شایعه شواهدی مبنی بر وجود پورت PC بازی GTA V در گزارش باگ های بازی

amir2100

Tech Team
کاربر سایت
بازی Grand Theft Auto 5 هرگز برای PC تایید نشده است اما هنوز شواهدی مبنی بر وجود نسخه پورت بازی بر روی PC وجود دارد.

20140120_gta_5_grand_theft_auto_v_online.jpg

PC Gamer با انالیز گزارش باگ های بازی بیش از 170 مورد اشاره به نسخه PC بازی پیدا کرده است.
گزارش باگ های بازی در سپتامبر لیک شده بود اخیرا در یک حساب عمومی گوگل درایو منتشر شده بود. این حساب اکنون توقیف شده است.
این گزارش ها مربوط به سیستم مدیریتی راک استار و یادداشت های کارمندان ان است.
این تنها یکی از مدارکی است که نشان می دهد این نسخه دیر یا زود خواهد امد بیش از این AMD ذرایوری برای این بازی منتشر کرده بود همچنین خرده فروش ها و برخی منابع اعلام کردند این بازی اوایل امسال منتشر میشود.
همچنین 659,349 امضا برای امدن این بازی جمع شد.
ما هیچ چیزی درباره نسخه نسل بعد بازی نشنیده ایم.

منبع

فروش بازی به قدری بالا بوده که بعید میدونم اصلا راک استار نسخه pc رو عرضه کنه حالا کردم که چه بهتر
شما حالت خوبه ؟ چیزی مصرف نکردی احیانا آیا ؟ :d ای خدا دوباره بحثای تکراری :((:-&
شما برو به تاریخ ریلیز نسخه ی های قبلی (پی سی و کنسولی) یه نیگا بنداز تا به استراژدیی که راکستار در مورد فروش جی تی ای تو این چند سال اجرا کرده پی ببری :-b

- - -ویرایش - - -

اینا رو ضمیمه ی خبر کن بی زحمت :
.Here are a couple of the hundreds of references to picked up PC bugs to be fixed

GTA-5-bug-list-1-610x165.jpg

.Mention of DirectX 11 smog mingling with bloom effects

GTA-5-bug-list-2.jpg

.Notes from a couple of Rockstar developers

GTA-5-bug-list-610x122.jpg

.Reference to a 64-bit build misbehaving

GTA-5-bug-list-3.jpg

.And a 32 bit .exe

GTA-5-bug-list-4-610x81.jpg

.And a reference to the lastgen toggle

GTA-5-bug-list-5-610x113.jpg

بچه ها فقط میخوام یه چیزی بهتون بگم...امیدوار شین:d(البته فقط PC بازها;;))
این کدهایی که میگین توی فایل بازی بوده و درش نسخه PC هستش و از اینجور حرفا............
اینا همش واسه این هستش که اولین خروجی که از بازی میگیرن برا نسخه PC هستش...به عبارتی دیگر یعنی روی PC بازی رو تست میکنن و بعدش روی کنسول پولیش میکنن..(اوکی؟!)
پس دیدن کدهای PC درود فایل های کنسولی چیز عجیبی نیستش، باور کنین..همه بازی ها فایل های هسته ـشون همینجوریه...یه علائم ـی از PC هستش....
اصلا برادر من بازی رو که با کنسول نمیسازن:dبازی رو با کامپیوتر طراحی میکنن و پولیش میکنن و بعد روی کنسول عرضه میکنن..
ولی اینها همه رو خواستم بگم + اینکه این بازی 99% واسه PC میاد ولی با تاخیر..مثل اتفاقی که سال 2008 افتاد و IV برای PC منتشر شد ..اینم از این قاعده مستثنی نیست...
پس فقط باید منتظر باشید تا بتونید شما هم این بازی رو تجربه کنین.

کنسول بازا چیزی در مورد گرافیک نمیدونن

گزارش هایی مبنی بر لودینگ داغون کیفیت پایین تکسچرها رو کنسول بود که خوب طبیعیه

کسی به بازی شاهکار راک استار ایراد نمیگیره حتی تصور اینکه یه همچین عظمتی بصورت 1080P با هزار ماد گرافیکی خوفناک بخواد مثلا رو یه 780gtx اجرا بشه ادمو بیهوش میکنه ( و شما تا زمانی که PC HIGH END تجربه نکرده باشی هیچوقت به این حقیقت پی نمیبری )
بی شک gtav برای کنسول های نسل فعلی و PC منتشر میشه

و اون زمان وقتی شما بازی با ماد های گرافیکی رو PC بازی کنی حتی دیگه دوست نداری به بازی روی X360/PS3 نگاه کنی
پس این دو مورد باهم قاطی نکنید . کسی به بازی ایرادی نمیگیره .

