شکایت اپل از شرکت سامسونگ

• Thread starter Thread starter vector
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

vector

کاربر سایت
11x0418b7323f.jpg

وال استریت ژورنال گزارش داده که اپل از شرکت سامسونگ الکترونیک به دلیل کپی کردن «ظاهر و حس» تبلت آی پد و تلفن همراه هوشمند آیفون شکایت کرده و خواهان پرداخت خسارات مادی و معنوی این تخلف شده است. به نظر می رسد که این دعوای حقوقی به دلیل شباهت بیش از حد Galaxy S 4G سامسونگ به آیفون 3G و 3GS باشد. البته پای ابزارهایی همچون Epic 4G، نکسوس اس و گلکسی تب هم به میان کشیده شده. شکایت به خاطر تجاوز به حقوق فکری و خلافیت یک شرکت، موضوع جالبی به نظر می رسد.​

در شکایت اپل آمده که:
«سامسونگ به جای اینکه به دنبال نوآوری و توسعه تکنولوژی و استایل منحصر به فرد خود جهت استفاده در تلفن ها و تبلت های تولیدی اش باشد، کپی برداری از تکنولوژی، رابط کاربری و استایل مبتکرانه اپل را برای این محصولات متخلف اش انتخاب کرده.»​

این دادخواست قانونی روز جمعه به مقامات قضایی ناحیه شمال کالیفرنیا تحویل گردیده و به دنبال صدور حکم برای سامسونگ، جبران خسارات مادی و معنوی وارد آمده، و تایید تخلف و تجاوز خودسرانه سامسونگ توسط دادگاه است.​

بهتر است فراموش نکنیم که قضاوت واقعی و صدور حکم در اینگونه دعاوی بسیار به ندرت اتفاق می افتد و مساله قبل از حکم دادگاه توسط طرفین حل و فصل خواهد شد. اینگونه شکایات هم برای در اختیار داشتن برگ برنده هنگام مذاکره است. در نهایت با پرداخت مقادیر هنگفتی پول و امضای تفاهمنامه برای استفاده از لایسنس و حق ثبت ابداعات، مساله ختم به خیر می شود. اما برای تماشاگران هم دعوای غول بزرگ بر سر تعیین قلمرو می تواند جذاب و سرگرم کننده باشد!​

اما از پشت پرده این داستان هم نباید غافل شد، که اینجا میدان جنگ iOS و Android است. در حقیقت وقتی اپل از کپی کاری سامسونگ از رابط کاربری صحبت می کند، این شکایت غیر مستقیمی بر علیه سیستم عامل اندروید گوگل است. همانگونه که قبلا هم اپل این کار را در شکایت از اچ تی سی و موتورولا تکرار کرده است.​

اینکه هر شرکت چقدر از ایده و طرح های دیگری استفاده می کند دعوای سابقه دار و طولانی است که بین کاربران این محصولات هم دیده می شود. باید دید که این شکایت در نهایت به سود چه کسی تمام می شود.​

منبع

از شرکتی که از قبل از معروف شدنش یه بنجل ساز بوده باشه همینم انتظار میره!
کلا سیاست گذاریهای کشور کره تو سالهای نه چندان دور بوده که باعث شده اکثر تولیدکننده های داخلیشون از آشغال سازی و بنجل سازی تبدیل شن به شرکت های بین المللی و معروف.
به خاطر همینم هیچوقت شما نمیبینی کالای کره ای با کیفیت ترین باشه تو بازار هر چند به خاطر قیمت های پایین ترشون از رقبا معمولا پرفروش هستن.از سامسونگ و ال جی بگیر تا کیا و هیوندا و .....
به خاطر همین هیچوقت اجناس کره ای رو به کالاهای دیگه ترجیح نمیدم هر چند همیشه ارزون ترن....

از شرکتی که از قبل از معروف شدنش یه بنجل ساز بوده باشه همینم انتظار میره!
کلا سیاست گذاریهای کشور کره تو سالهای نه چندان دور بوده که باعث شده اکثر تولیدکننده های داخلیشون از آشغال سازی و بنجل سازی تبدیل شن به شرکت های بین المللی و معروف.
به خاطر همینم هیچوقت شما نمیبینی کالای کره ای با کیفیت ترین باشه تو بازار هر چند به خاطر قیمت های پایین ترشون از رقبا معمولا پرفروش هستن.از سامسونگ و ال جی بگیر تا کیا و هیوندا و .....
به خاطر همین هیچوقت اجناس کره ای رو به کالاهای دیگه ترجیح نمیدم هر چند همیشه ارزون ترن....
عجب...
که پس کالاهای کره ای بنجل شدند...
غول هایی که در هر زمینه ای ( الکترونیکی، کشتی سازی، مالی، صنایع شیمی، سرگرمی، هوایی، فلش مموری، تلفن همراه، تلفن هوشمند، هارد دیسک و... و... و... ) که نه تنها شما بلکه بزرگترهای شما هم هنوز اسمشو نشنیده بودند فعالیت میکردند و میکنند از نظر شما شده بنجل ساز...=))
این که این چنین فاتحه ی هیکل این شرکت رو خوندی شاید تنها دلیلش فقط و فقط همین باشه که شما گوشیت iPhone باشه!!!:|

