شایعه شواهدی مبنی بر وجود پورت PC بازی GTA V در گزارش باگ های بازی

amir2100

Tech Team
کاربر سایت
بازی Grand Theft Auto 5 هرگز برای PC تایید نشده است اما هنوز شواهدی مبنی بر وجود نسخه پورت بازی بر روی PC وجود دارد.

20140120_gta_5_grand_theft_auto_v_online.jpg

PC Gamer با انالیز گزارش باگ های بازی بیش از 170 مورد اشاره به نسخه PC بازی پیدا کرده است.
گزارش باگ های بازی در سپتامبر لیک شده بود اخیرا در یک حساب عمومی گوگل درایو منتشر شده بود. این حساب اکنون توقیف شده است.
این گزارش ها مربوط به سیستم مدیریتی راک استار و یادداشت های کارمندان ان است.
این تنها یکی از مدارکی است که نشان می دهد این نسخه دیر یا زود خواهد امد بیش از این AMD ذرایوری برای این بازی منتشر کرده بود همچنین خرده فروش ها و برخی منابع اعلام کردند این بازی اوایل امسال منتشر میشود.
همچنین 659,349 امضا برای امدن این بازی جمع شد.
ما هیچ چیزی درباره نسخه نسل بعد بازی نشنیده ایم.

منبع

با اینکه نسخه کنسولیشو بازی کردم حاضرم یه سری هم pcـش رو اوریج بگیرم از اول برم:دی قیافه ترور رو دیدم یاد لوده بازیاش افتادم:))

بهترین اتفاق ممکن اینه که واسه نسل بعد تایید شه. من به شدت با نسخه این نسل اذیت شدم و اصلاً از نظر کیفیت اجرا قابل قبول نبود.

بهترین اتفاق ممکن اینه که واسه نسل بعد تایید شه. من به شدت با نسخه این نسل اذیت شدم و اصلاً از نظر کیفیت اجرا قابل قبول نبود.

چیش قابل قبول نبود ؟؟

یکی از پولیش شده ترین و تر و تمیز ترین بازیها رو کنسولهای این نسل بود . رو 720p کامل با FXAA هم اجرا میشد .

:|
دقیقا میشه بگید بازی چطور برای شما قابل قبول نبود:-/
خوش گرافیک ترین بازی OW نسل که تو خیلی از جاها مخصوصا محیطای بسته(به طور مثال خونه ی مایکل) میشد با بازیای سوم شخص محیط بسته ی این نسل مقایسش کرد و از خیلیاشون بهتر بود با DD خارق العاده نورپردازی عالی انیمیشنای بی نقصو و بافتای فوق العاده با کیفیت اونم با اون عظمت داشت به اون روونی و با کمترین میزان افت فرم اجرا میشد بعد شما میگی برات بازی قابل قبول نبوده:|
GTA V با در نظر گرفتن وسعتش میتون جزو سه تا بازی نسل باشه از نظر گرافیکی این یه فکته حالا چجور این شاهکار تکنیکی راکستار برای شما قابل قبول نبوده دیگه واقعا باعث تعجبه

خب طبق معیارهای شما قابل قبول بود. باید هم باشه، چون شما عاشق کنسول هستید و باید این حرفو بزنید. به نظر من که خیلی خیلی ایراد داشت از نظر نحوه اجرا. حالا به نظر شما نداشت؟ خوش به حالتون که حالش رو بردید.

خب طبق معیارهای شما قابل قبول بود. باید هم باشه، چون شما عاشق کنسول هستید و باید این حرفو بزنید. به نظر من که خیلی خیلی ایراد داشت از نظر نحوه اجرا. حالا به نظر شما نداشت؟ خوش به حالتون که حالش رو بردید.

ایشون راست میگن بازی خیلی باگ داشت ......:d

دقیقا تفاوت همینجاست
حداقل خود من با عنوان pc gamer اصلا نمی تونم با فریم کنسولی بازی کنم
ولی کسی که کنسول گیمر باشه از اول عادت کرده برای همین مشکلی احساس نمی کنهپ
من کنسول رو فقط برای تجربه چندتا انحصاری خریدم و برای اینکه وسوسه نشم gta v روی کنسول بازی کنم کنسول رو فروختم :دی

کنسول بازا چیزی در مورد گرافیک نمیدونن

گزارش هایی مبنی بر لودینگ داغون کیفیت پایین تکسچرها رو کنسول بود که خوب طبیعیه

کسی به بازی شاهکار راک استار ایراد نمیگیره حتی تصور اینکه یه همچین عظمتی بصورت 1080P با هزار ماد گرافیکی خوفناک بخواد مثلا رو یه 780gtx اجرا بشه ادمو بیهوش میکنه ( و شما تا زمانی که PC HIGH END تجربه نکرده باشی هیچوقت به این حقیقت پی نمیبری )
بی شک gtav برای کنسول های نسل فعلی و PC منتشر میشه

و اون زمان وقتی شما بازی با ماد های گرافیکی رو PC بازی کنی حتی دیگه دوست نداری به بازی روی X360/PS3 نگاه کنی
پس این دو مورد باهم قاطی نکنید . کسی به بازی ایرادی نمیگیره .

