شعار Dark Souls 2 انتخاب شد!

A.R.A.$.H

کاربر سایت
dark-souls-2-logo.jpg

چندی قبل اعضای سازنده Dark Souls 2 در فیس بوک نظر سنجی قرار داده بودند که قرار بود طی آن بهترین شعار برای این بازی انتخاب شود.شعار بازی اول Prepare To Die (آماده مرگ شوید) بود.ظاهرا وبسایت رسمی Dark Souls 2 شعار جدید را انتخاب کرده برای بازی که Go Beyond Death (فراتر از مرگ بروید) می باشد که کاملا مناسب و خوب می باشد.این بازی RPG بسیار سخت در اواخر 2013 و یا اوایل 2014 منتشر خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
امیدوارم با نبود کارگردان فوق العاده دو سری قبل این بازی یعنی میازاکی این دو تا کارگردان جدید بازی رو نابود نکنن :(( بهترین بازی قرن بود واسم و یکی از مهمترین دلایل خرید کنسول نسل بعد شماره دوم این سری :((

امیدوارم با نبود کارگردان فوق العاده دو سری قبل این بازی یعنی میازاکی این دو تا کارگردان جدید بازی رو نابود نکنن :(( بهترین بازی قرن بود واسم و یکی از مهمترین دلایل خرید کنسول نسل بعد شماره دوم این سری :((

سر زندگیم شرط میبندم وقتی بیاد همه میگن اههه این دیگه چیه نسخه اول بهتر بود.

مگه کاربرای عزیز این سایت رو نمیشناسی همشون فقط شماره 1 هر بازی رو دوس دارن شماره های بعدی فقط الکی گیر میدن

سر زندگیم شرط میبندم وقتی بیاد همه میگن اههه این دیگه چیه نسخه اول بهتر بود.

مگه کاربرای عزیز این سایت رو نمیشناسی همشون فقط شماره 1 هر بازی رو دوس دارن شماره های بعدی فقط الکی گیر میدن

شماره 2 هم سازنده خالق (اصلی) ساخت ولی سر این یکی دیگه از گروه جدا شده.

من نگران نیستم ! امیدوارم میازاکی رفته باشه با سونی Demon's Souls II رو بسازه که نسل بعد خفه کنم خودمو با Souls ها :دی :x

نامرد مارو از کارو زندگی انداخت شماره ی قبلیش :biggrin1:
این دیگه بدبختمون میکنه :biggrin1:
بیصبرانه منتظرشم . . .

Dark Souls II یکم نگران کنندست:
1. نبودن میازاکی (کسی که زندگیش رو پای خلق دنیای این سری کرد)
2.آسون تر شدن داستان / بازی

خدا کنه خرابش نکنن الان که معروف شدن و پول بیشتری گیرشون اومده، چون دارن تو مدت زمان خیلی کوتاه تری بازی دوم رو میسازن.
مخصوصا داستان بازی اول که بینهایت غنی و مخفی بود, بعد از +350 ساعت بازی کردن، هنوز نکته هایی ظریفی توی بازی کشف میکنم که دهنم باز میمونه!

قراره تا 13،14 ساعت دیگه گیم پلی مشتی (در حد 10،12 دقیقه) از بازی منتشر بشه.
من هنوز نسخه اول رو بازی نکردم. :دی (به جز حدود نیم ساعت اولش) هر دفعه توی این فروم های خارجی بحث بازی میشه و طراحی دشمن ها و جو بازی رو می بینم ، هوس میکنم برم سراغش ولی حسش نمیاد ! ببینم این تریلر نسخه دوم میتونه باعث بشه سراغ نسخه اول برم یا نه ! :دی

قراره تا 13،14 ساعت دیگه گیم پلی مشتی (در حد 10،12 دقیقه) از بازی منتشر بشه.
من هنوز نسخه اول رو بازی نکردم. :دی (به جز حدود نیم ساعت اولش) هر دفعه توی این فروم های خارجی بحث بازی میشه و طراحی دشمن ها و جو بازی رو می بینم ، هوس میکنم برم سراغش ولی حسش نمیاد ! ببینم این تریلر نسخه دوم میتونه باعث بشه سراغ نسخه اول برم یا نه ! :دی

از نظر طراحی غول آخر و محیط واقعاً بازی بی نقصی بود، ولی یه عیب داشت شدیداً تو مُخ آدم رژه میرفت، اونم سختی عجیب بازی بود. یه جاهایی واقعاً آدم دلش می خواست بازی رو نصفه ول کنه.
این یکی به نظرم نیساز داره یه مقدار بالانس بشه، همین رو رفع کنه میتونه از عناوین موفق بشه و دنباله دار شدندش هم تا چند نسخه دیگه تضمین کنه.

من يكش رو بازي كردم در اون حدي كه ميگفتن سختي توش نديدم فقط نوع مبارزه كردنش فرق داره (مرحله اول بازي رو براي انتخاب كردن بهترين كلاس يه 50 باري رفتم:d) بدترين مرحله اون قسمت هست كه وارد جاهاي تاريك ميشي هيچي نميتوني ببيني همش هم به خاطر سقوط كردن ميميري

از نظر طراحی غول آخر و محیط واقعاً بازی بی نقصی بود، ولی یه عیب داشت شدیداً تو مُخ آدم رژه میرفت، اونم سختی عجیب بازی بود. یه جاهایی واقعاً آدم دلش می خواست بازی رو نصفه ول کنه.
این یکی به نظرم نیساز داره یه مقدار بالانس بشه، همین رو رفع کنه میتونه از عناوین موفق بشه و دنباله دار شدندش هم تا چند نسخه دیگه تضمین کنه.

اتفاقا همون سختی و رژه رفتنش هم یکی از دلایلی هست که یه سری مثل خود من اصلا یاد این بازی می افتند حالشون یه جوری می شه ،
بازی سخت بود ، اما سختیش خیلی خوب بود ، تلاش می خواست ، یکم تلاش بیشتر همه چی رو حل می کرد ، بازی جوری بود که باید از المان هاش استفاده می شد ،
من واقعا دوست ندارم بازی بخواد این سیتمش دست بخوره ، چون بالانس بود به نوع خودش ، و اینکه درجه سختی برای بازی بیاد خیلی ناراحت کنندس:(

حالا داستان می خواد سر راست بشه مشکلی نیست اما بقیش نه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or