چند وقت پیش ماد گرافیکی برای GTA IV برای PC منتشر شد که میتونستی باهاش بازی تو رزولوشن دهشتناک 4K اجرا کنی

که خوب حتی کنسولهای نسل جدیدم نمیدونن 4K چی هست چه برسه به نسل قبلی
.

طرف نا بینا هم باشه اختلافو میتونه تشخیص بده

نسخه کنسولی GTA V

58821331684448192246-700x393.jpg

PC HIGH END GTA IV حالا GTA V که بیاد دیگه ببین رو PC چطوری میترکونه

نسخه PC GTA IV

66201364143415455897.jpg

40178664990178400295.jpg

47304433111932872706.jpg
اقا من اینو با enb نصب کردم و تکسچر های hd نه 4k رو نصب کردم بازی خدا شد!به همه پیشنهاد میکنم!
جای بحث هم نداره 1درصد فکر کنید gta بره pc نیاد!من میگم red dead هم یه روزی میاد چه برسه به gtav!!!!

بچه ها فقط میخوام یه چیزی بهتون بگم...امیدوار شین:d(البته فقط PC بازها;;))
این کدهایی که میگین توی فایل بازی بوده و درش نسخه PC هستش و از اینجور حرفا............
اینا همش واسه این هستش که اولین خروجی که از بازی میگیرن برا نسخه PC هستش...به عبارتی دیگر یعنی روی PC بازی رو تست میکنن و بعدش روی کنسول پولیش میکنن..(اوکی؟!)
پس دیدن کدهای PC درود فایل های کنسولی چیز عجیبی نیستش، باور کنین..همه بازی ها فایل های هسته ـشون همینجوریه...یه علائم ـی از PC هستش....
اصلا برادر من بازی رو که با کنسول نمیسازن:dبازی رو با کامپیوتر طراحی میکنن و پولیش میکنن و بعد روی کنسول عرضه میکنن..
ولی اینها همه رو خواستم بگم + اینکه این بازی 99% واسه PC میاد ولی با تاخیر..مثل اتفاقی که سال 2008 افتاد و IV برای PC منتشر شد ..اینم از این قاعده مستثنی نیست...
پس فقط باید منتظر باشید تا بتونید شما هم این بازی رو تجربه کنین.
آیا این علائم توی بازی هایی چون TLOU و RDR هم دیده شد و ما ندیدیم؟ :دی

خب اگر دوستان یادشون باشه سره بازی Alan Wake هم همین قضیه بود اول قرار بود بازی هم برای پی سی و هم برای X360 بییاد بعد گفتن فقط واسهX360 مییاد بازی برای X360 عرضه شد اما خبری از نسخه پی سی نبود .هر روز یه خبر در مورد نسخه پی سی درز میکرد مثل همین اخبار اما نه Remedy و نه Microsoft حرفی از نسخه پی سی نمیزدند اما علائم زیادی از نسخه پی سی وجود داشت.تا بالاخره خود Sam Lakeاومد گفت کد های نسخه پی سی وجود داره اما XBOX فنا که خیلی هم رو این بازی حساس بودند همیشه اخبار رو تکذیب میکردند و میگفتند چون ماکروسافت خبر رو تایید نکرده پس خبری هم از بازی برای پی سی نیست اما بالاخره بازی با کیفیت خیلی بهتر برای پی سی عرضه شد.الان دقیقا همین اتفاق داره برای این بازی می افته و در اخر خواهید دید بازی برای پی سی عرضه میشه
اندکی صبر سحر نزدیک است:d

آیا این علائم توی بازی هایی چون TLOU و RDR هم دیده شد و ما ندیدیم؟ :دی
صددرصد هست و همونطور که گفتم توی فایل های کور و هسته اش هستش..شاید بتونیم به راحتی پیدا کنیم ، شاید هم نه..همونطور که این فایل هایی که پیدا شده ما پیدا نکردیم..دقت کردی چی میگم؟!
یعنی کار ما نیست پیدا کردنش...ولی مطمئن باش همینطوریه...تلو و رددد هم بالاخره بازی هستن دیگه، اون ها هم اول با کامپیوتر طراحی شدن..

