شهر Arkham را با Catwoman تجربه کنید!

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
سایت خبری و تحلیلی Gamespot جزء اولین سایت هایی بود که دست به نوشتن پیشنمایش برای بازی Batman : Arkham City زد.
ARKHAMCITY.jpg

این سایت با انتشار هر خبر یا ویدئویی از این بازی این پیش نمایش را به روز می کند. درآخرین به روز رسانی این پیش نمایش که از روی یک ویدئو صورت گرفت Catwoman به عنوان یکی از شخصیت های قابل بازی معرفی شد.
در همین سو آقای Dax Gin مدیر بازاریابی بازی ، دلایل اسدیوی Rocksteady برای این کار را اینگونه بیان کرد:
" با اضافه شدن Catwoman بازیکنان شخصیتی زیرک که در نیمه تاریک قرار دارد ، و میتواند در میان مدافعان Gotham گشت و گذار و نشست و برخواست داشته باشد را انتخاب نمایند و از بازی لذتی دو چندان ببرند."
در مورد خصوصیات وی آمده:
" Catwoman دارای ابزار های مکانیکی ، توانایی ها و سیستم مبارزه مخصوص به خود است. همچنین بازیکنان میتوانند توانایی ها و سلاح های وی را درست همانند Batman ارتقاء دهند."
این بازی در تاریخ 18 اکتبر برای PC , PS3 و Xbox360 منتشر می شود.

لینک دانلود ویدئو
ب
ا تشکر از امیر حسین عزیز

آخرین ویرایش:
این دیگه از کجا پیداش شد ؟؟؟؟:d:d:d:d
عجب چیزی بود . والا گربه هم گربه های قدیمی .:d
نمیدونم این تریلر رو که دیدم نظرم راجب گربه ها کلا عوض شد .:d
بتمن نخراشیده و نتراشیده ی زشت )x
CAT WOMAN :x:x:))
بی صبرانه منتظر این بازی هستیم .
BATMAN FEAT. CAT WOMAN

• Like
Reactions: SiLeNt DeλtH
تریلر که خیلی جالب بود البته به نظر من کار درستی کردن چون تقریبا بیشتر کمبو های بتمن مثل نسخه اول بازیه و امکان داشت بعد از مدتی بازی خسته کننده بشه ولی با وجود Catwoman گیم پلی بازی میتونه سریعتر و متنوعتر بشه

در کل من که خیلی از این ایده خوشم اومد :d

Remember Devil May Cry 4 ... :|
ok ... And What's You're Point:|

گویا کلا کت وومن دنبال اهداف خودشه و از بتمن سو استفاده میکنه!
البته کلا از همه استفاده میکنه اگه تریلرشو دیده باشید!

تریلر که خیلی جالب بود البته به نظر من کار درستی کردن چون تقریبا بیشتر کمبو های بتمن مثل نسخه اول بازیه و امکان داشت بعد از مدتی بازی خسته کننده بشه ولی با وجود Catwoman گیم پلی بازی میتونه سریعتر و متنوعتر بشه

در کل من که خیلی از این ایده خوشم اومد :d

به نظرم همون 1 تریلری که قبلا از گیم پلیه بازی بودو ببینی می فهمی گیم پلیش خیلی زیاد پیشرفت کرده و کمبو های زیاد و جالبی اضافه شده :|
خیلی عالی شد با دو شخصیت بازی می کنیم اونم چی !!؟؟ با کت وومن :d

ویرایش: تریلر رو دیدم و به علاقه زائدو الوصف بعضی از دوستان برای دو شخصیتی شدن بازی پی بردم..! بازی هم که سوم شخص..
SEVeyesB08_th.gif

http://www.img4up.com/up2/44718925535018779946.jpg

حق دارین آقا.. حق دارین..

خوب که چی؟ :-/
خوب حس بازی از دست میره دیگه.. مثلا فرض کن Alan Wake دو تا شخصیت قابلیت بازی داشته باشه یا MP و یا Hitman

در کل Batman AA یک بازی فوق العاده بود و هیچ مشکلی نداشت ولی حالا شده R5 باید Co-op بریم..

