شمارش معکوس اسکوار انیکس

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
همانطور که می‌توانید اینجا مشاهده کنید، شرکت اسکوار انیکس شمارش معکوسی را در این سایت قرار داده که به احتمال قریب به یقین، مربوط به اخباری در مورد یک بازی جدید می‌باشد. عکسی از هیولای Bahamut در تصویر دیده می‌شود که در واقع نماد هیولاهای فاینال فانتزی است. این پروژه چه خواهد بود؟

عکس صفحه سایت.

se.jpg

بیصبرانه منتظر یه عنوان دیگه برای DS هستیم :دی :twisted:
به آرزوت رسیدی :دی

اسم بازی Blood of Bahamut ‍ه و برای DS عرضه میشه
سبک بازی هم به احتمال زیاد Action RPG ‍ه

دوتا اسکن:
6pc76a.jpg

ftoei1.jpg

اسم بازی Blood of Bahamut ‍ه و برای DS عرضه میشه
سبک بازی هم به احتمال زیاد Action RPG ‍ه
لطفا منبع؟
اسکن‌ها به اون خوشگلی رو زیرش نمی‌بینی ؟
اون اسکن‌ها توی Tinypic اپ شدن. من فقط می‌خوام ببینم کدوم سایتیه که از شماره معکوس جلو افتاده؟:laughing:

آخرین ویرایش:
مبارکه محمد جواد. منم برات خیلی خوشحالم. خوفه این تاپیک باعث خوشحالی یکی شد!:biggrin1:

گفتم که این قضیه ضایع بو داره .... SE واسه همچی بازی DS ی تایمر گذاشته!: فقط SE رو داشته باش!!!!!!!:biggrin1:

پ ن: مهدی امضای زقارت تو رو بردار. :biggrin1:

آخرین ویرایش:
به آرزوت رسیدی :دی
مبارکه محمد جواد. منم برات خیلی خوشحالم. خوفه این تاپیک باعث خوشحالی یکی شد!
موضع گیری رسمی: چاکریم :دی من الان بسیار خوشحالم
موضع گیری غیر رسمی:
بابا خوشحالی کجا بود !!! من حدس میزدم قرار نیست دوباره یه بازی شاخ معرفی کنه گفتم لااقل اینجور بگم ، بلکه ضایع نشیم ، که نشدیم :دی
SE واسه همچی بازی DS ی تایمر گذاشته!: فقط SE رو داشته باش!!!!!!!
یعنی بزار کله SE بره زیر گل. مردشور این بازی را ببرم با اون اسکن فضاییش :دی
البته اون دو تا شات که تو اسکن ها هست ، نسبت به گرافیک سایر بازیهای DS قابل توجهه اگه یه داستان توپ هم بزارن کنارش دنیا رو چه دیدید شاید یه وقت بازی شاخی از آب در اومد مثل TWEWY.

البته اون دو تا شات که تو اسکن ها هست ، نسبت به گرافیک سایر بازیهای DS قابل توجهه اگه یه داستان توپ هم بزارن کنارش دنیا رو چه دیدید شاید یه وقت بازی شاخی از آب در اومد مثل TWEWY.
محمد جون اذیت نکن. بازی شاخ کجا بوده!!! :biggrin1:
اوصلا:biggrin1: SE نمی تونه ffxiii رو بیرون بده . بنابراین روی به کنسول زود بازده DS آورده. درآمد مالی SE در نیمه اول سال گذشته تنها از کنسول های دستی و wii تامین شده:

Dragon Quest V, DS, 1.15 million copies (only available in Japan)
Crisis Core: Final Fantasy VII, PSP, 620,000 copies (Japan: 10,000, US: 150,000, Europe: 460,000)
Infinite Undiscovery, Xbox 360, 410,000 copies (Japan: 120,000, US: 200,000, Europe: 90,000)
Final Fantasy Tactics A2, DS, 320,000 copies (US: 200,000, Europe: 120,000)
Dragon Quest IV, DS, 260,000 copies (Japan: 30,000, US: 90,000, Europe: 140,000)
The World Ends With You, DS, 160,000 copies (US: 140,000, Europe: 20,000)
Dragon Quest Sword, Wii, 100,000 (European release)
Final Fantasy Fables: Chocobo's Dungeon, Wii, 70,000 (US release)
Sigma Harmonics, DS, 70,000 copies (only available in Japan)
Nanashi no Game, DS, 60,000 copies (only available in Japan)
Front Mission 2089, DS, 50,000 copies (only available in Japan

سرجمع شده million $61.74 و با 4.98 million copies از بازی های کنسول دستی:biggrin1:
GameWatch

خوب من می گم بازی آشغالی هست می گید نفوذ بد نزن!!!

من موندم این SE داره چه غلطی می کنه؟ د حالی که همه منتظر هستند تا فقط یک تریلر جدید از FFXIII ببینند (حالا FFVII و پروژه های دیگه FNC بخوره تو سرشون!!) داره فرت و فرت برای DS بازی میسازه و تازه براشون سایت و تایمر هم راه میندازه!

اصلا SE برای DS خوب بازی نمیسازه!(البته TWEWY استثنا بود!!) ریمیک FFIV که افتظاح بود! حالا خدا کنه این یکی باحال باشه.

پ.ن: شخصا به دوستان و آریا قول دادم که اگه تو TGS امسال خبری از FFVII نشد، تا شش ماه حرفی از FFVII نزنم، واسه همین نظرات خودم در مورد ربط این سایت به بازسازی FFVII رو ندادم!

پ.ن.2:دوستان بلاخره از شک TGS08 دارم در میام!

زده حال

ای بابا ما فقط زده حال میخوریم:(
ولی خوب ارزش داره من که امیده خودم را از دست ندادم و هنوز هم منتظره بازهای خودم هستم
اینکاری بازی بدی نیست ای بابا گناه داره این قدر ازش بد نگید :mad:خداگواه یادتان رفت که چه بازیهایی داد بیرون یکم تحمل داشته باشید وفقط صبر کنید ببینید چی ازش در میاد:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or