شواهد موجود شروع ساخت Modern Warfare 3 را بیان میکند

PanterGame

کاربر سایت
Modern-Warfare-3.jpg

مدارک و شواهد نشان میدهد به زودی شاید در E3 خبریاز این بازی به طور رسمی منتشر شود.

اکتیوزن اگهی استخدامی منتشر کرد که ابتدا با جمله زیر شروع میشود:

((ایا میخواهید یکی از کسانی باشید که در ساخت پرفروش ترین بازی که در تمام دوره مورد تحسین واقع شده ؟))

و دیگر اعلامیه این است که به دنبال یک فرد ماهر در زمینه های گرافیک گیم پلی و اجزای موتور داخلی است.و اینکه فرد باید بتواند با وضعیت بهرانی نرم افزارها کنار بیاید و هر موانعی را از سر راه بردارد.

برخی از مهارت های مورد نیاز:

عملکرد و بهینه سازی حافظه

اصلاح و حفظ اختصاصی سیستم برنامه نویسی

قادر به تجزیه کامل کدهای طراحی تصویری

انعطاف پذیر و پاسخگو به دیگر اعضای تیم

و...

و جالب تر از اون :

فرد مورد نیاز باید:

مسلط به C++ در کنسول ها باشد.!قادر به بهینه سازی و مونتاز و درصورت لزوم حداقل مهارت سطح پایین در موتورهای 3d رو دلشته باشه.

و ویزگی های مورد نیاز دیگر:

استاد طراحی سطوح ساختمان هاو مناظر از دید سبک اول شخص

مهارت در مدلسازی 3d

اشتیاق زیاد و طولانی مدت به دنیای گرافیک چه در کنسول چه در رایانه های شخصی

و...

همه متن فقط ماله استخدامه فقط مهم تریناشو ترجمه کردم.

منبع

نظر شخصی:E3 امسال بزرگترین E3 چند سال اخیر خواهد بود.اکتیوز داره رو یه چیزی کار میکنه با این اطلاعات یا مربوط به همکاریش با بانجی است یا مدرن وارفر3

• Like
Reactions: Mr.Death
برعكس با اين كه حالم از هر چي cod داره به هم ميخوره ولي دوست دارم اين mw3 رو بسازن تا قشنگ جلوي bf3 ضايع بشه و بره پي كارش و مارو با خاطرات خوبي كه از cod هاي قديمي داريم تنها بذاره

و اینکه فرد باید بتواند با وضعیت بهرانی نرم افزارها کنار بیاید
مگه نرم افزارها چشونه؟؟:d
موتور خودشون داغونه چرا حرف مفت ميزنن:|

برعكس با اين كه حالم از هر چي cod داره به هم ميخوره ولي دوست دارم اين mw3 رو بسازن تا قشنگ جلوي bf3 ضايع بشه و بره پي كارش و مارو با خاطرات خوبي كه از cod هاي قديمي داريم تنها بذاره

من از کال 2 به اینور دیگه با هیچ کدومش حال نکردم! اما از بقیه اول شخصا خیلی خفن تر بوده و من تحسینش میکنم و مطمعنم bf3 جلوی cod حرفی برا گفتن نخواهد داشت.

من از کال 2 به اینور دیگه با هیچ کدومش حال نکردم! اما از بقیه اول شخصا خیلی خفن تر بوده و من تحسینش میکنم و مطمعنم bf3 جلوی cod حرفی برا گفتن نخواهد داشت.

آقا نزن این حرف رو...شاید بخش تک نفره mw3 کمی پر رنگ و لعاب تر از bf3 باشه که بعید میدونم(:دی) ولی در مولتی پلیر همین bfbc2 رقیب گردن کلفتی از آب در اومد و بنظر من از & cod mw2&bo خیلی بهتر بود...
اگه قرار باشه mw3 هم از اون فرمول تکراری 4 نسخه قبل خودش استفاده کنه شخصاً یک ریال پول بابتش نمیدم...:-s;)

دیگه حالم داره از کال بهم میخوره.نه بهتره بگم دیگه حالم از شوتر نظامی داره بهم میخوره.کاش همه شوترهای نظامی در حد GRAW بودن

آخرین ویرایش:
اینم داره شورشو در میاره هر روز یک کال آف بابا فهمیدیم بلدید اول شخص بسازید
دوست عزيز يعني چي؟
فكر كن ميهن بياد تبليغ شير بكنه، بعد شما بگو بابا فهميديم بلديد شير توليد كنيد !!!!!!!

همين تبليغات و تحريك كردن مصرف كننده باعث فروش ميشه !
چه تحليل هايي دارين.

متاسفانه شما داری حرف مفت میزنی :|
حامد با تمام احترامی که برات قائلم,موتور IW خیلی ضعیفه!موتوریه که از COD2 عوض نشده.هر چند آپ تو دیت شده,ولی دیگه خلیلی قدیمیه.سر SC:C هم برداشتن UE2 را با جون کندن عوض کردن که نتیجه اش باز هم خیلی جالب از آب در نیومد.حالا نتیجه ی این گرافیکو تو MW2 و BO دیدیم.باگ هاش سر به بیابون می زاره.در مقابلش BF3 هست که یه موتور تازه نفس که همون شماره ی یک موتورش گرافیک موتور IW را می خورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or