شمارش معکوس دو هفته‌ای برای معرفی جدید از Persona 5

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
c601wv72uui0xxtq3mxr.jpg

شرکت «اتلوس» امروز وبسایت ژاپنی عنوان «پرسونا ۵» را با شمارش معکوسی ۳۱۶ ساعته پیرامون خبری جدید از این عنوان به روز رسانی کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

«پرسونا ۵» قرار است تابستان سال جاری برای کنسول‌های PS4 و PS3 در ژاپن منتشر شود. هنوز تاریخ عرضه دقیقی برای این عنوان مشخص نشده هرچند پنجم می می‌تواند روزی باشد که این موضوع تغییر کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شخصیت‌های «پرسونا ۵» می‌توانید گزارش‌ قبلی ما از این عنوان را مطالعه کنید.

لینک منبع

خب از الان به Square Enix تسلیت میگم بابت فروش FF XV توی ژاپن:D حالا میخواستن 10 میلیون هم بفروشه =))
تقریبا هیچ ایرادی از تریلرها به بازی نمیشه گرفت. بازی همونی که میخوامه :D ولی معلوم نیست کی بیاد واسه غرب احتمالا همون 2017 :((
این چیزایی که بعد از تاریخ عرضه اعلام کردن چیا بودن ؟! اینترنت من بعد از تریلر پکید :|

• Like
Reactions: Phantom Thief
خب از الان به Square Enix تسلیت میگم بابت فروش FF XV توی ژاپن:D حالا میخواستن 10 میلیون هم بفروشه =))
تقریبا هیچ ایرادی از تریلرها به بازی نمیشه گرفت. بازی همونی که میخوامه :D ولی معلوم نیست کی بیاد واسه غرب احتمالا همون 2017 :((
این چیزایی که بعد از تاریخ عرضه اعلام کردن چیا بودن ؟! اینترنت من بعد از تریلر پکید :|
DLC بود. لباس شخصیتای پرسونا 3 و 4 ، ایزاناگی و ارفئوس و او اس تی
کلا نسخه ی 20 anniversary edition

بعد آقای X جوری حرف میزنه که چرا تا الان پیش خریدش نکردم :| وقتی هنوز تاریخ انتشار نداره چجوری پیش خرید کنم؟ :D
منظورم پیش خرید از نظر روحی روانی بود :D حالا چرا آقای X؟ مگه نمیشناسی؟ :D

این انیمه رو نگفتن کی میسازه؟ خود Atlus؟

چون میخواستم یه چیزی بهت بگم مثل تو که هی این ساسکه رو میزنی تو سرم با اینکه اصلا درست نیست ولی چیزی به ذهنم نرسید ( ماشالله همه شخصیتای محبوبمون هم یکیه XD ) برا همین گفتم کم نیارم یه آقای X بگم لااقل :D

:)) میتونستی همون زورا رو بگی :D

آخرین ویرایش:

چون میخواستم یه چیزی بهت بگم مثل تو که هی این ساسکه رو میزنی تو سرم با اینکه اصلا درست نیست ولی چیزی به ذهنم نرسید ( ماشالله همه شخصیتای محبوبمون هم یکیه XD ) برا همین گفتم کم نیارم یه آقای X بگم لااقل :D

• Like
Reactions: K o j i m a

این انیمه رو نگفتن کی میسازه؟ خود Atlus؟

:)) میتونستی همون زورا رو بگی :D

نه ولی خب کات سینای بازی رو پروداکشن آی جی درست میکنه اینم باید همینطور باشه

• Like
Reactions: K o j i m a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or