شواهد موجود شروع ساخت Modern Warfare 3 را بیان میکند

PanterGame

کاربر سایت
Modern-Warfare-3.jpg

مدارک و شواهد نشان میدهد به زودی شاید در E3 خبریاز این بازی به طور رسمی منتشر شود.

اکتیوزن اگهی استخدامی منتشر کرد که ابتدا با جمله زیر شروع میشود:

((ایا میخواهید یکی از کسانی باشید که در ساخت پرفروش ترین بازی که در تمام دوره مورد تحسین واقع شده ؟))

و دیگر اعلامیه این است که به دنبال یک فرد ماهر در زمینه های گرافیک گیم پلی و اجزای موتور داخلی است.و اینکه فرد باید بتواند با وضعیت بهرانی نرم افزارها کنار بیاید و هر موانعی را از سر راه بردارد.

برخی از مهارت های مورد نیاز:

عملکرد و بهینه سازی حافظه

اصلاح و حفظ اختصاصی سیستم برنامه نویسی

قادر به تجزیه کامل کدهای طراحی تصویری

انعطاف پذیر و پاسخگو به دیگر اعضای تیم

و...

و جالب تر از اون :

فرد مورد نیاز باید:

مسلط به C++ در کنسول ها باشد.!قادر به بهینه سازی و مونتاز و درصورت لزوم حداقل مهارت سطح پایین در موتورهای 3d رو دلشته باشه.

و ویزگی های مورد نیاز دیگر:

استاد طراحی سطوح ساختمان هاو مناظر از دید سبک اول شخص

مهارت در مدلسازی 3d

اشتیاق زیاد و طولانی مدت به دنیای گرافیک چه در کنسول چه در رایانه های شخصی

و...

همه متن فقط ماله استخدامه فقط مهم تریناشو ترجمه کردم.

منبع

نظر شخصی:E3 امسال بزرگترین E3 چند سال اخیر خواهد بود.اکتیوز داره رو یه چیزی کار میکنه با این اطلاعات یا مربوط به همکاریش با بانجی است یا مدرن وارفر3

• Like
Reactions: Mr.Death
حامد با تمام احترامی که برات قائلم,موتور IW خیلی ضعیفه!موتوریه که از COD2 عوض نشده.هر چند آپ تو دیت شده,ولی دیگه خلیلی قدیمیه.سر SC:C هم برداشتن UE2 را با جون کندن عوض کردن که نتیجه اش باز هم خیلی جالب از آب در نیومد.حالا نتیجه ی این گرافیکو تو MW2 و BO دیدیم.باگ هاش سر به بیابون می زاره.در مقابلش BF3 هست که یه موتور تازه نفس که همون شماره ی یک موتورش گرافیک موتور IW را می خورد.
خیلی زود پیش داوری می کنیم!
هنوز یک چیز رسمی از بازی ندادن اونوقت همه اومدن برنده رو انتخاب کردن!
bf3 الان چند تا ویدیو داده که داره بازیه خیلی خوبشون رو نشون می ده ولی هنوز این بازی هیچی از خودش بیرون نداده!شاید یک تحولی بشه...

حامد با تمام احترامی که برات قائلم,موتور IW خیلی ضعیفه!موتوریه که از COD2 عوض نشده.هر چند آپ تو دیت شده,ولی دیگه خلیلی قدیمیه.سر SC:C هم برداشتن UE2 را با جون کندن عوض کردن که نتیجه اش باز هم خیلی جالب از آب در نیومد.حالا نتیجه ی این گرافیکو تو MW2 و BO دیدیم.باگ هاش سر به بیابون می زاره.در مقابلش BF3 هست که یه موتور تازه نفس که همون شماره ی یک موتورش گرافیک موتور IW را می خورد.
منم میدونم خیلی ضعیفه ! اما چقدر میخوان رو BF کار کنن که گیم پلی نه چندان جالب (سینگل) بد کامپنی 2 رو به سینماتیک و پر زرق و برق Mw2 برسونن ؟ گرفیک BC2 هم بالاتر از Mw2 بود اما دیدید که شکست خورد کاملا ! اما درسته که وقتشه اکتی به فکر یه موتور جدید باشه اما خیلی بده که آدم درباره ی بازی ای که حتی یه شات ازش نیومده اینطوری صحبت کنه !