• Like
Reactions: taherism
عجب...
که پس کالاهای کره ای بنجل شدند...
غول هایی که در هر زمینه ای ( الکترونیکی، کشتی سازی، مالی، صنایع شیمی، سرگرمی، هوایی، فلش مموری، تلفن همراه، تلفن هوشمند، هارد دیسک و... و... و... ) که نه تنها شما بلکه بزرگترهای شما هم هنوز اسمشو نشنیده بودند فعالیت میکردند و میکنند از نظر شما شده بنجل ساز...=))
این که این چنین فاتحه ی هیکل این شرکت رو خوندی شاید تنها دلیلش فقط و فقط همین باشه که شما گوشیت iPhone باشه!!!:|
!!!
لطف کن خوب بخون اینی که پایین نوشتم رو تا شاید ایندفعه بفهمی چی گفتم!چیزی که مشخصه اینه که شما هیچی از تاریخ کره نمیدونی ولی فکر میکنی خیلی میدونی اونم به خاطر این که احتمالا چندتا برند کره ای خریدی!/:)
اینی که شما میگی "غول هایی که در هر زمینه ای ( الکترونیکی، کشتی سازی....." چیزیه که تازه چند ساله کره بهش رسیده و بله منم قبول دارم الان جزو قوی ترین قطب های صنعت جهانن.حتی مثلا سامسونگ بزرگترین تولید کننده پنل LCD در جهانه الان....
ولی منظور من الان نبود بلکه صحبتم برای قبل از شکوفا شدن صنعت کره ست.
اکثر شرکت های کره ای تا همین چند سال پیش بلد نبودن جنس باکیفیت بسازن.مثال ساده و قابل هضمش این که فروش سالیانه کل شرکت های تولید کننده لوازم الکترونیکی کره (اعم از سامسونگ و ال جی و...) روی هم به اندازه فروش سالیانه یه برند جاپونی (مثل سونی و پاناسونیک) نمیرسید!
یا مثلا تو خودرو سازی انقدر نوپا و تازه کار بودن که خیلی از شرکت هاشون بعلت فروش ضعیف بایکوت شدن.نمونش کارخانه دوو.....
حرف من این بود که من به شخصه به شرکتی که وضعش اوایل اونجوری بود و ترقی کرد و الان جزو بهترین هاست هیچوقت اعتماد نمیکنم....

آخرین ویرایش:
حرف من این بود که من به شخصه به شرکتی که وضعش اوایل اونجوری بود و ترقی کرد و الان جزو بهترین هاست هیچوقت اعتماد نمیکنم....

من بالاخره نفهمیدم شما قبول داری که پیشرفت کردن و خوب شدن یا نه ؟!
اگه قبول داری پس چرا نباید اعتماد کنی؟ این حرفت تهه تناقضه !
کسی انتظار نداره یه شرکت از اولش شاخ باشه و بهترین باشه تو دنیا ولی وقتی شد دیگه این حرف ها کشکه...
همین سامسونگ رو خودم چند سال پیش اصلا قبول نداشتم ولی الان طوری شده که یکی از بهترین برندهای دنیا میدونمش! واقعا پیشرو هستن ! حالا اگه میخوای قبول نکنی نکن ولی دنیا این موضوع رو قبول کرده به قول خودتم سامسونگ الان بزرگترین تولید کننده ی پنل LCD در دنیاست همین موضوع حرفم رو تایید میکنه!

پس بالاخره شکایت کرد من واقعا برام سوال بود چرا تا الان این کار رو نکرده بود هر ادم زنده ای تقلید چیزهایی که نام برده و با یه نگاه می فهمه

یادش بخیر یه زمانی واقعا کار سامسونگ خوب بود

این همه شرکت ها دارن این مدلی گوشی میزنن باید اپل بره ازشون شکایت کنه اپل میخواد با این کار گوشی GS2 رو خراب کنه که عمرا بتونه آخرم باید یک غرامتی بده در ضمن بیشتر روی نرم افزار تاکید دارن تا سخت افزار

من بالاخره نفهمیدم شما قبول داری که پیشرفت کردن و خوب شدن یا نه ؟!
اگه قبول داری پس چرا نباید اعتماد کنی؟ این حرفت تهه تناقضه !
خب که چی!؟چون پیشرفت کردن یعنی بهترینن!؟
آره پیشرفت کردن ولی معلومه که بهترین نیستن!حالا هم که داره عین چی میفروشه فکر کردی همه کشته مرده کیفیتشن!؟نه عزیزم تا وقتی ارزون ترین کالا را بین رقبا داره بایدم همینجوری بفروشه هر چند کیفیتش صد در صد به اونا نمیرسه!

