شماره جدیدی از تکن یا...؟

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
33679091397354220132.jpg

این خبر رو توی صفحه اصلی گذاشتم اما از اونجایی که نوع خبر طوریه که باید حدس زد و این صحبت ها اینجا هم میذارم.
سایت جدیدی توسط Namco Bandai به ثبت رسیده است که نشانگر لوگویی نامفهوم است.

در این لوگو که تاریخ 2.2.2011 و کلمه " Yen " به چشم می خورد، حدس و گمان های زیادی مبنی بر خبرهای جدیدی از سری تکن زده شده است. چرا در گوشه ای از لوگو کلمه " T " دیده می شود و دقیقا شبیه به اولین کلمه بکار رفته در سری تکن است.

آیا نامکو قصد دارد از تکن ِ جدیدی رونمایی کند؟ و یا اخبار جدیدی از Tekken vs. Street Fighter و TTT2 را منتشر کند؟ یک هفته صبر کنید...
حدس شما چیست؟

از دید من با توجه به اطلاعاتی که بدست میاریم بازی محدود به تکن نیست و بیشتر Tekken VS SF منطقی تر میاد

آره منم موافقم یا مربوط به Tekken VS SF هست یا TTT2 . اگه یه تکن جدید رو معرفی کنن میشه 3 تا عنوان تکن از نامکو که اگه سالی یه تکن هم در نظر بگیریم بازم خیلی جالب نمیشه . تازه SF VS Tekken هم هست . دیگه خیلی شیر تو شیر میشه :d

من احتمال میدم پروژه ای مشترک بین دو اثر باشه و فقط به تکن خلاصه نمیشه.

آره احتمال اینم زیاده . آخه یکم لوگوش زیادی عجیبه:d شاید میخوان در کنار تکن یه بازیه Digimon جدید هم معرفی کنه نامکو :d به این لوگو میاد :d

آخرین ویرایش:
شایدم رونمایی رسمی از Tekken 7 باشه! که البته من در تایید حرف ِ دوستمون، احتمال میدم پروژه ای مشترک بین دو اثر باشه و فقط به تکن خلاصه نمیشه. کلا تکن رو هم دارن به گند می کشن دیگه...
تکِن باشه ، فقط فاجعهِ شماره 5 رو کلا به دست فراموشی بسپاره ... :)
الان باز میگی چرا گیر میدی :دی. ولی 6 عزیزم :دی.

الان باز میگی چرا گیر میدی :biggrin1:. ولی 6 عزیزم :biggrin1:.
نه خوب درست گفتی ... 5 واسه PS2 بود :d | شرمنده دیگه جدیدا چت زدم کلا :d
موندما هر چی اشتباهِ چرا به چشم تو فقط میاد ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or