شما چند ساله گیمر هستید ؟

منم یک نمه ید طولایی دارم
به غیر از psp-ps3 -wii-ds-g b-همه رو داشتم کمتر زمان رو هم با
game cubصرف کردم-که بازیهاش کم بود بعد از 3-4 تا بازی فروختمش-الانم جدید ترین کنسولمxbox1هستش
خریدم 9-10تا بازی کنم بعد بفروشمش
تا الانم -سگا بهم حال داده بعدش 360-
به زودی هم یکps3میگیرم

پ.ن:فکر کنم همچین تا÷یکی یکبار دیده باشم

سلام

حدودا 10 ساله گيم بازي مي كنم.اول از ميكرو شروع كردم , بعد Ps1 ودر آخرPc .بيشتر وقتمو با Pc مي گذرونم.
بزودي PSP وXbox 360 هم مي گيرم.(انشا الله)

موفق باشيد.

من از وقتی که یادم با کامپیوتر آشنا شدم عاشق گیم شدم.فکر کنم اونموقع 9 سالم بود.الان 20 سالمه که میشه 11 ساله دارم گیم بازی می کنم.اولین کنسولمم Sega Genesis بود.بعد از اون کلا با PC بازی کردم تا اینکه کنسولای نصل جدید اومدن.الانم هر سه تا ضلع کنسول ها بعلاوه یه PSP هم دارم. :biggrin1:

داستان از اونجا شروع شد که بابای بیچاره من برای اروم کردن به پسر خراب کار و....
توی سن 2سالگی به من Atari داد و نمیدونست بزرگترین اشتباه زندگیشو کرده چون هر سال باید
یه دستگاه میخرید و بزرگترین لطف رو به من چون گیم برای من شده شغل و اینده منو ساخته!!!
و این داستان پایانی ندارد!!!
20 ساله گیمر هستم (قبل گیمر بودن Damage میزدم به طور Real!!!)

از موقعی که یادم (4 سالگی) یه روز از بابام 10 تومان( سال67) گرفتم با پسر عموم بریم بستنی بخوریم دیدیم کنار بقالی مش قاسم (خدا بیامرز) یه دکه کوجیک زده شده و یک تلویزیون 14 اینچ سیا ه و سفید پارس طرف گذاشته و به ما گفت بیایین تو میخوام یک چیزی نشونتون بدم که کفتون ببره (واقعا هم کفمون برید) طرف آتاری که به من و پسر عموم نشون داد دیگه ول کن ماجرا نبودیم هر روز از بابام 10 تومام 10 تومان میگریفتم و 5 ساعت روزی آتاری (هواپیما زندگی بود) بازی میکردیم که در نهایت بابام دید داره ورشکست میشه یه آتاری خرید :biggrin1: و از اون تاریخ تا الان کنسول ها و Platform های مختلف رو تجربه کردیم این بود خاطره گیمر شدن کاوه .

از موقعی که یادم (4 سالگی) یه روز از بابام 10 تومان( سال67) گرفتم با پسر عموم بریم بستنی بخوریم دیدیم کنار بقالی مش قاسم (خدا بیامرز) یه دکه کوجیک زده شده و یک تلویزیون 14 اینچ سیا ه و سفید پارس طرف گذاشته و به ما گفت بیایین تو میخوام یک چیزی نشونتون بدم که کفتون ببره (واقعا هم کفمون برید) طرف آتاری که به من و پسر عموم نشون داد دیگه ول کن ماجرا نبودیم هر روز از بابام 10 تومام 10 تومان میگریفتم و 5 ساعت روزی آتاری (هواپیما زندگی بود) بازی میکردیم که در نهایت بابام دید داره ورشکست میشه یه آتاری خرید و از اون تاریخ تا الان کنسول ها و Platform های مختلف رو تجربه کردیم این بود خاطره گیمر شدن کاوه .

دادش باهات گرون حساب کرد مش قاسم. من سال 68 بابام خرید 4.500آتاری رو!!!!! :cheesygri

منم رفتم بقالی!
البته نه سال 67!
هنوز مدرسه نمیرفتم.یه روز تو مغازه یه میکرو دیدم و ....
بعدا بابام به عنوان سوقات برام یه سگا آورد که خیلی حال داد.
بازی هایی مثل شورش،مورتال کامبت،و ...
ولی بین همه ی اونها کومیکس چیز دیگه ای بود!
ولی بعد از اون دیگه کنسول نداشتم.
و تو کلوپ مشغول بودم.سال 2004 هم pc خریدم.واز اون موقع دنیای جدیدی روم وا شده و
نگاهم به بازی عوض شده.
الانم قصد دارم یه کنسول نسل جدید بخرم.ps3 یا 360
میشه گفت 4 ساله تنها سرگرمی من بازیه.

دادش باهات گرون حساب کرد مش قاسم. من سال 68 بابام خرید 4.500آتاری رو!!!!!
منظور من از 10 تومن 100 ریال بود :biggrin1: وگرنه خود آتاری رو 5000 تومان با هزار خواهش و التماس خرید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or