4th کاربر سایت May 18, 2012 #16 نوشته شده توسط Emperor visari: بعید می دونم خیلیا درست زده باشن اگه رزولوشنشون 1920 باشه احتمالا 1.5 متری از مانیتور فاصله دارند. بیشتر... زیادی رزولوشن به معنی بزرگی صفحه نمایش نیست.
نوشته شده توسط Emperor visari: بعید می دونم خیلیا درست زده باشن اگه رزولوشنشون 1920 باشه احتمالا 1.5 متری از مانیتور فاصله دارند. بیشتر... زیادی رزولوشن به معنی بزرگی صفحه نمایش نیست.
S Soap McTavish کاربر سایت May 18, 2012 #17 منم با مانیتور ۲۳ رزولوشن ۱۹۲۰*۱۰۸۰ هیچ مشکلیم ندارن در ۱ متری کامپیوتر میشینم! Sent from my iPod touch using Tapatalk
منم با مانیتور ۲۳ رزولوشن ۱۹۲۰*۱۰۸۰ هیچ مشکلیم ندارن در ۱ متری کامپیوتر میشینم! Sent from my iPod touch using Tapatalk
raya2 کاربر سایت May 20, 2012 #19 نوشته شده توسط 4th: 65 رای. میانگین 1642 فعلا تا اینجا. بیشتر... من یه سوالی برام پیش اومده. این میانگینی که میگیری چه فایده ای داره و هدفش چیه ؟ مگر الان 1920 بالاتر نیست ؟ پس میانگین اینجا چه کاره اس ؟
نوشته شده توسط 4th: 65 رای. میانگین 1642 فعلا تا اینجا. بیشتر... من یه سوالی برام پیش اومده. این میانگینی که میگیری چه فایده ای داره و هدفش چیه ؟ مگر الان 1920 بالاتر نیست ؟ پس میانگین اینجا چه کاره اس ؟
4th کاربر سایت May 20, 2012 #20 نوشته شده توسط raya2: من یه سوالی برام پیش اومده. این میانگینی که میگیری چه فایده ای داره و هدفش چیه ؟ مگر الان 1920 بالاتر نیست ؟ پس میانگین اینجا چه کاره اس ؟ بیشتر... یعنی رزولوشنی که تقریبا همه میتونن استفاده کنن. یا بهتر بگم اکثریت. درواقع میخوام بدونم وضعیت نمایشگر و سیستم بچه ها چطوریه.
نوشته شده توسط raya2: من یه سوالی برام پیش اومده. این میانگینی که میگیری چه فایده ای داره و هدفش چیه ؟ مگر الان 1920 بالاتر نیست ؟ پس میانگین اینجا چه کاره اس ؟ بیشتر... یعنی رزولوشنی که تقریبا همه میتونن استفاده کنن. یا بهتر بگم اکثریت. درواقع میخوام بدونم وضعیت نمایشگر و سیستم بچه ها چطوریه.