شمارش معکوس عجیب در وبسایت رسمی The Witcher 3: Wild Hunt

A.R.A.$.H

کاربر سایت
witchercounter-670x377.jpg

به تازگی یک شمارشگر معکوس در وبسایت رسمی بازی Witcher 3 نمایان شده است.این شمارش گر در تاریخ 14 آگوست و ساعت 2 PM EDT به پایان می رسد.
هیچ اشاره ای به اینکه چه چیزی می تواند باشد نشده است اما CD Projekt برای موارد کوچک چنین کاری نمی کند.مدیر این استدیو خانم Agnieszka Szóstak در توئیتر پست های زیر را ارسال کرده است:
Expect more awesomeness from us during upcomming days! I trully envy you guys ’cause you haven’t seen IT yet. And IT is mind blowing!
— Agnieszka Szóstak (@Aga_Szostak) August 12, 2013

@Feartheflames Gives you a heads up each time there’s something right behind the corner. And it’s that time again. And it’s BIG!
@CrashMjF Well then I can tell you that this time it’s: 1. Sooooo worth the wait. And 2. You won’t have to wait much longer. Believe me.
icon_wink.gif

همانطور که مشاهده می کنید ظاهرا چیزی بسیار ارزشمند است که ارزش صبر کردن را دارد.بایستی ببینیم.
Dualshockers
------
تا این لحظه این تریلر منتشر شده است:

55693410685919846114.jpg

FullHD--SD

آخرین ویرایش:
برخلاف تصورم نفر کنار گرالت تریس یا شانی نیست!!!
یه مرده,ورنون که نمی تونه باشه,چون با توجه به آشوب تو تمریا نمیاد همراه گرالت بشه,صداش یکم شبیه Iorveth بود ولی اونم به عنوان یکی از رهبر دسته ای از Scoia'taelها قرار نیست همراه گرالت راه بیوفته!!
یعنی کی هست این نفر دوم؟؟؟؟:-?
هرکی هست مشخصه که خیلی خوب گرالت رو میشناسه!!!

سوال اینحاست که چرا ما باید بشناسیمش !؟
biggrin1.gif

یعنی یه کاراکتر کاملا جدید همراه گرالت راه بیوفته؟؟؟
خیلی بعدیه به نظرم!!!

من میگم ایشون یکی از بر و بکس و بچه محل های قدیمی گرالته که تا حالا ما زیارتش نکردیم
yahoo_7.gif
biggrin1.gif

شاید!!!!!:-/:d

آخرین ویرایش:
یعنی کی هست این نفر دوم؟؟؟؟:-?
سوال اینحاست که چرا ما باید بشناسیمش !؟ :دی
یعنی یه کاراکتر کاملا جدید همراه گرالت راه بیوفته؟؟؟
خیلی بعدیه به نظرم!!!
من میگم ایشون یکی از بر و بکس و بچه محل های قدیمی گرالته که تا حالا ما زیارتش نکردیم
yahoo_7.gif
:دی

آخرین ویرایش:
اینقدر که سر تموم شدن تایمر این استرس داشتم شب قبل از اومدن جواب کنکورم استرس نداشتم .. عاغا وضع نت من خیلی خرابه سایتشو بالا نمیاره یکی بره ببینه چی شد آخرش:d

برخلاف تصورم نفر کنار گرالت تریس یا شانی نیست!!!
یه مرده,ورنون که نمی تونه باشه,چون با توجه به آشوب تو تمریا نمیاد همراه گرالت بشه,صداش یکم شبیه Iorveth بود ولی اونم به عنوان یکی از رهبر دسته ای از Scoia'taelها قرار نیست همراه گرالت راه بیوفته!!
یعنی کی هست این نفر دوم؟؟؟؟
:-?
هرکی هست مشخصه که خیلی خوب گرالت رو میشناسه!!!
تو شماره اول یه پیرمردی بود که مسوول آموزش ویچر ها بود ( اسمش را یادم نیست ) ، مثل اینکه همون موقع رفت طرف سرزمین های جنوب .
احتمالا این همون پیرمرده باشه چون یه جورایی به گرالت امر و نهی میکنه و گرالت هم بدون چون و چرا گوش میده
:d
ویرایش : الان تحقیق کردم اسمش Vesemir بود [h=3][/h]

آخرین ویرایش:
تو شماره اول یه پیرمردی بود که مسوول آموزش ویچر ها بود ( اسمش را یادم نیست ) ، مثل اینکه همون موقع رفت طرف سرزمین های جنوب .
احتمالا این همون پیرمرده باشه چون یه جورایی به گرالت امر و نهی میکنه و گرالت هم بدون چون و چرا گوش میده
:d
ویرایش : الان تحقیق کردم اسمش Vesemir بود

آره راست میگی,تو شماره اول که زیاد ازش معلوم نشد احتمالا این جا بیشتر ازش میشنویم!!!

اونقدر که منتظر ویچر3 هستم منتظر gta V نیستم.

ارش جان کارات درسته واقعا نوشته هات عالی اند با این تریلر هم یه حال اساسی بهم دادی عنوان خبرنگاری حقته.:bighug: موفق باشی

آخرین ویرایش:
کیفیت این تریلر واقعا عالی بود مثل تریلر آغازین بازی Witcher 2 که تو کشتی و اینا هست
گیم پلی هم خیلی خوب نمایان شد و نشون داد که طبق قولشون یه عالمه انیمیشن جدید برای مبارزات دارند
صداگذاری ویچر هم انگار کمی پیرتر میزد که به قیافش میومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or