شما دوستان چطوری Xbox 360 خریدین

به به :d !
چه پدر های باهالی دارید شما !
من پردم نسل قبله (به طور کامل !)

به طوری که من که 360 رو خریدم بهش گفتم 150 خریدم اونم قسطی !
قیمت رو میفهمید منو از خونه مینداخت بیرون :d !

تاپیک به مانند این وجود داشته :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17728&page=2

یه مقدار جستجو می کردید بهتر بود.
از مدیران خواهشمندم هر 2 تاپیک رو ادغام کنند... :smile:

• Like
Reactions: alisantori
من از اقا پیام خریدم ولی اصلا حس خوبی نداد بهم :( بهرحال تونستم بعضی بازیای روزو بازی کنم که بازم خوبه:biggrin1:

تاپیک به مانند این وجود داشته :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17728&page=2

یه مقدار جستجو می کردید بهتر بود.
از مدیران خواهشمندم هر 2 تاپیک رو ادغام کنند... :smile:

پدرام میخوای مدیر شی انگار:cheesygri یعنی یه حسی میگه میشی:love:

• Like
این قصه منه گوش کن زنگه مدرسه خورد همه کتاب و دفتر رو جمع کردنو واسه ادامه رفتن......اااا اشتباه شد :cheesygri:biggrin1:
آقا قصه ما از این قراره که بنده اول PS3 گرفتم البته به زور داداشمو زرنگ بازی فروشنده بد که آوردیم خونه نشستیم به بازی کردن خییلییی حال داد بده یه مدت به علت عذاب وجدان از پولهایی که واسه بازیا حروم میشد تصمیم به فروش ps3 گرفتم که بعد با یکی از بچه هیه BC آشنا شدم و با ELITE اون تبادل کردم
و الان دارم حالشو میبرم و قصه هدر رفتن پولام و مفت خوری داداشمو ندارم
البته بگم من هیچ پولی از بابام نگرفتم
خودم با صبر و تلاشو کوشش گرفتم زدم تو گوشش:biggrin1: به زبان روشن (خریدم)

من هم بگم
خیل وقت بود تو فکر خریدش بودم که مدل هیلو رو دیدم خیلی ازش خوشم اومد یه روز زنگ زدم به آقا پیام و عصرش رفتم ازش گرفتم و برای کپی خور کردن هم دادم به پدرام که اون هم یه دو روزی معطلمون کرد:دی
فعلا هم یه دو ماهی هست که گوشه اتاق افتاده و دست بهش نمیزنم

• Like
بجه ها اسپم تلقی نشه ولی ما هرچی به بابامون میگیم یه xboxبخرم میگه مگه تو بچه ای برو به فکر درس باش:(
نه تنها پدر شما بلکه همه ی پدرا این حرفو میزنن
به به :d !
چه پدر های باهالی دارید شما !
من پردم نسل قبله (به طور کامل !)

به طوری که من که 360 رو خریدم بهش گفتم 150 خریدم اونم قسطی !
قیمت رو میفهمید منو از خونه مینداخت بیرون :d !
شما هم داستانت مثل منه
منم یه یه سالی داشتم بین خریدن ps3 Vs Xbox مقایسه میکردم که بالا خره xbox برنده شد :punish:

اینو موافقم بدجور

• Like
منم دیدم 500 تومن تو جیبم مونده نمیدونم چیکارش کنم خر شدم 360 گرفتم 450 بقیشم کابلو از این خرتو پرتا گرفتم:laughing:
برعکس شماها من بی سرو صدا گرفتم هرکی میومد اتاقم تعجب میکرد که این چیه:laughing:
جالبش اینه بابام بعده 1 ماه دیددش گفت این چیه دیگه:eek: گفتم 360 اا دیگه:p

• Like
من اصلا قصد خريد كنسول نداشتم.:biggrin1:
حتي PS2 يي كه همه داشتن هم نداشتم و هي پولامو خرج PC ميكردم تا اين كه دو سال پيش بازيه Halo رو گرفتم نصب كردم. خيلي خوشم اومد ازش و وقتي 2ش رو هم بازي كردم ديگه واقعا قصد كردم 360 بگيرم. (براي شماره 3)
حالا هم براي Heavy Rain و Killzone 2 ميخوام PS3 بگيرم ولي آه در بساط ندارم.:biggrin1:

من با دوستام چند بار رفتیم کلوپ بازی کردیم!!!خوشم اومد تصمیم گرفتم یه elite بخرم
به مامان و بابام گفتم اونها هم گفتن که بعد از امتحاناتت میخریم
امتحانام 26 دی تموم میشه تولدم هم 29دی هست
فکر کنم میخوان برای تولدم بخرن
:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:
باید واقعیت رو بگم اخه فکر نمی کردم پدر و مادر های شما هم ایجوری باشن:confused:
من اول اومدم توی سایت عضو شدم و بعد از چند روز تصمیم به خرید x360 یا ps3 کردم
بعد رفتم تماشا قیمت کردم دیدم قیمت بازیهای ps3 خیلی بالاست بعد تصمیم گرفتم x360 بخرم...بعد به مامانم گفتم گفت مگه بچه ای که میخوای بازی کنی؟:((من هم اشکم در اومد.
بعد حدود یک ماه همین طور رو مخشون دو چرخه سواری کردم تا راضی شدن بعد از امتحانات برام بخرن:biggrin1:حالا هی مامانم میگه پشیمون نشی که چرا x360 خریدی؟ ps3 نمیخوای؟
بعد قیمت بازیها رو بهش گفتم...:eek:چشماش 4 تا شد:laughing:بعد گفت چرا اینقدر زیاد؟ گفتم چون کپی خور نشده و نمیشه بازیهای کپی خرید؟
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بعد گفت خوب میزاری تو کامپیوتر و کپیش میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون لحظه اینقدر خندیدم که مامانم هم خندش گرفت:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
اولین بار هم دو هفته پیش تو کلوپ x360 بازی کردم(تو عمرم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or