شما در بازي بيشتر به چه چيزي اهميت ميدهيد

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید این نظر شماست ولی تا گرافیک خوب نباشه که صدا واضح و با کیفیت نیست
مثله اين ميمنونه كه بگين هر آدمي كه زيبا نيست، قطعا صداي خوبي نداره، اين درسته؟

داشتن صداي خوب لازم و ملزوم گرافيك خوب نيست و معمولا آدمهاي متفاوت يك تيم روش كار ميكنن.

مثله اين ميمنونه كه بگين هر آدمي كه زيبا نيست، قطعا صداي خوبي نداره، اين درسته؟

داشتن صداي خوب لازم و ملزوم گرافيك خوب نيست و معمولا آدمهاي متفاوت يك تيم روش كار ميكنن.
نه مثل این میمونه که 1 انسان عقب افتاده ی ذهنی صدای خوبی نداره

بعد هم نمی شه این 2 رو خیلی مقایسه کرد ولی به هر حال این که گرافیک خوب باشه مهم تره
البته درسته که ساند مهمه ولی به هر حال

نه مثل این میمونه که 1 انسان عقب افتاده ی ذهنی صدای خوبی نداره

بعد هم نمی شه این 2 رو خیلی مقایسه کرد ولی به هر حال این که گرافیک خوب باشه مهم تره
البته درسته که ساند مهمه ولی به هر حال
خيلي بستگي به ژانر بازي داره، مثلا تو يه بازي ترسناك داشتن صداي Ambient مناسب ميتونه حس تعليق رو چند برابر كم و زياد كنه.
ولي مثلا تو يه بازي مثله Burnout من اگه از موزيكش خوشم نياد، موزيك خودمو ميذارم و فرقي تو اصل ماجرا نميكنه ولي تو يه بازي مثله Silent Hill چرا.

اگه اهل بازي ترسناك هستي، يه بار صداشو ببند، بعد ببين حس ترس چقدر كمتر ميشه، يا برعكس، چشماتو ببند و صدا رو واسه چند دقيقه گوش كن، ميبيني يه صداهايي رو ميشنوي كه قبلا نميشنيدي، اين بخاطر اينه كه اون صدا ها رو به صورت ضمني ميشنوي و ميره تو ضمير ناخودآگاهت.

صدا و موزيك خيلي مهمه چون ما با 5 حسي كه داريم، فقط از صدا و تصوير (و گاها لمس بوسيله Vibration) استفاده ميكنيم و داشتن صدا و موزيك خوب درصد بالايي از يه تجربه خوبه. مثلا تصوري كه شما از اره برقي توي GoW داري، خيليش به صداش بستگي داره، وقتي يه قسمتش رو ميبيني (ميتوني با قطع كردن صدا از اره برقي استفاده كني، ميبيني كه تاثيريش كمتره!) يك قسمت صدا، يك قسمت تصوير و احبانا Vibration هست، پس صدا نقشي حداقل 1/3 داره.

بچه ها كمتر به صدا توجه ميكنن چون تاثير ناخود آگاه داره، چطوري؟ مثلا وقتي شما يكم تو خيابون بموني، كم كم صداي ماشينا رو نميشنوي، نع اينكه نشنوي، برات عادي ميشه چون ميره تو ناخود آگاه ولي وقتي مياي خونه و يه دفه همه چي ساكت ميشه، ميبيني تو چه سر و صداريي بودي.

معمولا تو ژانر هايي مثله ژانر وحشت، نقش صدا و موزيك بيشتر، حتي از تصوير بيشتر چون اكثرا تو محيط هاي تاريك اتفاق ميفتن و چيز زيادي نميبيني ولي با صداست كه شما به درك از محيطي كه داخلش هستي، ميرسي.
مثلا زياد شدن صداي قلب بازيكن وقتي يه جا پناه گرفتين و يه Monster از بغلتون داره رد ميشه ...

با اینکه میدونم گیم پلی از همه مهمتره ولی برای من اول گرافیک مهمه.:biggrin1: بعد محیط بازی.:eek: مثلا بازیه Halo با اینکه گرافیک خوب وگیم پلی عالی داره ولی محیطش زیبا و جذاب نیست. من باهاش حال نکردم. ولی کرایسیس که گیم پلی معمولی داره ولی به خاطر محیط زیباش خیلی باهاش حال کردم. (بره همینم بره Farcry 2 لحظه شماری میکنم.)
بعد گیم پلی.
صداگذاری تو بازیای ترسناک حتی از گرافیکم مهمتره ولی بره بقیه بازیا در درجه آخر قرار داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or