شمارش معکوس در سایت Platinum Games, سازنده ی Bayonetta!

Silent Death

کاربر سایت
bayonetta61.jpg

به نظر شما سازندگان Bayonetta به عنوان بازی بعدی شان چه چیزی در سر دارند؟ ما هیچ پیشنهادی نداریم. اما شاید شمارش معکوس ساعتی که در سایت رسمی Platinum Games قرار دارد, با این قضیه ارتباط داشته باشد.

ظاهرا این شمارش معکوس در اواخر هفته ی جاری پایان می یابد. شاید روز جمعه. شما هم چند دقیقه ای به این ساعت بنگرید. شاید متوجه شوید وجود این ساعت چه معنی ای می دهد.

منبع

پ.ن: خبر مهمه و من تاپیک زدم! ولی مدیران اگه فکر دیگه ای می کنن تاپیک رو پاک کنند.

امیدوارم یه عنوان خاص survival horror باشه....:love:
حیف که لیسانس ویوتیفول جو دست کپ کامه اگه نه آرزو می کردم شماره ی جدید اون باشه آخه رنگ بندی صفحه هم بش میخوره...

من یک شام میدم اگر platinum games با کپکام:love: قرار داد ساخت بازی ببنده.حالا هر چی باشه.این سگا ناشر خوبی نیست.:sick:
ناهارش با من :دی ! ولی خب سگا تازگی ها داره خوب کار میکنه ...
ولی خدایی جالب میشه ها !:دی مثلا یه بازی فایت که شخصیت های BT و DMC توش باشه :دی

من یک شام میدم اگر platinum games با کپکام:love: قرار داد ساخت بازی ببنده.حالا هر چی باشه.این سگا ناشر خوبی نیست.:sick:

خوبی و بدی ناشر خیلی در خود بازی تاثیر نداره فقط مشکل بازی هایی هست که تحت لیسانس capcom هست و نسبت به بازی های سگا بسیار برتره

احسان تو آیس پکایی رو که باختی بده شام پیش کش:biggrin1:
اگه dmc5 رو دادند شامش رو من می دم:love:

10 دقیقه است دارم با موس این صفحه لعنتی میچرخونم و فکر میکنم حرف P , ستاره, دایره چه معنی میتونن داشته باشن. . . این سوسول بازیهارو کوجیما باب کرد:biggrin1:
ایشالله God hand 2 باشه . . . . . .

ایشالله God hand 2 باشه . . . . . .
نگو بابا اینطوری یاد اون دوران افتادم که God Hand رو جویدم از بس بازی کردم! :دی ولی فکر کنم فروشش ضعیف بود و با این حساب فکر نکنم شماره ی 2ی در کار باشه! اگه باشه که خیلی عالی هست! :((

خوبی و بدی ناشر خیلی در خود بازی تاثیر نداره فقط مشکل بازی هایی هست که تحت لیسانس capcom هست و نسبت به بازی های سگا بسیار برتره

احسان تو آیس پکایی رو که باختی بده شام پیش کش:biggrin1:
اگه dmc5 رو دادند شامش رو من می دم:love:
خیلی هم تاثیر داره.روند تغییر ea را ببین که چه طور الان محبوب شده.همین کپکام عناوینی که ساخت باعث الان به اینجا برسه.با اینکه سازنده خیلی تاثیر داره ولی ناشر هم اثر زیادی داره.از طرفی خود کپکام سازنده هم هست.

خیلی هم تاثیر داره.روند تغییر ea را ببین که چه طور الان محبوب شده.همین کپکام عناوینی که ساخت باعث الان به اینجا برسه.با اینکه سازنده خیلی تاثیر داره ولی ناشر هم اثر زیادی داره.از طرفی خود کپکام سازنده هم هست.

کپکام چون خودش سازنده هست تاثیر داره ولی در کل اگر وظیفه ی ناشر رو فقط نشر بازی بدونیم نه چیز دیگه در بهتر یا بدتر بودن بازی تاثیر بسزایی نداره و بیشتر به بحث فروش و... برمی گرده
باز هم می گم اگر ناشر فقط وظیفه ی نشر داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or