شمارش معکوس شرکت Capcom برای یک معرفی جدید

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارید رونمایی روز دوشنبه مربوط به کدام پروژه باشد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
  • نظرسنجی بسته شده است .

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت Capcom اخیرا وب‌سایتی را راه‌اندازی کرده که به یک رونمایی جدید در هفته آینده اشاره دارد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
دو بازی جدید از سوی کپکام

این وب‌سایت تنها یک صفحه برای شمارش معکوس را در بر دارد که در روز دوشنبه هفته آینده (2 اسفند ماه) و ساعت 09:30 به‌پایان می‌رسد. در حال حاضر هیچ جزئیاتی مبنی بر اینکه این معرفی مربوط به چه چیزی خواهد بود، اعلام نشده. اما چند گزینه احتمالی وجود دارند که ممکن است کپکام قصد معرفی آن‌ها را داشته باشد.

اواسط سال 2021 بود که این ناشر ژاپنی ساخت یک DLC داستانی برای بازی Resident Evil Village را تأیید کرد. این DLC داستانی تاکنون به‌طور کامل رونمایی نشده و با توجه به اینکه می‌دانیم تاریخ عرضه آن در سال 2022 خواهد بود، معرفی آن طی روزهای آینده محتمل به‌نظر می‌رسد. همچنین طی ماه‌های گذشته شایعات مختلفی را در مورد ریمیک بازی Resident Evil 4 شنیده‌ایم، بنابراین احتمال رونمایی از این پروژه نیز وجود دارد.

معرفی محتوای جدید برای مجموعه Street Fighter نیز یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی به‌شمار می‌رود. در واقع، زمان به‌پایان رسیدن این شمارش معکوس با زمان آغاز یکی از تورنومنت‌های این مجموعه مبارزه‌ای محبوب مصادف است. البته که ممکن است همزمانی این دو کاملا تصادفی باشد، اما در هر صورت باید منتظر ماند و دید این رونمایی مربوط به چه عنوانی خواهد بود.​

آخرین ویرایش:
شما فکر کن از DMC بعدی چقدر دور هستیم که نه توی لیک انویدیا اسمی ازش بود نه لیک خود کپکام. :D تیم ایتسونو به احتمال زیاد داره روی همون DD 2 کار میکنه.
بعنوان یه DMC فن برام سوال شد که نسخه اخر فروش بدی داشته که ازش دوریم یا فقط کپکام عشقش کشیده؟

• Like
Reactions: Mostafa.m.m
بعنوان یه DMC فن برام سوال شد که نسخه اخر فروش بدی داشته که ازش دوریم یا فقط کپکام عشقش کشیده؟
نسخه آخر تا پایان ۲۰۲۱ نزدیک ۵ میلیون نسخه فروخته (به طور دقیقتر ۴.۸۰ میلیون) که بنظرم برای چنین سبکی عدد خیلی خوبیه... ولی یادمه که خود ایتسونو میگفت چند سال پیش هم میخواسته یه Dragon's Dogma جدید بسازه و هم DMCV رو، این شد که باید انتخاب میکردن و انتخاب ایتسونو DMCV بوده. حالا هم اصلا بعید نیست که سراغ انتخاب دومش رفته باشه. :-"

چقدر آرت استلایلش بد بود! همون Ryu شماره 5 چش بود؟

لوگو هم به شدت boring

اینو خوندم ترسیدم گفتم چیکار کردن
الان دیدم کلا یه تیزر CG بود که. هنوز آرت استایل بازی معلوم نیست
اتفاقا ریو رو بالاخره بای دیفالت ریشو کردن که اتفاق خوبیه :D

در کل ولی اگه همین آرت استایل بازی باشه، با این که یکم جنریک تر میشه ولی نتیجه اش دیدنیه در هر صورت

1645427739796.png

ولی آره
لوگو فاجعه است :|

=========

دیدن از بین رفتن ذوق از چشمای این تاپیک خنده دار ترین بخش قضیه است ولی :))
چطور فکر کردید چیزی جز استریت فایتر 6 ـه. خیلی موقعیت استراتژیک مهمی داره بازی واسه کپکام.

تریلر احتمال زیاد in-engine بوده و بعید می‌دونم طراحی ها فرق زیادی با نسخه نهایی داشته باشن.

طراحی ریش دار SFV رو من دوست داشتم اما اینجا خیلی عجیب بود طراحی و فیزیک ریو. حالا باید صبر کنیم تا بازی اصلی و بقیه کارکتر ها رو ببینیم.

