل هم خوب خیلی سادست که برنده این مبارزه از نظر فروش بیشتر قطعا و یقینا گوگل خواهد بود. در این هیچ شکی نیست و تنها علتش هم انحصار طلبی شرکت اپل هست که البته خودم به شخصه باهاش مشکلی نداشتم ولی خوب نمیتونم قبول نداشته باشم که یجورایی دست کاربر رو میبنده ! یادمه تو یک کنفرانسی خوده استیو جابز پس از به تصویر کشیدن آمارهای فوق العاده ، گفت این آمارها برای ما ارزش اصلی نیست و (به همراه نمایش یک عکس که یک دختر آیپد رو بقل کرده و چند تصویر از فروش محصولات و مشتری ها) ارزش اصلی رضایت مشتری هامون از محصولاتمون هست.

البته هر طرفدار گلکسی هم میدونه همین یه ذره زیبایی interface و menu گلگسی بخاطر کپی برداری تابلو از آیفونه.

دقیقا هم عاملی که خیلیا رو مجاب به خرید آیفون میکنه همین interface و ios هست نه مشخصات سخت افزاری و یه سری امکانات بلا استفاده تو ایران !
و البته نکته آخر همیشه ابتکار عمل تو دست apple بوده و شرکتای دیگه ببخشید اینو میگم متاسفانه عین طوطی تقلید میکنن.نمونه بارزش بعد از آیفون و ios همین تبلت هست که بعد از ipad سیل عضیمی از کپی ها روانه بازار شد.!

بعد از اولین بازی FPS ، سیل عظیمی از این بازی ها روانه بازار شد! نتیجه ==> همه از اولی تقلید کرند!

الان کلا نفهمیدم اینایی که شما گفتی ، کجاش جواب حرفای من بود؟!
الان مثلا iTune و AppStore و ... همه تو ایران قابل استفاده ان ما خبر نداشتیم؟
آیفون یه امکان خیلی بلا استفاده داره! اگه گفتی چی؟! یه بلوتوث بلا استفاده(جز هدست)

بعد از اولین بازی FPS ، سیل عظیمی از این بازی ها روانه بازار شد! نتیجه ==> همه از اولی تقلید کرند!

آیفون یه امکان خیلی بلا استفاده داره! اگه گفتی چی؟! یه بلوتوث بلا استفاده(جز هدست)

دوست عزیز کسی نمیگه حرکت در یک مسیر ممتاز بده اما پا گذاشتن دقیقا در جای پای شخص دیگه بده. حرفه شما کاملا صحیحه ، وقتی با یک بازی FPS مشخص میشه که بازار این بازی داغه خوب همه شرکت ها سعی میکنند با نوآوری و هرچه بهتر کردن محصولاتشون ، دقت کنید نوآوری و تکمیل کردن و نه فقط صرفا کپیه خوب کردن (حالا در دنیا گیم میشه با بهتر کردن گیم پلی ، نوآوری در حالات سینماتیک و کلا هر چیزی که بین دو محصول FPS با خلاقیت ، تفاوت ایجاد کنه) در جهت مثبت در این بازار قدم بردارند.
*

من پییروز داشتم گالاکسی مینی رو تست میکردم حس کردم آیفون گرفتم دستم!
بعد رفتم گالاکسی اس رو گرفتم ببینم چه جوری حس کردم خود آیفونه :d.
یک کم زیادی تقلید کردن یعنی یکم از یکم زیادی تر ...
بخصوص اینترفیس ...
هرچند خیلی خوب کاری کردن :x. من عاشق اینترفیس IOS هستم.
هرکاری کردم برم اندروید و سامسونگ بگیرم دیدم نمیشه باید آیفون بگیرم :(.

در این هیچ شکی نیست و تنها علتش هم انحصار طلبی شرکت اپل هست که البته خودم به شخصه باهاش مشکلی نداشتم ولی خوب نمیتونم قبول نداشته باشم که یجورایی دست کاربر رو میبنده !
اتفاقا به نظرم یکی از نقاط قوت همین IOS و کلا آیفون همین انحصار طلبی اپل هست.

