شما ميتونی اعتماد کنی به يک سايت video game که توش تبليغات بازی هست ؟

Captain Mitchell

کاربر سایت
89134_hs.jpg

در خبری که تازه منتظر شد که Gamespot، نويسنده قديمی خودش يعنی Jeff Gerstmann سر اينکه به بازی Kane And Lynch نمره مطلوبی رو نداد اخراج کرد, حالا سؤالی خيلی خوبی برای علاقه مندان به بازی های ويديوئی مطرح ميشه که :

آيا شما واقعاً ميتونيد اعتماد کنيد به سيتی که پولی رو برای تبليغ بازی دريافت ميکنه تا نظر سازنده رو منتقل کنه ؟

پ.ن : يادم هست زمانی که Halo امده بود، همه جا تبليغ های اين بازی بود( در ... ديوار... توالت فرنگی با عکس halo... فکر کنم رييس Gamespot هم شورت halo ميپوشيد )، گرچه اون نمره تابلو بود که خيلی زيادی بود... ولی در کل اين صنعت بوی گند گرفته!!!
پ.ن : فکر کنم در حال حاضر بهترين راه اين هست که آدم خودش بازی که ميخواد بگيره رو برسی کنه!

منبع

بدرود!

البته قضیه اینه که شما برای 5 هزار تومنی که بطور یه میانگین میدید برای یک بازی نیازی به اعتماد ندارید!!
و این تاپیک هم جاش اینجا نیست و منتقل میشه به گفتگوی آزاد بیرامون بازیها و کامپیوتر.

89134_hs.jpg

در خبری که تازه منتظر شد که Gamespot، نويسنده قديمی خودش يعنی Jeff Gerstmann سر اينکه به بازی Kane And Lynch نمره مطلوبی رو نداد اخراج کرد, حالا سؤالی خيلی خوبی برای علاقه مندان به بازی های ويديوئی مطرح ميشه که :

آيا شما واقعاً ميتونيد اعتماد کنيد به سيتی که پولی رو برای تبليغ بازی دريافت ميکنه تا نظر سازنده رو منتقل کنه ؟

پ.ن : يادم هست زمانی که Halo امده بود، همه جا تبليغ های اين بازی بود( در ... ديوار... توالت فرنگی با عکس halo... فکر کنم رييس Gamespot هم شورت halo ميپوشيد )، گرچه اون نمره تابلو بود که خيلی زيادی بود... ولی در کل اين صنعت بوی گند گرفته!!!
پ.ن : فکر کنم در حال حاضر بهترين راه اين هست که آدم خودش بازی که ميخواد بگيره رو برسی کنه!

منبع

بدرود!
نظر من هم همینه.همین halo که شما میگی فقط گیم پلی داشت و از نظر گرافیک هیچی برای رقابت با بازیهای دیگه نداشت . پس برای چی باید بهش 9.5 بدن(معلومه که کاسه ای زیر نیم کاسست):biggrin1:
ولی فقط بلدن به بازیهای ps3 نمره 8 بدن.;)

فکر کنم در حال حاضر بهترين راه اين هست که آدم خودش بازی که ميخواد بگيره رو برسی کنه!
به نظر من هم همين راه بهترينه. بهتره كه به جاي اينكه آدم به حرفها و نظرات سايتها و مجلات دقت زيادي داشته باشه , بهتره نظر افراد عادي كه يك بازي را انجام دادن و توي فرومها و ... نظراتشون رو گفتن آدم دقت بيشتري كنه...

چيه همتون گير دادين به halo چشم ندارين ببينين غول ماكروسافت چطوري موفق شده:laughing:
جالبه اگه امتياز كم بگيره يه جور مسخره مي كنين اگه هم بالا بگيره مي خواين يه جوره ديگه از سر باز كنيد بس كنيد ديگه خجالت و منطقم خوب چيريه همش فن بازي:(:mad:

اين بازي كه راجبش حرف مي زنين از اكثر سايتا امتيازهاي خيلي توپي گرفت حتما اونا هم خريدن:laughing:

اما راجب امتيازها به نظر من اين امتيازها توي فروش بازي ها خيلي خيلي موثر هست حالا شما مي تونيد بهش اهميت ندين اما خارج از ايران خيلي اهميت داره چون اونجا بازي 5000 هزار تومن نيست و بايد پول زيادي بابت بازي بدين پس قبلش خيلي بررسي ها راجب بازي ها مي كنن

به نظر من هم همين راه بهترينه. بهتره كه به جاي اينكه آدم به حرفها و نظرات سايتها و مجلات دقت زيادي داشته باشه , بهتره نظر افراد عادي كه يك بازي را انجام دادن و توي فرومها و ... نظراتشون رو گفتن آدم دقت بيشتري كنه...