چند وقت پیش ماد گرافیکی برای GTA IV برای PC منتشر شد که میتونستی باهاش بازی تو رزولوشن دهشتناک 4K اجرا کنی

که خوب حتی کنسولهای نسل جدیدم نمیدونن 4K چی هست چه برسه به نسل قبلی
.

طرف نا بینا هم باشه اختلافو میتونه تشخیص بده

نسخه کنسولی GTA V

58821331684448192246-700x393.jpg

PC HIGH END GTA IV حالا GTA V که بیاد دیگه ببین رو PC چطوری میترکونه

نسخه PC GTA IV

66201364143415455897.jpg

40178664990178400295.jpg

47304433111932872706.jpg

آخرین ویرایش:
چیش قابل قبول نبود ؟؟

یکی از پولیش شده ترین و تر و تمیز ترین بازیها رو کنسولهای این نسل بود . رو 720p کامل با FXAA هم اجرا میشد .
بله خوب! برا کنسول فنا که خیلی از بازی هارو همینطوری تجربه میکنن این خیلی هم عالیه و مشکلی باهاش ندارن!
ولی وقتی یک PC فن GTA IV رو اینطوری بازی میکنه دیگه مطمئنا اصلا نسخه کنسولی واسش قابل تحمل نیست:
من خودم GTA IV رو روی این گرافیک نرفتم و گرافیک هم هیچ وقت توی این سری واسم مهم نبوده اما مدینگ توی GTA IV اینقدر گسترده هست که بخش گرافیکش یکی از اون بخش هاش میشه!
همین GTA IV با مدای جدید گرافیکی که بعد از 6 سال هنوز داره واسه بازی میاد گرافیک بازی رو اندازه TheDivision بالا میبره!
من فقط و فقط بخاطر مدینگ گستردش رو PC بشدت منتظرش هستم و نسخه کنسولی بخاطر همین واسم اهمیتی نداره وگرنه من مشکلی با گرافیکش ندارم!

:|
دقیقا میشه بگید بازی چطور برای شما قابل قبول نبود:-/
خوش گرافیک ترین بازی OW نسل که تو خیلی از جاها مخصوصا محیطای بسته(به طور مثال خونه ی مایکل) میشد با بازیای سوم شخص محیط بسته ی این نسل مقایسش کرد و از خیلیاشون بهتر بود با DD خارق العاده نورپردازی عالی انیمیشنای بی نقصو و بافتای فوق العاده با کیفیت اونم با اون عظمت داشت به اون روونی و با کمترین میزان افت فرم اجرا میشد بعد شما میگی برات بازی قابل قبول نبوده:|
GTA V با در نظر گرفتن وسعتش میتون جزو سه تا بازی نسل باشه از نظر گرافیکی این یه فکته حالا چجور این شاهکار تکنیکی راکستار برای شما قابل قبول نبوده دیگه واقعا باعث تعجبه

فرق gta V pc با نسخه کنسولی مثل فرق ac iv pc با کنسولی شه من ضعف cpu داشتم و بازی بد فریم میداد بهم ولی گرافیکم بالا بود و رو ultra میشود توی برخی جاها خوب فریم بگیرم

ولی رفتم نسخه ps3 رو هم گرفتم باره اولی که بازی بالا اومد منم باهاش بالا آوردم اصلا قابل قیاس با نسخه pc نبود شدید توی ذوق میزد و برگشتم سراغ فریم پایین ولی گرافیک بالا

توی gta v هم گرافیکش اذیت میکرد واقعا و فقط به خاطر گیم پلی جذابش میشد ادامه بدی بازی رو توی اینکه راکستار سنگ تموم گذاشته شکی نیست

ولی نسخه pc یا نسل بعدیه gta V یه چیز دیگست

دقیقا

رو led 32 720p مشکلی نداره فریم ریتش هم روونه ولی 32 به بالا واویلا, رو led 50 افت فریم و شکستگی تصویر واقعا عذاب میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or