الان نیگا من برم 3G بخرم یا 3GS یا 4 میتونم تقریبا 99 درصد برنامه هایی که روی 4 اجرا میکنم رو روی 3G اجرا کنم. این یه اتفاق خیلی مهمه، همین سامسونگ مثلا یه گوشی جدید میده بیرون اصلا گوشی قبلیه رو فراموش میکنه ولش میکنه بره. البته این ربطی به انحصار طلبی نداشت :d.

lool از این واضح تر ! نتونستی بفهمی 10 دور بخون نشد دیگه مشکل خودته !
الان به نظرت appstore یا itune قابل استفاده نیست ؟ این Gift card های itune پس محض دکور تو سایتا ایرانی داره فروخته میشه ؟ Appstore قابل استفاده نیست یه رفیق دارم 3gs داره تمام نرم افزارو بازیاشو اوریج استفاده میکنه.پس این الان پیش من تو ایران نیست لابد جای دیگست نه ؟ :))
بلوتوث تا جایی که من میدونم چه با نرم افزار پولی چه جیلبریک unlock میشه

خب که چی!؟چون پیشرفت کردن یعنی بهترینن!؟
آره پیشرفت کردن ولی معلومه که بهترین نیستن!حالا هم که داره عین چی میفروشه فکر کردی همه کشته مرده کیفیتشن!؟نه عزیزم تا وقتی ارزون ترین کالا را بین رقبا داره بایدم همینجوری بفروشه هر چند کیفیتش صد در صد به اونا نمیرسه!

کی گفت بهترینه ؟! حرف دهنم میزاریا !
شما میگی چون قبلا بد بوده پس نمیشه بهش اطمینان کرد با اینکه الان خوب شده !

پ.ن: دوستان گیر میدین به سامسونگ گیر ندین به گوگل گیر بدین!
پ.ن: من ترحیج میدم برم سامسونگ بگیرم ولی از این اپل چیزی نگیریم...
پ.ن: نمیدونم با اینکه کاری نداشتم با اپل ولی خیلی بدم ازش میاد:دی

کی گفت بهترینه ؟! حرف دهنم میزاریا !
شما میگی چون قبلا بد بوده پس نمیشه بهش اطمینان کرد با اینکه الان خوب شده !

پ.ن: دوستان گیر میدین به سامسونگ گیر ندین به گوگل گیر بدین!
پ.ن: من ترحیج میدم برم سامسونگ بگیرم ولی از این اپل چیزی نگیریم...
پ.ن: نمیدونم با اینکه کاری نداشتم با اپل ولی خیلی بدم ازش میاد:دی

شرمنده ، درسته نظر شخصیت هست و ۱۰۰٪ قابل احترام اما خیلی حرفه غیر منطقیه ! اما باور کن خیلی قابل درکه چون برای اینکه از اپل بدت بیاد فقط یک راه داری اونم اینه که تا به حال دست به محصولاتش نزده باشی.

اتفاقا به نظرم یکی از نقاط قوت همین IOS و کلا آیفون همین انحصار طلبی اپل هست.

الان نیگا من برم 3G بخرم یا 3GS یا 4 میتونم تقریبا 99 درصد برنامه هایی که روی 4 اجرا میکنم رو روی 3G اجرا کنم. این یه اتفاق خیلی مهمه، همین سامسونگ مثلا یه گوشی جدید میده بیرون اصلا گوشی قبلیه رو فراموش میکنه ولش میکنه بره. البته این ربطی به انحصار طلبی نداشت .

دوست عزیز این ربطی به انحصار طلبی نداره !
این هماهنگی و مچ بودن نسخه های iOS هست که همه نرم افزارها به همه iDevice ها میخورن و کار میکنن. وقتی میگم انحصار طلبی خوب منظورم اینه که خیلی ها انتظار دارن مثلا روی گوشیشون یه فایل منیجر همه کاره باشه که مثلا بشه همه نوع فایل با ایمیل یا بولوتوس به راحتی ارسال کرد که خوب از این خبرا نیست. :d

اون داستان سامسونگ هم برمیگرده به شاهکار گوگل در پشتیبانی آپدیت های سیستم عامل آندروید روی گوشیهای مختلف از برندهای مختلف !‌

شرمنده ، درسته نظر شخصیت هست و ۱۰۰٪ قابل احترام اما خیلی حرفه غیر منطقیه ! اما باور کن خیلی قابل درکه چون برای اینکه از اپل بدت بیاد فقط یک راه داری اونم اینه که تا به حال دست به محصولاتش نزده باشی.

شما که میدونی نظر شخصی هست پس چه دلیلی داره به پست من گیر بدی؟!
واسه توجیح پستتون هم به خنده دار ترین موضوع ممکن اشاره کردی! ماشالله این قدر ایفون خز شده که به اندازه ی کافی باهاش کار کرده باشم...

