شعار Dark Souls 2 انتخاب شد!

A.R.A.$.H

کاربر سایت
dark-souls-2-logo.jpg

چندی قبل اعضای سازنده Dark Souls 2 در فیس بوک نظر سنجی قرار داده بودند که قرار بود طی آن بهترین شعار برای این بازی انتخاب شود.شعار بازی اول Prepare To Die (آماده مرگ شوید) بود.ظاهرا وبسایت رسمی Dark Souls 2 شعار جدید را انتخاب کرده برای بازی که Go Beyond Death (فراتر از مرگ بروید) می باشد که کاملا مناسب و خوب می باشد.این بازی RPG بسیار سخت در اواخر 2013 و یا اوایل 2014 منتشر خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
از نظر طراحی غول آخر و محیط واقعاً بازی بی نقصی بود، ولی یه عیب داشت شدیداً تو مُخ آدم رژه میرفت، اونم سختی عجیب بازی بود. یه جاهایی واقعاً آدم دلش می خواست بازی رو نصفه ول کنه.
این یکی به نظرم نیساز داره یه مقدار بالانس بشه، همین رو رفع کنه میتونه از عناوین موفق بشه و دنباله دار شدندش هم تا چند نسخه دیگه تضمین کنه.
اینی که واسه شما رو مخه واسه خیلی ها مثل من لذت کامل بازیه

Dark Souls II یکم نگران کنندست:
1. نبودن میازاکی (کسی که زندگیش رو پای خلق دنیای این سری کرد)
2.آسون تر شدن داستان / بازی

خدا کنه خرابش نکنن الان که معروف شدن و پول بیشتری گیرشون اومده، چون دارن تو مدت زمان خیلی کوتاه تری بازی دوم رو میسازن.
مخصوصا داستان بازی اول که بینهایت غنی و مخفی بود, بعد از +350 ساعت بازی کردن، هنوز نکته هایی ظریفی توی بازی کشف میکنم که دهنم باز میمونه!

بازی آسون نشده گفتش درک ماجرای بازی راحت تر شده

به نظر من Dark Souls سخت نبود، متفاوت بود. آدم رو محبور می کرد جور دیگه ای فکر کنه.
برای مثال از همون شروع توی tutorial بازی هنوز هیچی نشده، با Stray Demon رو به رو می کنتت که یه اژدها ی گندست و هیچیی بهت نمی ده جز یک شمشیر شکسته! 100 ها نفر سعی می کنن بکشنش و هزاران بار میمیرند و پیغام
YOU DIED می بینند (هرچند امکان پذیر هست!) ، در صورتی که راحت ترین راه فرار کردن از در پشتی هست و کشتن Stray Demon بعد از پیدا کردن شمشیر با یک حمله ی پرشیه :d
و راه حتی بهتر (در صورت داشتن Fire Bomb) کشتنش با آتیش هست که فقط در اون حالت گزر Drop میشه!

این بازی آدم رو مجبور می کنه جور دیگه ای، متفاوت با بازی های دیگه فکر کنه! اشتباه کنه، دقت کنه، یاد بگیره اعتماد نکنه! خاطراتی که هر گیمر از تجربیاتش با این بازی داره فراموش نشدنی هست!
یه مکان کوچیک توی بازی مثل Sen's Fortress با وجود 35+ تا تله ناگهانی، یک Boss و minion و کلی item و هزاران راهنمایی های درست (یا غلط از عمد!!!) توسط بقیه ی گیمر ها نوشته شده روی زمین بازی، به تنهایی میتونه قشنگی این بازی رو نشون بده!
داستان مرموز،مخفی و بسیار عمیق، مکانیک و کامبت فوق العاده، سیستم Multiplayer بدون آزادی کامل حرف زدن! وجود Convenent در بازی و در کل دنیای فوق العادش باعث می شه یک نفر مثل من بازی رو بعد از گرفتن Platinum هنوز بازی کنه و لذت ببره!
sqr0ji4un8nzpvqbrb.jpg

آخرین ویرایش:
این مقایسه رو با اسکایریم نباید انجام بدید!
دارک سولز کلا سخته و میخواد شما تماما استراتژیک حمله کنید و بیش از حد میمیرید.اسکایریم هم همین وعضه همچنین چیزی هم نیست که توی این عکس زده شده!
همون اول بازی که خیلی لول آپ نشدید جرات دارید معجون نخورید جلوی آتیش مستقیم یک اژدها که روی زمینه بایستید!!!مرگ حتمی
اینی هم که LvL میگری به مرور میری جلوی یک اژدها زود نمیمیره تو ذات بازی نقش آفرینی هستش!اگر اینجوری بخوایم مقایسه کنیم باید بگیم توی چرا توی GTA با یک RPG مردیم اما توی بردرلندز با راکت اسیدی نمردیم!!!!

Dark Souls فقط به سخت بودنش منتهی نمی‌شه. بلکه علاوه بر این که Dark Souls یک عنوان چالش برانگیز بود، دارای یک اتمسفر بسیار قوی و فوق العاده بود. شاید همچین اتمسفری به ندرت توی بازی‌های این نسل مشاهده شد.
از همه مهم‌تر، داستان غنی این بازی بود که بسیار برای من یک تجربه‌ی ناب بود. مخصوصاً این‌که داستان از زبان خود NPCها هم در حین بازی روایت می‌شد.

کلاً Dark Souls 2 هم امیدوارم بتونه راه Dark Souls و Demon Souls رو ادامه بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or