من خودم به شدت از بازیهای که دو یا چند کارکتر هم زمان یا غیر همزمان با هم بازی میکنن بدم میاد مثلا بازی مثل COD شخیصت پردازی خود آدم در حد هویج هست ولی یک مثل کاپیتان پریس و... نقششون خیلی پر رنگ تره و یک جورای اونها از ما بیشتر رشادت به خرج میدن:d که آدم حس حقیر بودن بهش القاح میشه..:(

آخرین ویرایش:
ویرایش: تریلر رو دیدم و به علاقه زائدو الوصف دوستان برای دو شخصیتی شدن بازی پی بردم..! بازی هم که سوم شخص..
SEVeyesB08_th.gif

میدونی که این حرفت توهین حساب میشه؟!

من خودم به شدت از بازیهای که دو یا چند کارکتر هم زمان یا غیر همزمان با هم بازی میکنن بدم میاد
خوب عزیزم این نظر شخصی میشه. خیلی ها هم مشکلی نمی بینین تو این مورد و برعکس نقطه قوت میبینن این رو. پس بهتره هر کس راه خودش رو بره.

• Like
Reactions: AVerg
میدونی که این حرفت توهین حساب میشه؟!

خوب عزیزم این نظر شخصی میشه. خیلی ها هم مشکلی نمی بینین تو این مورد و برعکس نقطه قوت میبینن این رو. پس بهتره هر کس راه خودش رو بره.

منم که نگفتم همه بیایم کمپین بر علیه Rocksteady بزنیم و بازیش رو تحریم کنیم..دارم نظر شخصی میدم حالا یکی این وری هست یکی مثل شما اون وری..

اون بالا هم ویرایش شد..

گویا کلا کت وومن دنبال اهداف خودشه و از بتمن سو استفاده میکنه!
البته کلا از همه استفاده میکنه اگه تریلرشو دیده باشید!

ببین داداش :d:d:d:d بتمن رو دست کم گرفتی ها :d:d:d:d
cat woman از بتمن سوء استفاده نمی کنه بلکه برعکس بتمن ....:d:d:d:d
فکر کنم بشه کنترل هر2 شخصیت بازی رو داشت و ی جاهایی از بتمن بیاد بیرون و داخل زندگی و شخصیت کت ومن بشه .
در کل بتمن به نظر من همون رستم شاهنامه هستش:xغوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول بیابونی:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Remember Devil May Cry 4 ... :|

میدونی حرف شما درسته چون نرو یک شخصیت جدید بود نیمه ی اول بازی چندان جذاب نبود
ولی بازی بتمن فرق داره cat woman یکی از شخصیت اصلی کمیک بتمن هست پس قابلیت های خودشو داره و لذت بازی را دو چندان میکنه

ویرایش: تریلر رو دیدم و به علاقه زائدو الوصف بعضی از دوستان برای دو شخصیتی شدن بازی پی بردم..! بازی هم که سوم شخص..
SEVeyesB08_th.gif

:| :|
ینی من الان به خاطر این بیشتر خوشم اومده :|:d
من خودم به شدت از بازیهای که دو یا چند کارکتر هم زمان یا غیر همزمان با هم بازی میکنن بدم میاد مثلا بازی مثل COD شخیصت پردازی خود آدم در حد هویج هست ولی یک مثل کاپیتان پریس و... نقششون خیلی پر رنگ تره و یک جورای اونها از ما بیشتر رشادت به خرج میدن:d که آدم حس حقیر بودن بهش القاح میشه..:(
خوب بعضی از بازی ها هم هستن که خوب در می یان ( من خودم از همین کاره COD بدم می یاد :| )
پ.ن : هزار تا شدن پستامو به خودم تبریک می گم :d

خطاب به فردین :
خوب اون کوفتی هم دوتا کرکتر Playable داشت ، تجربه نشون داده بازی های اکشن سوم شخصی که دو کرکتر قابل بازی داره ، از جهت کومبو و اکشن و اینجور مسائل گیمر دچار دوگانگی ارزشی میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or