اگه به این حرف هاس که اپل باید به خاطر همون سیستم photo از همه شکایت کنه :d
تابلو میخواد با گوگل در بیفته ! دیگه وقتی اپل با دشمن خونیش (مایکرو) به توافق میرسه ، اینجا ها تابلو میشه که هدف گوگل هست
پ.ن: که البته شخصا از این حرکت حمایت میکنم:d از اندروید و گوگل هم متنفرم:d

اگه به این حرف هاس که اپل باید به خاطر همون سیستم photo از همه شکایت کنه :d
تابلو میخواد با گوگل در بیفته ! دیگه وقتی اپل با دشمن خونیش (مایکرو) به توافق میرسه ، اینجا ها تابلو میشه که هدف گوگل هست
پ.ن: که البته شخصا از این حرکت حمایت میکنم:d از اندروید و گوگل هم متنفرم:d

نه بابا اینجوریا هم نیست اخه سامسونگ دیگه زیادی کپی برداری کرده حالا مثل بقیه شرکت ها یکی دو نمونه قابل قبوله اما نه اینقدر فاجعه

خب که چی!؟چون پیشرفت کردن یعنی بهترینن!؟
آره پیشرفت کردن ولی معلومه که بهترین نیستن!حالا هم که داره عین چی میفروشه فکر کردی همه کشته مرده کیفیتشن!؟نه عزیزم تا وقتی ارزون ترین کالا را بین رقبا داره بایدم همینجوری بفروشه هر چند کیفیتش صد در صد به اونا نمیرسه!
آخه قربونت برم معلومه از اون آیفون دار های دو آتیشه ای که سختشونه قبول کنن یه گوشی با امکانات خودشون(اگه بهتر نباشه) با نصف قیمت تو بازار هست!
این چه حرفیه شما میزنی؟!!!!!
galaxy S قریب به 4-5 ماه دیر تر از Iphone 4 ریلیز شد ، تا الان فروشش در بازار آمریکا (بازار هدف اصلی apple) بیش از دو برابر Iphone 4 بوده! محض اطلاع عرض کنم ، قیمت آنلاک فکتوری و لاک فکتوری این دو گوشی دقیقا مثل همه(شاید چند دلار تفاوت). پس رو هوا نگو ارزون بوده ، فروخته!!!

حقیقت اینه که اپن سورس بودن اندروید توجه ها رو معطوف خودش کرده ، و این apple رو نگران کرده!

من یه سوالی هم از اپل دارم : اصولا در طراحی گوشی های تاچ ، که کل هیکلشون صفحشونه ، چه خلاقیت خاصی میشه بخرج داد ؟ اصولا دست طراح ها خیلی باز نیست! مثلا سامسونگ چیکار میکرد که تقلید نباشه؟! لابد هر چی گوشی مولتی تاچ تو بازار هست ، از apple تقلید کرده؟!
در ضمن دوست گلم ، همین شرکت بنجل ساز کره ای شما میگی ، اولین شرکتی بود که موبایل با صفحه نمایش رنگی تولید کرد! الانم بهترین تکنولوژی (Super AMOLED) در اختیارشه! تا 2 هفته دیگه هم گوشی 1GHz دوهسته میده بیرون با قابلیت ضبط و پخش 1080p !

من خودم تا همین چند وقت پیش ، آرم سامسونگ رو جایی میدیدم ، کهیر میزدم! اما نباید با تعصب حرف زد!

آخرین ویرایش:
آخه قربونت برم معلومه از اون آیفون دار های دو آتیشه ای که سختشونه قبول کنن یه گوشی با امکانات خودشون(اگه بهتر نباشه) با نصف قیمت تو بازار هست!
این چه حرفیه شما میزنی؟!!!!!
galaxy S قریب به 4-5 ماه دیر تر از Iphone 4 ریلیز شد ، تا الان فروشش در بازار آمریکا (بازار هدف اصلی apple) بیش از دو برابر Iphone 4 بوده! محض اطلاع عرض کنم ، قیمت آنلاک فکتوری و لاک فکتوری این دو گوشی دقیقا مثل همه(شاید چند دلار تفاوت). پس رو هوا نگو ارزون بوده ، فروخته!!!

حقیقت اینه که اپن سورس بودن اندروید توجه ها رو معطوف خودش کرده ، و این apple رو نگران کرده!

من یه سوالی هم از اپل دارم : اصولا در طراحی گوشی های تاچ ، که کل هیکلشون صفح%

البته هر طرفدار گلکسی هم میدونه همین یه ذره زیبایی interface و menu گلگسی بخاطر کپی برداری تابلو از آیفونه.

دقیقا هم عاملی که خیلیا رو مجاب به خرید آیفون میکنه همین interface و ios هست نه مشخصات سخت افزاری و یه سری امکانات بلا استفاده تو ایران !
و البته نکته آخر همیشه ابتکار عمل تو دست apple بوده و شرکتای دیگه ببخشید اینو میگم متاسفانه عین طوطی تقلید میکنن.نمونه بارزش بعد از آیفون و ios همین تبلت هست که بعد از ipad سیل عضیمی از کپی ها روانه بازار شد.!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or