خسته نباشی واقعا با این مقایسه کله بازی تو همین دیوار که هنوز تکسچر هاش لود نشده خلاصه میشه؟:-/

کنسول بازا چیزی در مورد گرافیک نمیدون
اینقدر مسئله پیچیده و خارج از فهمیه که فقط اساتیدی مثل شما میتونن درکش کنن از مقایسه کاملا پیداست

آخرین ویرایش:
صددرصد هست و همونطور که گفتم توی فایل های کور و هسته اش هستش..شاید بتونیم به راحتی پیدا کنیم ، شاید هم نه..همونطور که این فایل هایی که پیدا شده ما پیدا نکردیم..دقت کردی چی میگم؟!
یعنی کار ما نیست پیدا کردنش...ولی مطمئن باش همینطوریه...تلو و رددد هم بالاخره بازی هستن دیگه، اون ها هم اول با کامپیوتر طراحی شدن..
باز جای شکرش باقیه شما اعتقاد داری هر بازی چه مولتی چه انحصاری با pc ساخته میشه :d
یادمه قدیم یه عده از کنسول بازا بودن اعتقاد داشتن بازی رو خود کنسول طراحی تولید میشه کلا توسط خود کنسول ساخته میشه ربطی به PC نداره :))

آخرین ویرایش:
GTA v که حتمی برای pc میاد ، فقط راکستار بازیش گرفته یا انقدر سود از فروش بازی رو کنسول کرده که شاید فعلا بیخیال شده ،
ولی red dead امکان نداره بیاد چون یک دوستی گفت میاد ، منتظر ظهورش نمون ، چون امکان نداره این جمعه بیاید ،

GTA v که حتمی برای pc میاد ، فقط راکستار بازیش گرفته یا انقدر سود از فروش بازی رو کنسول کرده که شاید فعلا بیخیال شده ،
ولی red dead امکان نداره بیاد چون یک دوستی گفت میاد ، منتظر ظهورش نمون ، چون امکان نداره این جمعه بیاید ،

خوب مشخصه gta v برای PC انحصار زمانی داره ..

واقعا فکر میکنی اگه GTA V برای PC همزمان با نسخه کنسولی وارد بازار میشد کسی میرفت رو 720P FXAA با این وضیعت بازی کنه؟ :d مسلما پلتفرم برتر میشد تازه رو PC شما Aim assist . Auto aim این بچه بازیهارم نداری مثل یه مرد نشونه گیری میکنی :d
همینطور که شرکت اینتل هم اعلام کرده بود یه عده پول دادن بازی با تاخیر برای PC عرضه بشه که خوب تابلو معلومه برا چیه .

راک استارم زرنگه البته حقشه اول جیب کنسول فنا خالی میشه حتی بعضی پی سی گیمرها هم میرن برا این بازی کنسول میخرن
بعد که ابا از اسیاب افتادو بازی فروششو کرد که همینطورم شده تازه میاد بازی برای XONE/PS4 + PC منتشر میکنه ضمن اینکه رو PC فروش میکنه بازم کسایی که رو X360/PS3 بازی کردن . عاشق اینن بازی رو PS4/XONE بخرن از اون طرفم پول میگیره بابت اینکه نسخه PC با تاخیر عرضه کرده خلاصه میشه سوبله چوبله :d

ولی خوب اخر همه این حرفا ماد هایی که برا PC میاد لذت بازی چندین برابر میکنه PC پلتفرم برتر میشه

...............................
البته من امیدوارم با توجه به شناختی که از شرکت بزرگ راک استار داریم

چون PS4/XONE هردو X86 ( همون PC ) هستند مطمئنا راک استار برای این سه پلتفروم که ساختاری یکسان دارن بازی از PS3/X360 پورت نمیکنه

که اگه اینجوری باشه واقعا عالی میشه . API DirectX 11 چه شود

آخرین ویرایش:
خسته نباشی واقعا با این مقایسه کله بازی تو همین دیوار که هنوز تکسچر هاش لود نشده خلاصه میشه؟:-/

اینقدر مسئله پیچیده و خارج از فهمیه که فقط اساتیدی مثل شما میتونن درکش کنن از مقایسه کاملا پیداست
منظور از مقایسه دیر لود شدن تکسچر ها توی نسخه X360 بازی بود! حالا این مشکل بزرگی نیست!
کلا گرافیک بازی GTA IV با آخرین و قدرتمند ترین مد گرافیکی اصلا قابل مقایسه با GTA V روی کنسول نیست!

