شما چند ساله گیمر هستید ؟

Burning Hawk

کاربر سایت
شما چند ساله که گیمر هستید.از چه کنسولی شروع کردید و الان چه کنسولی دارید و در آینده چه خواهید کرد با مسئله بازی آیا می تونید ترکش کنید ؟:confused:

از خودم شروع می کنم:
اسمم حسین 11 ساله که دارم بازی می کنم اولین کنسولی که داشتم بهتر بگم از آبی داشتم تا خاکی الا Pc دارم و کنسول های که داشتم :
Terminator
Micro
Dendy
sega
Ps1
Ps2
Pc
قصد دارم یه جدید بخرم ولی موندم Xbox یاPs3 ?
و حتی اگه یک روز از آخر عمرم باشه باید اون روز رو بازی کنم.

Last edited by a moderator:
من متاسفانه سابقه ی زیادی ندارم از آتاری 2600 شروع کردم تا حالا که PS1 PC PS2 و دراینده هم PS3 WII 360 و شاید هم PS4 ؟
ترک مفهومی نداره اما با این فشار هایی خانواده ها رو ادم میارن و میگن بچه شدی و ....... نمیزارن یک بازی درست حسابی از گلومون پایین بره:biggrin1:مدت کمی دیگه نهایتن تا PS5 یا PS6 بازی میکنیم بعد میریم فقط تو خط PC البته تا اون موقع باید خیلی بجنگیم!!:-"/:)اما در کل پی سی گیمر بودن یکم بیشتر حال میده بین اینها کنسول رویایی من ATARI 2600 بعد نینتندو 64 , بعد سگا:love:

بنده از 5 سالگی شروع به بازی کردن کردن با آتاری کردم در سن 7سالگی بابام براک یک PC خرید تا همین 4سال پیش پی سی داشتم که PS2 خریدم 2سال بعد از اون یعنی 17 مرداد 1386 که هیچوقت یادم نمیره یک Xbox360 Premium خریدم.بزودی هم قسط دارم Wii بخرم

راستی یادم رفت بگم.امکان نداره گیم رو بذارم کنار حتی تا 100 سالگی

Last edited by a moderator:
من هم 16 ساله دارم بازی میکنم الان 25 سالمه از میکرو شروع کردم یادش بخیر ماریو چه حالی میداد.تا حالا میکرو-سگا-ps1-ps2 وکامپیوتر داشتم و اگه خدا بخواد و ps3 کرک بشه یدونه خواهم خرید و ترک در کار نیست.به ما میگن معتاد گیم ولی اشتباه میگن ما عاشق گیمیم.النم یه psp و یه pc دارم.

حالا یه سوال بهترین کنسولی که داشتین یا بهتر بگم کنسولی که باهاش خاطرات زیادی داشتین کدوم بوده ؟

و چه خاطره ای ؟

من که PS1 خاطره هم نمیشه گفت داشت چون همش خاطره بود.

سابولی بیک

من که یک گیمر تیرم اصلآ به قول خودم که میگم : ناف ما رو با بازی بریدند
همه جور کنسولی داشتم ولی pc یه چیز دیگه هست:love:
از دو سالگی با هواپیمای آتاری شروع کردم و تا الانکه 18 سال دارم هنوز دنبال بازیم
GAME 4 EVER

من حدود 15 سالي ميشه كه گيمرم از بچهگي با سگا 16 بيتي شروع كردم.
و توي فوتبال ps2 و ps1(الونش بدون رقيب بودم هرجا رفتم هر كلوپي همرو سوسك كردم اومدم بيرون يادش به خير...)

من حدود 15 سالي ميشه كه گيمرم از بچهگي با سگا 16 بيتي شروع كردم.
و توي فوتبال ps2 و ps1(الونش بدون رقيب بودم هرجا رفتم هر كلوپي همرو سوسك كردم اومدم بيرون يادش به خير...)
ایول یاد ما هم انداختی ما سر حساب می زدیم ! صبح تا شب اونجا مفت مفت بازی میکردیم

ایول یاد ما هم انداختی ما سر حساب می زدیم ! صبح تا شب اونجا مفت مفت بازی میکردیم

گفتی حساب این موضوع به خاطرم افتاد.
ما تو کلوپمون سر پلانتی شرط می بستیم یعنی اینکه 8 نفر جمع می شدیم دو گروه 4 نفره
نفری 500 می گزاشتیم بعد یکی از اعضای دو گروه می اومد و دو تیم انتخاب می کردند و بعد بازی شروع می شد البته بگم که پلیر ها Cpu بودن یعنی ما 8 نفر می ایستادیم ببینیم کدوم تیم می برده تیم برنده پولش دوبل می شد و تیم بازنده بغیر از اینکه پولو از دست می داد باید پول بازی رو هم حساب می کرد.(عجب هیجانی داشت)البته بگم که من این ایده رو به بچه های کلوپی گفتم.

آخی یادش بخیر ...

خب من از 7 سالگی شروع کردم و با توجه به فشارای زیادی که روم هست مجبور بودم همه کنسولامو خودم بخرم به جز آتاریمو برای همین نتونستم کنسولای نسل سوم رو بخرم

چه موضوع خوبی
بزارید من بگم
من از سن 12 سالگی بازی میکنم
میکرو :biggrin1: سگا ، آتاری دستی ، پلی استیشن 1 ، 2 ، PC و جدیداً هم پلی استیشن 3
اصلاً به دسته ایکس باکس دست هم نزدم چون نداشتمش!!!:biggrin1:
حالا حالا هم به این صنعت خدمت می کنم و بازی می کنم تا خون در رگ دارم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or