شما ميتونی اعتماد کنی به يک سايت video game که توش تبليغات بازی هست ؟

باز اینجا بعضی ها جو گرفتشون زدن به صحرای کربلا...:laughing:

Halo 3 هم از یکی دو سایت نبوده امتیاز 9.5 گرفته از 93 سایت 80 سایت امتیاز بالای 9 دادن بهش خدا رو شکر همشونم سایت معتبر بودن مگر نه چشماتونو میبستین،همون یدونه سایت رو ملاک حرفتون قرار میدادین! تو گوشاتونم البته پنبه میزاشتین! :laughing:

کسی که تا حالا Halo بازی نکرده یا اصلا نمیدونه چجوری میخوننش! نظر دادنشم بدرد خودش میخوره...
کسی هم که فن بوی 360 ـه اونقدر دلیل و منطق و مدرک واسه این کارش داشته و داره که اصلا احتیاجی به نظرات دیگران نیست...
واسه ثابت کردن این امر هم،هیچ احتیاجی هم به وجود Gamespot نیست...

خب گویا سران گیم اسپات بلخره یک نیمچه واکنشی به این خبر دادند

"GameSpot takes its editorial integrity extremely seriously,"
"For over a decade, Gamespot and the many members of its editorial team have produced thousands of unbiased reviews that have been a valuable resource for the gaming community. At CNET Networks, we stand behind the editorial content that our teams produce on a daily basis."

صحبت های بالا که کلا بیشتر جنبه ی کلیشه ای داره
البته سخنگوی CNET خانم Sarah Cain هم، فشار تبلیغات را به خاطر اخراج شدن یکی از کارکنانش تکذیب کرده ...(کسی انتظاری غیر از این هم نداشت)

we do not terminate employees based on external pressure from advertisers.

اما در کل در توضیحات و بیانیه ی گیم اسپات توضیح خاصی در ارتباط با Jeff و دلیل اخراج شدنش نمیبینیم به غیر از یک جمله اونم به صورت غیر مستقیم و با این مضمون :
سیاست CNET Networks اینست که پیرامون وضعیت کارکنان فعلی یا سابق اظهار نظر نکند

"it is CNET Networks' policy not to comment on the status of its employees, current of former."

اما از طرف دیگه خود Jeff هم در ایمیلی ضمن اینکه اخراج شدنش از GameSpot را تایید میکنه اما اضافه می کنه که قادر نیست در مورد جزییاتش صحبت کنه و توضیحاتی در این ارتباط ارائه نمی کنه

در کل در مورد اخراج شدن Jeff Gerstmann دو نظریه وجود داره که البته هیچکدومش هم در حال حاضر تایید شده نیست

1) دلیل اخراج شدن Jeff فقط بخاطر نقد بسیار منفی او از بازی Kane&Lynch بوده که به واسطه ی قرارداد های پشت پرده و اعتراض شدید Eidos منجر به بر کناری وی از پستش شده ...

2) و نظریه ی دوم اینکه دلیل اخراج jeff فراتر از صرفا نقد منفی او از بازی Kane&Lynch بوده و سران گیم اسپات قبل از این هم از عملکرد Jeff راضی نبودند و نقد منفی Kane&Lynch بیشتر یک محرک کوچک بوده تا کاسه ی صبر سران گیم اسپات در قبال نقد های وی که قبلا هم عاری از جنجال نبودند لبریز بشه ..

مثلا یکی از Insider های گیم اسپات در این مورد گفته

The ads went up and the Eidos brouhaha was settled over two weeks ago. Jeff got fired yesterday. Furthermore, I'd heard a few people tell that he'd already been skating on thin ice for "unprofessional reviews and review practices." I don't know much about that, though, so I can't say one way or the other. My gut tells me that he got canned for larger reasons.

.من خودم بیشتر طرفدار این نظریه ی دومی هستم
با این وجود هر دو نظریه ی موجود به نوعی نقد Jeff از بازی Kane&Lynch را در اخراج وی از گیم اسپات سهیم میدونه و فقط در میزان اهمیتش در قبال اخراج Jeff تفاوت قائل شده ....

اینکه سران یک سایت یا موسسه ژورنالیستی که ممکنه فعالیتشون در زمینه ی بازی باشه از عملکرد بعضی از کارکنان خود راضی نباشند بطوری که در نهایت منجر به اخراج اون کارکنان بشه به خودی خود اشکالی نداره اما موضوع وقتی حرف و حدیث به دنیال خودش به همراه داره که در این بین تعهد اخلاقی نادیده گرفته بشه ...یعنی خط قرمز بین تبلیغات ، مادیات و نظایر آن با تعهدی که حرفه ی ژورنالیستی در قبال خوانندگانش بر عهده داره ، کم و کم رنگ تر بشه ...

پ.ن 1: و البته زیر سئوال بردن کل نقد ها و عملکرد GameSpot بخاطر این موضوع جای بسی بی انصافیست ...
پ.ن 2 : باید منتظر اطلاعات بیشتر شد
پ.ن 3 : طرفدران سبک Action RPG هم اواخر سال 2008 منتظر Fable 2 باشند

آخرین ویرایش:
خوب بنده خدا همشهریم هستی رفیقتم که رفیقمه دیگه ندونم که xbox 360 داری یا نه ؟
در ضمن تو اینجا کاره ای نیستی دلم خواسته اظهار نظر می کنم
پ.ن : من تنها کاری که نمی کنم درس خوندنو مشق نوشتن هست که اصلا مشقی هم نداریم
با بچه نمي شه كلكل كرد. حيف نميشه همه چيو اينجا نوشت و گرنه جوابتو ميدادم.(نكنه اومدي خونه ما دزدي كه از همه چي خبر داري.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or