اون کالکشن رزیدنت اویل های کلاسیک هم گویا سرکار بودید
عوضش کالکشن فایتینگ های کلاسیک دوران آرکید کپکام رو با ساپورت از رول بک نت کد و کلی Extra مکسترا داریم

قاطیش حتی Red Earth هم هست. من به زور اسم اینو تازه یه سال پیش تو یه ویدیوی تاریخچه کپکام شنیده بودم :D

در کل ولی اگه همین آرت استایل بازی باشه، با این که یکم جنریک تر میشه ولی نتیجه اش دیدنیه در هر صورت

View attachment 245629

ولی آره
لوگو فاجعه است :|

=========

دیدن از بین رفتن ذوق از چشمای این تاپیک خنده دار ترین بخش قضیه است ولی :))
چطور فکر کردید چیزی جز استریت فایتر 6 ـه. خیلی موقعیت استراتژیک مهمی داره بازی واسه کپکام.
به نظرم طراحی و استایل خود کاراکترها هم همین خواهد بود!
از همون لوگو، و این تیزر معرفی مشخصه از استایل انیمه ای فاصله گرفتن و غرب زده ش کردن:-"

من که تا حالا SF نزدم، ولی به شخصه دوست ندارم این اتفاق بیفته:دی طراحیاشون و استایلشون خوب و جالب بود:دی (جز چندتا از کاراکترها که کلا نمیپسندم:-" )

هیکل ریو هم کاملا JOJOیی شده :)) :دی

به نظرم طراحی و استایل خود کاراکترها هم همین خواهد بود!
از همون لوگو، و این تیزر معرفی مشخصه از استایل انیمه ای فاصله گرفتن و غرب زده ش کردن:-"

من که تا حالا SF نزدم، ولی به شخصه دوست ندارم این اتفاق بیفته:D طراحیاشون و استایلشون خوب و جالب بود:D (جز چندتا از کاراکترها که کلا نمیپسندم:-" )

هیکل ریو هم کاملا JOJOیی شده :)) :D

من خودم خیلی اهل SF نیستم و بیشتر بیننده ام (البته در مورد همه بازی های فایتینگ همینم، به بخش بازی کردن که میرسه حسابی مالیده ام :)) ولی بازم دیدنشون شدید بهم حال میده و تقریبا معدود مواردی که میرم توییچ واسه همین ژانره)

باو ریو رو هم شبیه کریس ردفیلد کردن
WIDE =))
اینا اثرات RE Enigne ـه بیشتر به نظرم. فکر نکنم خیلی واسه فاز انیمه ای مناسب باشه انجین اش
ولی اگه این بگیره و به سرشون بزنه MvC و Darkstalker رو برگردونن آرت استایل کمیکی و انیمه ای خوراک اوناس حقیقتا
اون جوری تنوع آرت استایلی خوبی هم ایجاد میشه

من خودم خیلی اهل SF نیستم و بیشتر بیننده ام (البته در مورد همه بازی های فایتینگ همینم، به بخش بازی کردن که میرسه حسابی مالیده ام :)) ولی بازم دیدنشون شدید بهم حال میده و تقریبا معدود مواردی که میرم توییچ واسه همین ژانره)

باو ریو رو هم شبیه کریس ردفیلد کردن
WIDE =))
اینا اثرات RE Enigne ـه بیشتر به نظرم. فکر نکنم خیلی واسه فاز انیمه ای مناسب باشه انجین اش
ولی اگه این بگیره و به سرشون بزنه MvC و Darkstalker رو برگردونن آرت استایل کمیکی و انیمه ای خوراک اوناس حقیقتا
اون جوری تنوع آرت استایلی خوبی هم ایجاد میشه
اصلا یاد به RE Engine نبود:-" آره احتمالا با همون میسازن و مثل اونا هم طراحی ها میره تو فاز واقع گرایانه :-"

اتفاقا اگر بگیره و اونا هم بخوان برگردن، احتمالا مثل بقیه بازی های بزرگشون ( جز MH فکر کنم:-" ) احتمالا با RE Engine میسازن :دی

اصلا یاد به RE Engine نبود:-" آره احتمالا با همون میسازن و مثل اونا هم طراحی ها میره تو فاز واقع گرایانه :-"

اتفاقا اگر بگیره و اونا هم بخوان برگردن، احتمالا مثل بقیه بازی های بزرگشون ( جز MH فکر کنم:-" ) احتمالا با RE Engine میسازن :D

MH رو که با همون Rise کردن تو RE Engine
فکر می کردی با چیز دیگه میشد اون بازی رو روی سوییچ اجرا کرد؟ :دی

بعید نیست نسخه بعدی هم تو همین انجین باشه، چون Rise که خار بهینگی بود

• Like
Reactions: m.a.t and Akiba
من کلا فایتینگ باز نیستم ولی این لوگویی که برای بازی طراحی کردن از زشت ترین لوگو های تاریخه. به خصوص وقتی به لوگو های قبلی بازی نگاه می کنی به عمق فاجعه پی می بری.
لوگو اش انگار برای تیم های eSports اه :| انگار لوگو OG رو برداشتن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or