شمارش معکوس در سایت Platinum Games, سازنده ی Bayonetta!

Silent Death

کاربر سایت
bayonetta61.jpg

به نظر شما سازندگان Bayonetta به عنوان بازی بعدی شان چه چیزی در سر دارند؟ ما هیچ پیشنهادی نداریم. اما شاید شمارش معکوس ساعتی که در سایت رسمی Platinum Games قرار دارد, با این قضیه ارتباط داشته باشد.

ظاهرا این شمارش معکوس در اواخر هفته ی جاری پایان می یابد. شاید روز جمعه. شما هم چند دقیقه ای به این ساعت بنگرید. شاید متوجه شوید وجود این ساعت چه معنی ای می دهد.

منبع

پ.ن: خبر مهمه و من تاپیک زدم! ولی مدیران اگه فکر دیگه ای می کنن تاپیک رو پاک کنند.

این آخر هفته تموم میشه یا آخر ماه؟ :d
اگر 2 تا 2 تا جدا کنیم میشه صدم ثانیه - ثانیه - دقیقه - ساعت - روز !
این ما هم که 31 روزه و امروز پنجمیم! تو اینم زده 26 روز دیگه مونده!

مطمئن نیستما شاید اشتباه میکنم!

!این ژوپونیا همشون از این مسخره بازیا میکنن -نمیمونه بارزش اون کوجیمای ......:sick:

نبینم با استاد این جوری حرف زدی :biggrin1: اون مدل خودش رو داره این ها هستن که تقلید میکنن شما میتونی با این شرکت هرچی خواستی بگی اما به کوجیما:evil:

نبینم با استاد این جوری حرف زدی اون مدل خودش رو داره این ها هستن که تقلید میکنن شما میتونی با این شرکت هرچی خواستی بگی اما به کوجیما
عصبی نشو داداش...
ولی کلا این ژاپنیا مخشون 5 کار میکنه...:laughing:

عصبی نشو داداش...
ولی کلا این ژاپنیا مخشون 5 کار میکنه...:laughing:

عزیز من عصبی نشدم داشتم شوخی میکردم .:biggrin1: این شکلک به معنی این بود که جمله جنبه شوخی داره و اون آخریش معنی این که ادامه نده این برخورد رو با استاد.:biggrin1:

نبینم با استاد این جوری حرف زدی :biggrin1: اون مدل خودش رو داره این ها هستن که تقلید میکنن شما میتونی با این شرکت هرچی خواستی بگی اما به کوجیما:evil:
کلیفی و کوجیما و کامیا و د .کیج و ...... نداره که همهشون سوتی زیاد دادن- شوت بازی هم زیاد دراوردن(مثلا فکر میکنن خیلی خوشمزن)
ما فقط بهتره از دستاوردشون استفاده کنیم!یکمی هم احترام-
دیگه مسخره کردن مردم کار قشنگی نیست!

منظور نویسنده ی VG247 نه منظور من! :biggrin1: برو توی منبع خودت می بینی! :biggrin1:
تو این وسط یک واسطه بودی
پ.ن:بوم:دی

ولی درست میگن!!!!حله حرفشون درسته- من کم به اون نگاه کردم!الان دیدم یک حالت خاصل کم میشه!5 تا 5 تاست :دی
حالا تموم شد میفهمیم چی بود-

آخرین ویرایش:
کلیفی و کوجیما و کامیا و د .کیج و ...... نداره که همهشون سوتی زیاد دادن- شوت بازی هم زیاد دراوردن(مثلا فکر میکنن خیلی خوشمزن)
ما فقط بهتره از دستاوردشون استفاده کنیم!یکمی هم احترام-
دیگه مسخره کردن مردم کار قشنگی نیست!

منم گفتم شوخی بود مطلبی که نوشتم .:biggrin1::smile:

جدی نگفتم من خودم هم به این کار مسخره کردن مردم اصلا خوشم نمیاد اون موقع یکم شاد بودم گفتم این جوری منظورم رو بگم.:smile:

وگرنه اینا همشون کارشون همینه حتی بازی هم میسازن مردم رو میزارن سر کار چه برسه با حرف زدنشون.;)

احترامی هم که برای کوجیما دارم برای هیچ یک از بازی سازان شاید نداشته باشم بخاطر بازی که ساخته درسته من فقط 1 بازی ازش بازی کردم که سری MGS هستش اما واقعا انقدر بازی رو خوب ساخته که احترام من رو به خودش جلب کرده .

احترام من به شخص جوری جلب میشه که رفتارش کردارش رو ببینم و ببینم وقتی یک بازی میسازه با این همه طرفدار باز هم خودش رو گم نمیکنه و رفتار های که ازش سر میزنه جوری نیست که احترام برای بازیش باشه بلکه به جنبه شخصیتی خود طرف هستش.:biggrin1:

یکم روان شناسی رفتاری میخواد برای تشخیص احترام به شخص یا احترام به چیزی که ساخته .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or