شمارش معکوس دو هفته‌ای برای معرفی جدید از Persona 5

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
c601wv72uui0xxtq3mxr.jpg

شرکت «اتلوس» امروز وبسایت ژاپنی عنوان «پرسونا ۵» را با شمارش معکوسی ۳۱۶ ساعته پیرامون خبری جدید از این عنوان به روز رسانی کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

«پرسونا ۵» قرار است تابستان سال جاری برای کنسول‌های PS4 و PS3 در ژاپن منتشر شود. هنوز تاریخ عرضه دقیقی برای این عنوان مشخص نشده هرچند پنجم می می‌تواند روزی باشد که این موضوع تغییر کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شخصیت‌های «پرسونا ۵» می‌توانید گزارش‌ قبلی ما از این عنوان را مطالعه کنید.

لینک منبع

از اونجایی که شمارش معکوس به ساعت روی سیستم مربوطه و عدد رو اشتباه نشون میده، به نظرم بهتره زمان دقیق مراسم رو بزاریم :D

Tokyo Tower Event (مراسم اولیه که دو ساعت و نیم زودتر شروع میشه) - پنج‌شنبه ۱۶ اردیبهشت - ساعت ۱۵:۰۰ به وقت تهران
مراسم اصلی - پنج‌شنبه ۱۶ اردیبهشت - ساعت ۱۷:۰۰ به وقت تهران

اینم یه کانال توییچ که گفته مراسم رو زنده پخش میکنه:
Twitch

اگه مشکلی پیش نیاد من باید بتونم فردا کل مراسم رو ببینم (یعنی از Tokyo Tower تا پایان مراسم اصلی) :D خلاصه قراره کلی ترول بشیم :D توی گف هم روی تاخیر بازی شرط بستم پس چه بازی به موقع عرضه بشه و چه تاخیر بخور باز این وسط یه بُردی داشتم :D

آخرین ویرایش:
حدود نیم ساعت دیگه این Tokyo Tower Live شروع میشه ! چیز خاصی داره بشینم ببینم یا منتظر مراسم اصلی باشم ؟!
تاریخ عرضه ای چیزی هم معرفی کنن احتمالا فقط واسه ژاپن باشه. ترول شدنش که میشیم فقط من دارم دعا میکنم اینا توی ترول کردن پیشرفت نکرده باشن :D وگرنه به ترول های عادیشون عادت داریم :D

حدود نیم ساعت دیگه این Tokyo Tower Live شروع میشه ! چیز خاصی داره بشینم ببینم یا منتظر مراسم اصلی باشم ؟!
تاریخ عرضه ای چیزی هم معرفی کنن احتمالا فقط واسه ژاپن باشه. ترول شدنش که میشیم فقط من دارم دعا میکنم اینا توی ترول کردن پیشرفت نکرده باشن :D وگرنه به ترول های عادیشون عادت داریم :D
حود علی دانته گفته که دو ساعت اول این استریم چیز خاصی نیست:D
استریم اصلی ساعت 5:30 شروع میشه
البته من یکی که بیکارم و کاری ندارم انجام بدم به خاطر همین از همون موقعی که شروع بشه نگاه میکنم:D
ویرایش:
اقا میگم اگه میتونید از همین الان استریم رو نگاه کنید چون دارند چند تا قطعه از اهنگ های P5 که خیلی کم ازش شنیدیم رو پخش میکنند
جالبه انصافا>:D<

آهنگ ها واقعا خوبن. از اونایی هستن که وقتی 100+ ساعت داری بازی میکنی اصلا تکراری نمیشن :D
نکنه بهترین لحظات استریم همین آهنگ ها باشن و بعدش کلا نابودمون کنن! دارم آمادتون میکنم که اگه زبونم لال دوباره بازی تاخیر خورد از لحاظ روحی نابود نشید :D البته فک کنم Atlus خودش قبلا آمادتون کرده باشه :D
امیدوارم مورد انتظار ترین بازی سال 2013 و 2014 و 2015 و 2016 من تبدیل به مورد انتظار ترین بازی 2017 من نشه :D:|

خداوند نفرینتون کنه :D منم هایپ شدم :D

جالبه اول سال گفتم "امسال قراره حواسم به بازی خریدنام باشه چون یه خرید بزرگ تو امسال دارم و متاسفانه بازیایی مثل Star Ocean و Persona و God Eater رو نمیتونم بگیرم "

اما الان Star Ocean و God Eater رو پیش خرید کردم مونده Persona :D

اینم لینک دانلود آهنگ ها :
MEGA
دانلود کنید تا 2017 گوش کنید :D

آهنگاش خیلی قشنگن :D ببینم این دو ساعت همه‌اش همین آهنگا رو داشتن پخش می‌کردن؟ خوب شد پس یکم دیر اومدم پای مراسم وگرنه حوصله‌ام سر میرفت :D
اره کلا سه تا آهنگه 2 ساعته داره پشت سر هم پخش میشه :D

آخرین ویرایش:
خداوند نفرینتون کنه :D منم هایپ شدم :D

جالبه اول سال گفتم "امسال قراره حواسم به بازی خریدنام باشه چون یه خرید بزرگ تو امسال دارم و متاسفانه بازیایی مثل Star Ocean و Persona و God Eater رو نمیتونم بگیرم "

اما الان Star Ocean و God Eater رو پیش خرید کردم مونده Persona :D
SO و GE رو پیشخرید کردی بعد Persona مونده؟؟ برو یه ماه توو بیابون بدون Potion زندگی کن بعد برگرد شاید بخشیدیمت :D مردک ساسکه فن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or