بحث بحث محدودیت نداشتن بازی روی PC هست!
روی PC هر بلایی که بخوان میتونن سر بازی در بیارن و تمام فایلای بازی باز هست!
از ایجاد مراحل جدید گرفته تا بالابردن گرافیک و اضافه کردن ماشین و موتور و اسلحه و کاراکتر و ... همینطور مد های فان که بوسیله توسط خود کاربرا برنامه نویسی شدست و اصلا چنین چیزایی تو بازی وجود خارجی نداره! و کاملا جدید هست! و بخش گرافیکش یکی از کوچکترین بخش هاش میشه که لذت بازی رو زیاد میکنه!
این مدینگی که راحت از کنارش میگذرین جوری میتونه سرگرم کننده باشه که تا 1-2 سال حداقل شما رو سرگرم بازی کنه بطوریکه اصلا دوست نداشته باشید مراحل اصلی رو برید!

همون بلایی که توی GTA IV سر من اومد که طوری غرق مدینگ شده بودم که مراحل اصلی بازی واسم بی معنی بود :دی از عوض کردن تمام ماشینا گرفته تا تغییر آسفالت و اضافه کردن مپ های جدید به بازی! :دی
نصف بیشتر مراحلشو رد کردم ولی تمومش نکردم و برام خسته کننده بود!
San andreas که از اون بدتر :دی
GTA Vice City رو که اگه میومدین توی PC من بازی میکردین اصلا متوجه نمیشدین این GTA ـه از بس متحولش کرده بودم :))

- - -ویرایش - - -

درست بازی رو PC ساخته میشه و مطمئنن باید یک چیزی باشه ازش ولی من دلیل وجود کد های PS4 رو توی اینجا نمیفهمم! توی همین کدای بازی نشونه هایی از PS4 هم خیلی یافت شده بود که سایتا زده بودن احتمالا معرفی نسخه PC و PS4 خیلی زیاده!
و یک چیزی دیگه هم اینکه PC Gamer ـا خیلی به دنبال عرضه RDR رو پی سی بودن و هرکاری میکردن تا رو PC عرضه بشه ولی من ندیدم هکرا کدایی که توش نشونه ای از PC داشته باشه توی نسخه کنسولی پیدا کنن! البته شاید من ندیدم! اگه اومده که پس درسته :)

بهترین اتفاق ممکن اینه که واسه نسل بعد تایید شه. من به شدت با نسخه این نسل اذیت شدم و اصلاً از نظر کیفیت اجرا قابل قبول نبود.
کجاش بهترین اتفاقه؟!
الان یه کنسول با یه بازی حداقل2200 هزینه داره.
با این پول میشه یه pc در حد تیم ملی برزیل بست!

درست بازی رو PC ساخته میشه و مطمئنن باید یک چیزی باشه ازش ولی من دلیل وجود کد های PS4 رو توی اینجا نمیفهمم! توی همین کدای بازی نشونه هایی از PS4 هم خیلی یافت شده بود که سایتا زده بودن احتمالا معرفی نسخه PC و PS4 خیلی زیاده!
و یک چیزی دیگه هم اینکه PC Gamer ـا خیلی به دنبال عرضه RDR رو پی سی بودن و هرکاری میکردن تا رو PC عرضه بشه ولی من ندیدمهکراکدایی که توش نشونه ای از PC داشته باشه توی نسخه کنسولی پیدا کنن! البته شاید من ندیدم! اگه اومده که پس درسته:)
نه دیگه:)زیادی داری فک میکنی:d
ببین اگه اونطور که تو میگی باشه...اونوقت همه ی بازیها رو باید هکرها وقت شون رو بزارن تا فقط کدهایی رو پیدا کنن که الکی هستش و قضیه رو هم به هیچ جا نمیرسونه:d!!
یعنی ارزش نداره، ولی خب حالا چندتا هکر پیدا شده (از شانس خوب) که عاشق GTA هستن و کاراش رو دنبال میکنن، واسه همین چند تا کد استخراج کردن و میگن عرضه میشه..
ولی این بحث ها همش الکیه ، این که بخواد GTA V برا PC بیاد همونطور که گفتم احتمالش 99 درصد هستش ولی خب بازم باید منتظر بمونید..
در مورد RDR هم بهت عرض کنم که یه زمانی بازی رسما میخواست واسه pc بیاد(رسما) ولی خب از شانس بد و یا هر چیز دیگه ای که اسمش رو میزاری ، عرضه نشد...!!
36121173422180578411.jpg

این مجله گیم اینفورمر هستش مال همون موقعا که بازی در دست ساخت بود و هنوز عرضه نشده بود..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or