من از کال 2 به اینور دیگه با هیچ کدومش حال نکردم! اما از بقیه اول شخصا خیلی خفن تر بوده و من تحسینش میکنم

نه باز به نظر من تا cod 4 عالي بود.بعد نسخه هاي بعديش خيلي تكراري و يكنواخت شد وگرنه واسه خودشون باز خيلي شاخ بودن

مطمعنم bf3 جلوی cod حرفی برا گفتن نخواهد داشت.
از نظر فروش بله ولي از لحاظ فني بايد گفت به هيچ عنوان

متاسفانه شما داری حرف مفت میزنی
فكر كنم ديگه تمام عالم و ادم ميدونن كه موتوري كه واسه cod داره استفاده ميشه خيلي قديميه و نميتونه تو جنگهاي گرافيكي حرفي واسه گفتن داشته باشه

• Like
Reactions: koorosh sh
فكر كنم ديگه تمام عالم و ادم ميدونن كه موتوري كه واسه cod داره استفاده ميشه خيلي قديميه و نميتونه تو جنگهاي گرافيكي حرفي واسه گفتن داشته باشه
کل روبرو شدن این بازیهارو به گرافیک میدونید ؟ ولی شما که گفتید قراره ضایع شه ! :-/

کل روبرو شدن این بازیهارو به گرافیک میدونید ؟ ولی شما که گفتید قراره ضایع شه ! :-/

بله ضايع ميشه هم گيم پلي كه با اون تخريب پذيري فوق العادش ديگه واقعا تركونده
در ضمن به هر صورت گرافيك خوب هم جزوي از بازيهاي اين نسله!يك جنگ شبيه ساز شده رو قراره بازي كنيم نه ماريو:|
به هر حال بايد صبر كرد تا ببينيم چه ميشه:)

منم میدونم خیلی ضعیفه ! اما چقدر میخوان رو BF کار کنن که گیم پلی نه چندان جالب (سینگل) بد کامپنی 2 رو به سینماتیک و پر زرق و برق Mw2 برسونن ؟ گرفیک BC2 هم بالاتر از Mw2 بود اما دیدید که شکست خورد کاملا ! اما درسته که وقتشه اکتی به فکر یه موتور جدید باشه اما خیلی بده که آدم درباره ی بازی ای که حتی یه شات ازش نیومده اینطوری صحبت کنه !
من اصلا در نورد MW3 پیش داوری نکردم.من داشتم می گفتم که موتور بازی قدیمیه.آخه شما تو جواب یکی از دوستان که گفته بود موتور قدیمیه گفتید که اشتباه می کنه.

((ایا میخواهید یکی از کسانی باشید که در ساخت پرفروش ترین بازی که در تمام دوره مورد تحسین واقع شده ؟
این یعنی آهای ملت اکتیویژن داره MW3 رو میسازه. شاهد دیگه نمیخواد.

اما چقدر میخوان رو BF کار کنن که گیم پلی نه چندان جالب (سینگل) بد کامپنی 2 رو به سینماتیک و پر زرق و برق Mw2 برسونن ؟

درسته كه صحنه هاي سينمايي cod خيلي بيشتر از bf بوده ولي به نظرم گيم پلي bf خيلي منطقي تره.ادم بيشتر احساس ميكنه كه توي ميدون جنگه.سنگيني اسلحه و بازي رو خيلي بهتر ميتوني احساس كني.

• Like
Reactions: taherism
ینکه فرد باید بتواند با وضعیت بهرانی نرم افزارها کنار بیاید و هر موانعی را از سر راه بردارد.
یعنی یه "جادوگر/جان کارمک" نیاز دارن که بتونه با موتور متعلق به سال 1999 سروکله بزنه :|.

جنجالی ترین خبری که میشه پیرامون سری COD داد اینه که شواهد موجود شروع ساخت Modern Warfare 3 را بیان نمیکند! وگرنه مشخصه که باید منتظر ساخت MW4 و MW5 و MW6 و...باشیم مگر زمانی برسه که MW6 فروشی زیر 1میلیون داشته باشه و اونجاست که اکتی مفهمه که یه برگ برنده(COD:MW) همیشه و در همه زمان ها برنده نیست....
نمیدونم چرا الان یاد WOW و Half Life افتادم....

مقایسه ی بین bf3 و mw3 از الان کار درستی نیست چون هنوز هیچی از mw3 ندیدیم. ولی من به شخصه (نظر شخصی) مطمئنم بازم cod همه رو حیرت زده میکنه. البته تو گرافیک من با چیزی که از bf3 دیدم فکر نکنم mw3 بتونه کار خاصی انجام بده ولی در کل فکر میکنم قویتر ظاهر بشه. باید صبر کرد ودید هر دو عنوان خیلی عالین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or