اين كار كه واقعا اشتباهه مي دوني چرا چون هر بازي كه فكر كني يكي بهش داده 1 يكي بهش داده 10 حالا اينكه كي راست مي گه:confused: معلومه هيچكس چون هركس يه سليقه اي داره اصلا معلوم نمي كنه كه تو هم خوشت مياد يا نه اما سايت ها يه سري ملاك ها دارن و توي توضيحاتشون مي گن كه دقيقا بازي چطوريا هست و شما مي تونيد تصميم بگيريد كه اين بازي بدردتون مي خوره يا نه(البته نه 100% اما خيلي بهتر از نظر مردم هست كه ادم بدتر گيج مي شه)

halo رو بازي رايانه كه فكر كنم همه بدونند كه fan ps3 بهش 19 داده بود
بهتر ادم منطقي باشه من خودم بشدت fan ps2 بودم وهستم اما هميشه عاشق halo بودم
game spot هم تنها بي انصافيش سر امتياز ratchet همينو بس

نظر من هم همینه.همین halo که شما میگی فقط گیم پلی داشت و از نظر گرافیک هیچی برای رقابت با بازیهای دیگه نداشت . پس برای چی باید بهش 9.5 بدن(معلومه که کاسه ای زیر نیم کاسست):biggrin1:
ولی فقط بلدن به بازیهای ps3 نمره 8 بدن.;)

آخه یکی نیست بگه تو عمرت اصلا بازی Halo 3 کردی که میایی چرت می گی در بارش که حقش نبوده ؟
همینجوری بعضیا می پرن یه چیزی می گن بسه آقا تا کی Fan boy بازی ؟
پ.ن : تو که خودت پشیمونی از خریدن PS3 چرا میایی بازم Fan boy بازی در میاری ؟ در ضمن Xbox 360 هم که نداری ماشالله زده تو Platfrom هاش
عجیبههه :eek: :confused: :-"

آخه یکی نیست بگه تو عمرت اصلا بازی Halo 3 کردی که میایی چرت می گی در بارش که حقش نبوده ؟
همینجوری بعضیا می پرن یه چیزی می گن بسه آقا تا کی Fan boy بازی ؟
پ.ن : تو که خودت پشیمونی از خریدن PS3 چرا میایی بازم Fan boy بازی در میاری ؟ در ضمن Xbox 360 هم که نداری ماشالله زده تو Platfrom هاش
عجیبههه :eek: :confused: :-"
اولا کی از تو نظر خواست. تو برو بشین مشقتو بنویس.بعدشم تو از کجا میدونی که من 360 ندارم. نکنه شب بی اجازه اومدی خونه ما دید زدی.:laughing:
خودت می دونی fan boy کیه!!

اولا کی از تو نظر خواست. تو برو بشین مشقتو بنویس.بعدشم تو از کجا میدونی که من 360 ندارم. نکنه شب بی اجازه اومدی خونه ما دید زدی.:laughing:
خودت می دونی fan boy کیه!!
خوب بنده خدا همشهریم هستی رفیقتم که رفیقمه دیگه ندونم که xbox 360 داری یا نه ؟
در ضمن تو اینجا کاره ای نیستی دلم خواسته اظهار نظر می کنم
پ.ن : من تنها کاری که نمی کنم درس خوندنو مشق نوشتن هست که اصلا مشقی هم نداریم

همين kill zone 2 با اينكه خيلي عالي ولي خيلي رنگاش مرده و مات و اصلا به چيزا معمولي مثل سطل اشغالش نرسيدند و در حد ps1
همچنين بازي 30 فيريم بازم ميگم بازي شاهكاري ولي بحث سر اينه كه فقط halo 3 مشكل نداره

امشب برای من اخبار XBox سایت Game Spot میل شده بود که همیشه بالاش عکس داش جفی بود.اما امروز یه آرم G بزرگ به جاش زده بود و یه متنی کنارش نوشته بود.

خیلی حیف بود گذاشتنش کنار.

85erx4p.jpg

دوستان اگه اجازه بدین من یه چیزیو خدمت همه عرض کنم البته میدونم که همه بلدن این مطلب رو ولی برای یاد آوریم که شده بد نیست لااقل برای خودمم این مسئله مهمیه .دیدم سر امتیازات بحثه گفتم این موضوع قدیمی ولی فنی رو یاد آور بشم که دوستانه تر باهم برخورد کنیم ولی قبلش یه مثال میزنم که همه بهش آشنایی دارین :
حتماَ تا الان به این امتیازات دقت کردین که چقدر باعث بحث و دعوا شده خب بد نیست این موضوع موشکافانه تر بررسی بشه . نمیدونم کسی امتیازات اویل 4 رو برای نسخه ps2 و game cube یادش هست یا نه . اویل چهار در این دو تقریباَ امتیاز یکسانی داشتن با اختلاف کم از هم شبیه اختلاف امتیاز در 360 و ps3 ولی حتماَ این مطلب هم شنیدید که می گن خیلی با هم اختلاف دارن نمیدونم کسی میتونه عکسایی مقایسه این دو رو پیدا کنه یا نه چون منم خیلی وقت پیش دیده بودم ولی الان هر چی می گردم نیست البته اینو قبلش بگم که من سر همین قضیه گیم کیوب گرفتم و اختلاف بین این دو یکم بیشتر از یکمه :eek:.
اما مطلب اینه چرا با وجود این اختلاف امتیاز خیلی فرق نمی کنه ؟
که مطمئنم همه میدونید چون در امتیاز دهی به هر بازی امتیازی مبنی بر سخت افزار اون کنسول میدن .
در مورد 360 و ps3 هم فکر می کنم با اطمینان نمی گم ولی فکر می کنم موضوع اینه که امتیازات با هم فرق میکنه .پس زیاد سر امتیازات باهم بحث نکنیم بهتره مهم اینه که از بازی لذت ببریم .
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or