N1M4Ghost کاربر سایت Feb 1, 2014 #46 100% بدون هیچ شکی میگم GTA :bighug: یعنی این سری زندگی منه واقعا شاهکار تکرار نشدنیه این سری
Democracy Stay hungry. Stay foolish. کاربر سایت Feb 2, 2014 #47 رقابت تنگاتنگ بین Uncharted و Metal Gear و God of War و Silent Hill Spoiler طرفداران سایلنت هیل بشتابید
رقابت تنگاتنگ بین Uncharted و Metal Gear و God of War و Silent Hill Spoiler طرفداران سایلنت هیل بشتابید
hosein tv کاربر سایت Feb 2, 2014 #49 جنگهای صلیبی بازی ای که بعد از ١۴ سال از بازی کردنش سیر نمیشم خیلیها مثه منن چرا این بازی انقدر جذابه؟؟! Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
جنگهای صلیبی بازی ای که بعد از ١۴ سال از بازی کردنش سیر نمیشم خیلیها مثه منن چرا این بازی انقدر جذابه؟؟! Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
esemech کاربر سایت Feb 2, 2014 #50 چون پی اس و فیفا رو نذاشته بودی ،منم با کریتوس اومدم به جنگتون.هر چند گاد او وار هم خیلی دوس دارم،ولی هر سال فیفا و پی اس رو تا اومدم نسخه بعدی بازی میکنم.
چون پی اس و فیفا رو نذاشته بودی ،منم با کریتوس اومدم به جنگتون.هر چند گاد او وار هم خیلی دوس دارم،ولی هر سال فیفا و پی اس رو تا اومدم نسخه بعدی بازی میکنم.
Democracy Stay hungry. Stay foolish. کاربر سایت Mar 7, 2014 #56 واقعا این GTA چی داره که اینقدر طرفدارش هستید؟ مگه چیزی غیر از یه مشت هجویات و چرندیات هست؟
LeBron James 6 کاربر سایت Mar 7, 2014 #57 آنچارتد علی رغم انحصاری بودن بدجوری داره GTA اذیت میکنه ! من که آنچارتد ! مقدار تایم پلی سینگل پلی و مولتی آنچارتد ۲ و ۳ به اندازه کل بازی های دیگه ایه که کردم ! ایشالله با سری شدن TLOU مهاجرت میکنیم رو اون !
آنچارتد علی رغم انحصاری بودن بدجوری داره GTA اذیت میکنه ! من که آنچارتد ! مقدار تایم پلی سینگل پلی و مولتی آنچارتد ۲ و ۳ به اندازه کل بازی های دیگه ایه که کردم ! ایشالله با سری شدن TLOU مهاجرت میکنیم رو اون !
XsmokeX کاربر سایت Mar 7, 2014 #59 انصافا ناقص ترین لیستی هست که تا حالا دیدم :d BF نداره TES نداره Fallout نداره و ...