به نظر من شکایت مسخره ای هست!منو های مربعی که همه گوشیها دارن.
استایل گوشی هم که چیز خاصی نیست!مثلا پون همه تلویزیون LCD ها مستطیلیه هر کی اول ساخته بره از بقیه شکایت کنه!؟

پس چیکار کنن گوشی رو بصورت مثلث یا ذوزنقه بسازن؟این اپل واقعا عقده ای نشون میده. ایشااا....4-5 اینده باید بفکر فناوری جدید باشه. با اندروید فکر نمیکنم زیاد بتونه رقابت کنه.چون خیلی دیوایسهای زیادی ساپورت میشن.بزنه نمایشگر های 3Dبیاره رو کار یا چیز های جالب تر:D
کلا با 2تا چیز اپل حال نمیکنم،یکی انحصار طلبی ،یکی هم این کارهاش.

سامسونگ هم توی سخت افزار خیلی چیز شاخیه این که بگی هیچی از خودش نداره کاملا حرف مضخرفیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pandora tomorrow
پ.ن: نمیدونم با اینکه کاری نداشتم با اپل ولی خیلی بدم ازش میاد
منم دقیقا همین احساس رو دارم!:دی
اینجا رو هم نمی شه کاری کرد استدلال بعضی ها و شاید خیلی ها اینه که اپل خداست چون گرونه و هر کسی نمی تونه 1 تومن بده پای گوشی و توی دانشگاه باهاش پز بده!lol
البته دیگه اینقدر خز شده که اگه کسی هم بخره روش نمی کنه بگه و قایمکی ازش استفاده می کنه!:دی

به نظره من هم ديده چون سامسونگ گوشيش خوب فروش كرده چه بهتر اين گوشي را زير سوال ببرم و شايد هم پولي زديم به جيب از چي شكايت كرده سيستم عاملش كه آندريود هست پس بايد از برود از گوگل شكايت كند از شكل و قيافه اش شكايت كرده است كه اون هم مسغره ترين دليل هست چون به قول دوستمان مثلثي درست مي كرد اين شكايت هم به جايي نمي رسد مثل شكايت ال جي از اپل كه به جايي نرسيد اين فقط ترس شركت اپل را مي رساند كه كم كم دارد بازارش را از دست مي دهد در ضمن سيستم عاملش هم چيزه خاصي ندارد فقط چون انحصاري براي خودش هست كمي بزرگش كردند وگرنه سيستم عامل آندريود خيلي ازش سرتر هست و هر روز دارد پيشرفت مي كند در ضمن به نظره من گوشي اصلا ارزش يك ميليون تومان ندارد كه آدم پاش پول بدهد و گوشي اپل هم بي خودي گران هست .

به نظر من شکایت مسخره ای هست!منو های مربعی که همه گوشیها دارن.
استایل گوشی هم که چیز خاصی نیست!مثلا پون همه تلویزیون LCD ها مستطیلیه هر کی اول ساخته بره از بقیه شکایت کنه!؟

پس چیکار کنن گوشی رو بصورت مثلث یا ذوزنقه بسازن؟این اپل واقعا عقده ای نشون میده. ایشااا....4-5 اینده باید بفکر فناوری جدید باشه. با اندروید فکر نمیکنم زیاد بتونه رقابت کنه.چون خیلی دیوایسهای زیادی ساپورت میشن.بزنه نمایشگر های 3Dبیاره رو کار یا چیز های جالب تر:D
کلا با 2تا چیز اپل حال نمیکنم،یکی انحصار طلبی ،یکی هم این کارهاش.

سامسونگ هم توی سخت افزار خیلی چیز شاخیه این که بگی هیچی از خودش نداره کاملا حرف مضخرفیه

نه اشتباه می کنی کاپیتان من این دوتا رو در یک زمان کنار هم داشتم تقلیدش خیلی بیشتر از این هاست حتی پلیر جدیدشم دقیقا مال همون ایفون شده حتی شکل ظاهریش

سامسونگ هم در مقابل بقیه خیلی از لحاظ سخت افزاری ضعیفه جز چنتا چیز ساده چیز خاصی تا حالا رو نکرده جز دروغ مثل اولین 3d دنیا که گفته ماله منه:))

نه اشتباه می کنی کاپیتان من این دوتا رو در یک زمان کنار هم داشتم تقلیدش خیلی بیشتر از این هاست حتی پلیر جدیدشم دقیقا مال همون ایفون شده حتی شکل ظاهریش

سامسونگ هم در مقابل بقیه خیلی از لحاظ سخت افزاری ضعیفه جز چنتا چیز ساده چیز خاصی تا حالا رو نکرده جز دروغ مثل اولین 3d دنیا که گفته ماله منه:))

اپل در اضاي طرفداريش چند تومان پول مي دهد :))

پس واسه همینه که گوشی هاش همیشه تو بنچمارک ها هستن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or